КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 489
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Сърдечно благодаря за тълкуването!♥
Само да уточня, че В. е инициал на женско име, но да, правилно сте усетили, че има намесен и мъж…то е толкова объркан този триъгълник, че и картите се смутиха чак…

# 631
В такъв случай, когато казвам той по-горе, имам предвид тя. Simple Smile
Но пък това ще промени вероятно тълкуването на келтския кръст.

Сърдечно благодаря за тълкуването!♥
Само да уточня, че В. е инициал на женско име, но да, правилно сте усетили, че има намесен и мъж…то е толкова объркан този триъгълник, че и картите се смутиха чак…

# 632
Според мен тези три карти потвърждават и келтския кръст по-горе. Ти му носиш възможност/предложение за стабилност по Рицар пентакли, а той като бурсук стои със скръстени ръце и ти вика "А, не, мерси! Имам си каквото ми трябва!" (по 9 чаши). И по Справедливостта ти трябва да му дадеш това, което заслужава след тази му реакция.

Нека и Twinklestar да даде и нейното, тълкуване, ако има възможност. И после, моля те, дай обратна връзка.

Изтегли само 3 карти със същия въпрос и ги снимай пак Simple Smile

Аз съм съгласна с innasn, НО да се върнем на какъв е зададения въпрос и да приведем значението като съвет от картите :
“Въпроса ми беше:С какво мога да допринеса за подобряване на ситуацията с В.?”
Тогава за мен по Рицар Пентакли, който е най-стабилния, но и най-бавния , да бъдеш като Костенурката от Костенурката и заека, да действаш на етапи, бавно, но сигурно, да покажеш, че си самодостатъчен/на (както каза и innasn) за 9 чаши, по 9ка чаши на човекОт си му е задоволено, зад него 9 чаши всичките пълни се с удоволствия и по Справедливостта точно както В постъпва така и ти спряно нея. Дава и ти даваш, дръпва се и ти дръпваш.

Освен да се снимат картите , много полезно за самите питащи е да дават някакво кратко инфо за ситуацията, иначе отиваме в сферата на тото 6/49.
И най-полезна е ОВ после Wink

# 633
На мен за момента най-говореща се оказва колодата The light seer's tarot😊 както и Магичното таро.
Романтичното таро също много го харесвам на визия, но сякаш трудно ми се проявява.
Но си харесвам всичките колоди и едвам се удържам да не поръчвам нови🙈

Иначе за въпроса "С какво мога да допринеса за подобряване на ситуацията с В.?"
Приносът ти може да е насочен към подхождането по справедлив, балансиран и разумен начин с постоянство, грижа и осигуряване на радост и хармония в живота. Необходимо е да бъдеш обективна и да подхождаш към ситуацията, в която сте по един справедлив начин, дори и това да не ти харесва.
Много е интересно как се проявяват картите за деня тегля си 3 дни поред и се случва това което казват картите.
Днешните карти 6 чаши - Колесницата - 8 жезли. Какво мислите. 🙃

Тук виждам задвижване по неща свързани с миналото.

Здравейте. Може ли малко помощ. Зададох въпрос какви действия ще предприеме В спрямо С на Романтично таро.
Излезе ми Рицар меч - Слънце-2 чаши, дъно  Жрец. За пръв път работя с това таро. Благодаря.

Мисля че тук ще има действие от негова страна но по-скоро ще е това действие ще е остро конфликтно ще изразява мислите си открито без да се съобразява дали ще те нарани или не вероятно дори и ще действа твърде егоистично. Ако пък няма абсолютно никакви действия, то ще покаже липса на интерес и отлагане на каквито и да е действия, но ще се крие и ще те наблюдава съдейки по тази карта от колодата.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 09:04 от bubanka

# 634
В рамките на поставения срок В ще предприеме действия спрямо С. Ако не са двойка, вероятно действията му ще са в посока да станат такава. Ако вече са двойка, то ще поиска отношенията им да минат на следващ етап по Слънцето в комбинация с Висшия жрец.

Ако С изпитва някакви съмнения относно намеренията на В, то Висшият жрец й казва, че намеренията му са искрени.

Здравейте. Може ли малко помощ. Зададох въпрос какви действия ще предприеме В спрямо С на Романтично таро.
Излезе ми Рицар меч - Слънце-2 чаши, дъно  Жрец. За пръв път работя с това таро. Благодаря.
Не са двойка. Има така да кажа пауза в отношенията им. Доколкото разбрах за него е било само секс, но тя го харесва. Мисля, че от 4-5 месеца са приключили. Но тя отново мисли за него.

