КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Въпрос : “Ще ме потърси ли Х до средата на месеца?”
Крал Мечове + Слънце + Кралица Чаши

Мисля, че да ( може би не е докрай коректно зададен въпроса)
Вие какво ще кажете

# 106
  • Варна
Момичета, в дилема сме и в чудене дали нещата ще получат. Попитах картите "Да подадем ли тази година документи за кандидатстване/ с подсмисъл да изчакаме за следващата /, излязоха 7 мечове, 8 пентакли, 2 пентакли.
След това зададох въпрос директно " Ще отиде ли да учи М. в чужбина". Тук излязоха 2 пентакли, 6 мечове, 8 чаши Ще си призная, че като видях последните карти все едно символизираха точно път.. 2.пентакли от първата комбинация пък сякаш точно символизира нещата, с които балансираме в момента.. Но пък искам да уточня, че става въпрос за отговор на въпрос, който ще получа след повече от 6 месеца, затова и не знам доколко мога да се доверя на картите. Какво мислите вие?

# 107
Момичета, в дилема сме и в чудене дали нещата ще получат. Попитах картите "Да подадем ли тази година документи за кандидатстване/ с подсмисъл да изчакаме за следващата /, излязоха 7 мечове, 8 пентакли, 2 пентакли.
След това зададох въпрос директно " Ще отиде ли да учи М. в чужбина". Тук излязоха 2 пентакли, 6 мечове, 8 чаши Ще си призная, че като видях последните карти все едно символизираха точно път.. 2.пентакли от първата комбинация пък сякаш точно символизира нещата, с които балансираме в момента.. Но пък искам да уточня, че става въпрос за отговор на въпрос, който ще получа след повече от 6 месеца, затова и не знам доколко мога да се доверя на картите. Какво мислите вие?

Не знам, но при мен картите ми дават отговор с голяма точност само за кратък период (няколко дни). Общо взето за по дълъг период, нещата могат да се променят. 2 пентакли според мен, показват точно премислянето какво да направите.

# 108

Объркани въпроси, никакъв отговор!
Като цяло, голям фалш има в картите.

# 109
  • Варна
Фалш в смисъл? А как да задам въпросите? А въпросът дали детето ще отиде да учи е чужбина не е е ли конкретен и директен? Благодаря много a. nik и мечо пух.

# 110
Фалш в смисъл? А как да задам въпросите? А въпросът дали детето ще отиде да учи е чужбина не е е ли конкретен и директен? Благодаря много a. nik и мечо пух.

Най-добри отговори от ТАРО през годините за дилемата, да или не, са давани на следните въпроси/ не съм го измисляла аз този начин, чела съм го и съм пробвала/, та:

Как ще се развият събитията ако подадем документи тази година за учение в чужбина?
Как ще се развият събитията ако НЕ подадем документи тази година?

Много често са задавани въпроси и за заминаване в чужбина, и за намиране на работа тук в БГ, но картите не са отговаряли точно, защото няма никакво действие от страна на питащия, в смисъл, няма подадени документи, няма кандидатстване, а директно се търси един отговор, ей така наготово.
Това е от мен.
Поздрави!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 19:52 от a.nik

# 111
  • Варна
Да, стана ми ясно и мисля, че е много полезен пост в темата, a nik. Благодаря. Ще опитам след подаването на документите пак.

# 112

Фалш или по-правилно неискреност, защото единият от вас, детето или ти, не е убеден и не е готов за това заминаване и учение в чужбина. Таро го е отразило в повторението на Двойка пентакли и Осмиците. Също така, за това заминаване явно е необходима помощ, или повечко учене, или по-добри оценки/ за това съдя по 8 пентакли/, или пари, или дори повечко смелост......ти си знаеш,  и това също се отразява на колебанието показано в 7 меча + 6 меча + 2 ка пентакли.
Едната ти комбинация завършва с 2 ка пентакли - тук дилемата и нерешителността са видни, а другата с 8 ца чаши. Ако си представиш как водата се намества там където я излееш, то веднага можеш да разбереш картината, как някой се мъчи да се нагоди, как търси начин да се адаптира, но в същото време има и страх да не се излее тази всичката вода/емоция/и от там едно принудително задържане.
Колкото повече разсъждавам, признавам вчера много не се замислих, толкова повече мисля, че тази година няма да има резултат дори да подадете документи, просто няма необходимата стабилност по последните карти и на двете комбинации.

