КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 30 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Едни никакви карти и то основно само големи аркани. Действия аз не виждам. Да не кажа че действията са ограничени по съдбовна причина. Мъжът в друга връзка ли е? Защото картите това нашепват като че ли.

Няма как да са големи аркани и да са никакви 😅
Да, и двете страни са обвързани

# 496
Никакви, в смисъл че когато се големи аркани не сочат действия и желания, а съдбовна отреденост.

# 497
Здравейте,

Имам интересна комбинация и ще се радвам на всеки, който се включи

1. Какви действия ще предприеме той спрямо нея?
Обесеният+ Слънце+ Страшния съд
2. Какво иска да има между тях ?
Тайната жрица + Императрицата+ Асо пентакли
Отдолу Императора

Благодаря!

Привет, Twinklestar,

По-долу предлагам и моя прочит на извадените карти.

Присъединявам се към преждекоментиращите, че действия не се очакват. По Обесения вероятно двамата са в пауза на този етап или поне на чисто емоционално ниво ситуацията е твърде неясна.

По Обесения този човек е оставил една ситуация да зависне. В комбинация със Слънцето и Императора смятам, че той мисли твърде високо за себе си. И заедно със Страшния съд, вероятно не е склонен да приема чисто човешките грешки на отсрещната страна, нуждите и решенията на партньора, когато те не резонират с неговите нужди и виждания.
По Императора това е студен човек, който гледа отвисоко на останалите и е свикнал да притежава и упражнява властта.

Все пак, по Слънцето в комбинация със Страшния съд, вероятно ще има някакво осъзнаване на по-дълбоко духовно ниво. Изобщо по отношение на първия въпрос, човекът в момента е в период на преоценка на собствените си възприятия и отношение към ситуацията. Поне в тази сфера, той ще достигне някакво ниво на развитие и ще промени възприятието си към жената.

Висшата жрица подсказва, че връзката може да е била тайна. Ако не е била такава, то човекът е възприемал жената повече като интимен партньор отколкото като нещо повече. Сега обаче от втори голям аркан жената в неговите очи се издига до трети голям аркан Императрицата. В комбинация с Императора той вече започва да я вижда достойна за него. Императора и Слънцето говорят, че той вижда потенциал да се чувства добре с тази жена.

Императора + Императрицата + Слънцето говори за създаване на дом, семейство, деца.

По Асо пентакли той вече вижда потенциал за едни по-стабилни отношения и партньорство, както съм ги описала по-горе. Обесения и Слънцето също индикират, че той е взел решение по какъв път да поеме. Въпреки това обаче, за момента не се очертава да направи каквото и да било.

# 498
Здравейте,

Имам интересна комбинация и ще се радвам на всеки, който се включи

1. Какви действия ще предприеме той спрямо нея?
Обесеният+ Слънце+ Страшния съд
2. Какво иска да има между тях ?
Тайната жрица + Императрицата+ Асо пентакли
Отдолу Императора

Благодаря!

Привет, Twinklestar,

По-долу предлагам и моя прочит на извадените карти.

Присъединявам се към преждекоментиращите, че действия не се очакват. По Обесения вероятно двамата са в пауза на този етап или поне на чисто емоционално ниво ситуацията е твърде неясна.

По Обесения този човек е оставил една ситуация да зависне. В комбинация със Слънцето и Императора смятам, че той мисли твърде високо за себе си. И заедно със Страшния съд, вероятно не е склонен да приема чисто човешките грешки на отсрещната страна, нуждите и решенията на партньора, когато те не резонират с неговите нужди и виждания.
По Императора това е студен човек, който гледа отвисоко на останалите и е свикнал да притежава и упражнява властта.

Все пак, по Слънцето в комбинация със Страшния съд, вероятно ще има някакво осъзнаване на по-дълбоко духовно ниво. Изобщо по отношение на първия въпрос, човекът в момента е в период на преоценка на собствените си възприятия и отношение към ситуацията. Поне в тази сфера, той ще достигне някакво ниво на развитие и ще промени възприятието си към жената.

Висшата жрица подсказва, че връзката може да е била тайна. Ако не е била такава, то човекът е възприемал жената повече като интимен партньор отколкото като нещо повече. Сега обаче от втори голям аркан жената в неговите очи се издига до трети голям аркан Императрицата. В комбинация с Императора той вече започва да я вижда достойна за него. Императора и Слънцето говорят, че той вижда потенциал да се чувства добре с тази жена.

Императора + Императрицата + Слънцето говори за създаване на дом, семейство, деца.

По Асо пентакли той вече вижда потенциал за едни по-стабилни отношения и партньорство, както съм ги описала по-горе. Обесения и Слънцето също индикират, че той е взел решение по какъв път да поеме. Въпреки това обаче, за момента не се очертава да направи каквото и да било.

Аз гледам на Страшния съд като рестарт на отношенията им след Обесеното положение
За 2 въпрос той като един Император иска да си има и тайна жрица и Императрица , Асото Пентакли е някаква възможност свише, може да чака такава за да предприеме действия.

Ако има развитие по тези отношения ще дам ОВ

# 499
Здравей отново, Twinklestar,

Видях тълкуванията за тройна конфигурация, но аз лично не я виждам. Просто липсват такива карти като Любовниците, тройки, двойки. При така излезли картите според мен Висшата жрица израства в Императрицата.

Да, Страшният съд е един вид рестарт - със Слънцето все едно му просветва един вид. Но този рестарт в случая е вътрешен - защото няма карти, които да индикират действия.

# 500

Видях тълкуванията за тройна конфигурация, но аз лично не я виждам. Просто липсват такива карти като Любовниците, тройки, двойки. При така излезли картите според мен Висшата жрица израства в Императрицата.

Да, Страшният съд е един вид рестарт - със Слънцето все едно му просветва един вид. Но този рестарт в случая е вътрешен - защото няма карти, които да индикират действия.

Много точно казано за Слънцето - просветнало му е, и вътрешен да е процеса не е лошо, по-добре е от застоя на Обесения

Ако беше Асо Чаши долу щяхме да плеснем с ръце, но с това Асо пентакли ?

# 501

Много точно казано за Слънцето - просветнало му е, и вътрешен да е процеса не е лошо, по-добре е от застоя на Обесения

Ако беше Асо Чаши долу щяхме да плеснем с ръце, но с това Асо пентакли ?

На мен ми се струва, че в конкретната ситуация Асо пентакли може да се окаже по-добратя карта. Асата принципно в общия случай са потенциал, който все още не е реализиран. По Асо пентакли човекът вижда потенциал енергията на останалите карти да се изрази в материалния свят като установяване на връзка може би. Ако беше Асо чаши, то пак си е във вътрешния свят ограничено само по себе си.

Ключовото в случая е, че човекът осъзнава потенциал за изграждане на стабилност с жената, но на този етап няма действия. По големите аркани и една пентаклова карта, за действия може да се почака доста.

# 502
И както свършихме така и започваме (Асо Пентакли)
Зададохме въпрос (за същите хора)
какво остава още да се случи между тях?
3 стихии, 3 положителни карти,
На интуиция : някаква възможност за споделено удоволствие може да бъде комуникирана

# 503
Иха интересна комбинация според мен единия от двамата ще предложи нещо възможно е комуникация, флирт също така по 8ж, и единия от тях да си начеше егото с тези 9ч.
На интуиция : някаква възможност за споделено удоволствие може да бъде комуникирана

# 504
Иха интересна комбинация според мен единия от двамата ще предложи нещо възможно е комуникация, флирт също така по 8ж, и единия от тях да си начеше егото с тези 9ч.

Ако 8 жезли и 9 чаши си бяха разменили местата точно това и аз си помислих 😀

# 505

Според мен тук ще се преценява дали да се заложи на новото начало по Асо пентакли или да се запази постигнатото до момента. Съдбата поднася възможност за стабилност, но по 9 чаши мъжът е скръстил ръце и не се протяга да я приеме, а се е затворил и пази чашите събрани до момента. А може и този пентакъл да се оценява от него дали не е последната 10-та чаша, която му липсва.

По 8 жезли може би ще се взима решение. Може би в рамките на разговор, но не е много ясно. Една уточняваща карта може би ще допълни с краен резултат.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:04 от innasn

# 506
Това Асо Пентакли беше и последно при въпроса какво иска мъжът да има между тях
9 чаши е и картата на сбъднатите желания

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:23 от Twinklestar

# 507
Това Асо Пентакли беше и последно при въпроса какво иска мъжът да има между тях

Да, помня. Даже изчетох какво съм писала тогава. Просто сега ми се струва разколебан дали да се възползва от възможността.

# 508
“Асо пентакли – Една от най-силните, а в някои случаи и най-силната карта в Таро. За нея може да се изпишат много страници,но темата не е такава. Ще спомена някои факти само: при подредба от три карти, ако се падне първа – значи целта, към която питащият се стреми; неговата най-съкровена мечта, блян, надежда. На средна позиция означава изключителна защита (свише) за каквото и да се отнася, на трета позиция – стропроцентов успех (дори и след отлагане във времето). Отварям скоба – Асо пентакли е карта, която няма как да се ситуира във времето, вие питате днес, но отговорът й е – „когато аз реша, важното е, че това, което предричам е извън съмнение!” Където и да се появи това Асо, то образува зона на защита, невидими лъчи обграждат ситуацията, човека, нещото и то е под закрилата на висшите сили.”

# 509
Въпрос: Ще се върне ли Х към У?

Забележете какви ПЪЛНИ карти - всички те преливат по своя индивидуален смисъл и то положителен Simple Smile  Императрицата е ръст във всяко отношение,  Асо чаши да се надяваме, че прелива от чувства и любов, не от сълзи
 и 9ка чаши пълен кеф 😄
Дявола - изкушение
Мисля, че отговорът е твърдо Да:)

Бих се радвала да споделите как тълкувате и картата, която се пада отдолу на тестето след като изтеглите картите, в този случай Дявола

Общи условия

Активация на акаунт