# 635
Активният интерес на жената води до пасивен в мъжа.

# 636
А, така! Нека видим дали и какво ще стане. Честно казано, изненадана и силно озадачена съм след тези уточнения.

А и това романтично таро даже не си го и представям, когато мисля за картите.

В рамките на поставения срок В ще предприеме действия спрямо С. Ако не са двойка, вероятно действията му ще са в посока да станат такава. Ако вече са двойка, то ще поиска отношенията им да минат на следващ етап по Слънцето в комбинация с Висшия жрец.

Ако С изпитва някакви съмнения относно намеренията на В, то Висшият жрец й казва, че намеренията му са искрени.

Излезе ми Рицар меч - Слънце-2 чаши, дъно  Жрец. За пръв път работя с това таро. Благодаря.
Не са двойка. Има така да кажа пауза в отношенията им. Доколкото разбрах за него е било само секс, но тя го харесва. Мисля, че от 4-5 месеца са приключили. Но тя отново мисли за него.

# 637
Заради Жреца искам само да попитам някой от двамата женен ли е ?

# 638
Никой от двамата. Знам, че преди 15 дни той и е писал. Ако искала секс да отидела 🙈. Тя нищо не е отговорила. Станало и интересно защо и пише. И заради това питах Романтично Таро. Малко съм объркана след тези карти и затова искам помощта ви. 🤗

# 639
Никой от двамата. Знам, че преди 15 дни той и е писал. Ако искала секс да отидела 🙈. Тя нищо не е отговорила. Станало и интересно защо и пише. И заради това питах Романтично Таро. Малко съм объркана след тези карти и затова искам помощта ви. 🤗
Защо и пише ?! Защото иска секс, той го е казал в прав текст, което обяснява Рицар Мечове

# 640
И аз това си помислих, че някой може да е женен с този жрец.

Иначе като гледам тези карти, това раздалечаване между двамата на средната изобразяваща Слънцето и тези зад маските на последната 2чаши не ми вдъхват оптимизъм, въпреки че са оптимистични карти поначало. И с този агресивен рицар мечове съвсем..
Но да, нека видим. Може пък и да греша. 😊

P.S. докато си напиша съобщението, вече се изредили съобщения с важни уточнения...
Защо и пише ?! Защото иска секс, той го е казал в прав текст, което обяснява Рицар Мечове
Напълно си права Twinklestar

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 18:11 от Силфида Таро и Астрология

# 641
Това ли е романтичното таро? Аз просто не познавам тази колода.

Иначе като гледам тези карти, това раздалечаване между двамата на средната изобразяваща Слънцето и тези зад маските на последната 2чаши не ми вдъхват оптимизъм, въпреки че са оптимистични карти поначало. И с този агресивен рицар мечове съвсем..

P.S. докато си си напиша съобщението, вече се изредили съобщения с важни уточнения...
Напълно си права Twinklestar

# 642

Ето затова е много важно да виждаме колодата, тук 2ка чаши въобще не прилича да кажем на РУ 2ка чаши. Има значение за тълкуването коя колода се гледа, защото те така говорят 😀 а не само по класически значения.
В тези 3 карти няма никаква близост даже, имаме един Рицар мечове, който най-нагло си развява сам… меча 😀 едно Слънце, в което разчитам повече Его и гордост отколкото топлина и една 2ка чаши, в която един господин се надява на една госпожица да му върже 😀 и двамата с маски, криещи истинските си намерения - той че иска само секс, тя че иска нещо повече.

# 643
  • там, където ми харесва
Здравей търся малко помощ на келтски кръст. Ако някой иска да помогне…
Какво е развитието на отношенията? За мъж и жена.

1. Шестица жезли
2. Сила
3. Императрица
4. Глупака
5. Осем пентакли
6. Рицар жезли
7. Петица чаши
8. Любовниците
9. Десет жезли
10. Двойка чаши

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 19:24 от ~lina~

# 644
Лина напиши картите. 🙃

И аз си търся говоряща колода с повече знаци по картите а не само картинки.
Защо картите ме бяха заблудили питах ще има ли среща и то си излезе да? А не се състоя?

Общи условия

Активация на акаунт