# 113
  • Варна
a. nik, какво да кажа, все направо виждаш кристалната топка. Към момента нещата стоят точно така, както си описала. Детето не е особено убедено, защото гледа приятелския си кръг тук и го задържа това. В същото време е необходимо и да се постигне по - високо ниво на езика, за да замине и подготовка по един специален предмет. Тя е отличничка и това няма да я затрудни, но към момента са точно така нещата. Може и малко да избързваме, принципно смятах за по - следващата година, когато сме подготвили всичко по - спокойно,но сега се стекоха обстоятелства, които ме накараха да се замисля сериозно и за тази.  Ние ще си работим по задачите и ако вечер предприемем по - конкретни действия поне с документи ще се допитам и до Таро, но това ще е декември поне.
С всичко написано тук исках не да отегчавам аудиторията, а да внеса още инфо по картите и тълкуването, което се оказа точно и наистина картите са си показали. Благодаря още веднъж Heart

# 114
Скрит текст:
a. nik, какво да кажа, все направо виждаш кристалната топка. Към момента нещата стоят точно така, както си описала. Детето не е особено убедено, защото гледа приятелския си кръг тук и го задържа това. В същото време е необходимо и да се постигне по - високо ниво на езика, за да замине и подготовка по един специален предмет. Тя е отличничка и това няма да я затрудни, но към момента са точно така нещата. Може и малко да избързваме, принципно смятах за по - следващата година, когато сме подготвили всичко по - спокойно,но сега се стекоха обстоятелства, които ме накараха да се замисля сериозно и за тази.  Ние ще си работим по задачите и ако вечер предприемем по - конкретни действия поне с документи ще се допитам и до Таро, но това ще е декември поне.
С всичко написано тук исках не да отегчавам аудиторията, а да внеса още инфо по картите и тълкуването, което се оказа точно и наистина картите са си показали. Благодаря още веднъж Heart

Благодаря ти и аз! Картите ти работят перфектно!

# 115
Имах уговорена среща,от лично естество.Датата беше ясна.Първо теглих карти веднага след като направихме уговорка.Вторият път теглих в самия ден преди срещата.Разликата между комбинации беше 12 дни.Въпросът беше "Ще се състои ли срещата с този човек еди кога си?"
3 Пентакли-Крал Жезли+8 Меча
Паж Жезли+3 Пентакли+8 Меча
Срещата се състоя,беше много полезна при това.За мен,особено за въпроси за случване на нещо,те са винаги блокаж,не става.Ако бяха на първа или втора позиция,бих приела,че са моите или на другия човек усещания.Но на трета...Защо са тези 8 Меча там според вас?

# 116
Мечовете са комуникация, мисли, разговори, ум, идеи, логика.
Много често хората, като ги висят и подценяват мечовете, веднага се започва: не не не, няма да стане, но това е в тяхното ниско прявление.
Във високото им, мечовете са нашите идеи и нашето най силно оръжие, което Ни отличава , катж човеци Разума и мислите.
Има много хубави статии за Мечовете относно това, може да се разровите и прочетете 📖

# 117
Имах уговорена среща,от лично естество.Датата беше ясна.Първо теглих карти веднага след като направихме уговорка.Вторият път теглих в самия ден преди срещата.Разликата между комбинации беше 12 дни.Въпросът беше "Ще се състои ли срещата с този човек еди кога си?"
3 Пентакли-Крал Жезли+8 Меча
Паж Жезли+3 Пентакли+8 Меча
Срещата се състоя,беше много полезна при това.За мен,особено за въпроси за случване на нещо,те са винаги блокаж,не става.Ако бяха на първа или втора позиция,бих приела,че са моите или на другия човек усещания.Но на трета...Защо са тези 8 Меча там според вас?

В комбинациите има повторение не само на 8 меча, а и на 3 ка пентакли и точно тя е показала добрата комуникация на срещата. Осмица меча показва сковаването и страха от срещата, също така обаче, тъй като е на трета позиция и то доста категорично, означава, че след срещата няма да се случи нещо кой знае какво, в смисъл като по-нататъшни действия и резултати или промяна на нещо.

# 118
Ще имаме ли среща?
Паж чаши, 4 жезли, 8 пентакли, асо пентакли

Благодаря.

# 119
Да, тази среща в работна среда ли е свързано?
Ще имаме ли среща?
Паж чаши, 4 жезли, 8 пентакли, асо пентакли

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт