Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 540
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Алекс, и от написаното не разбрах Blush - по-добре с хака или без него?
В.И.П, откъде си взела Ла Рош и кой точно?
От аптеки вземам - физически или онлайн. В момента ползвам:

Преди това бях на мус версията. И двата варианта са сполучливи за мен.

# 286
Здравейте, надъхана от проучването на руските мацки, което Agent a беше добра да сподели, тръгнах да изследвам дрогерийните марки ФДТ, предимно на L'oreal. True match наистина е хубав, но за мен много нетраен. Та, въпросът  ми е :къде може да се намери Age Perfect fondation.Има добро описание в notino, но никъде не го намирам на живо.
Няма го в дрогериите.

# 287
После пробвах Clinique Skin Illusion, хареса ми, ходих да се гледам на дневна светлина, взех го (106 Vanilla) и сега като се прибрах виждам, че ми е една идея по-тъмен, което прави лицето ми не толкова свежо.
Взимам си думите назад за Skin Illusion. Много ми допада и цветът е идеален. Оказа се, че промяната в цвета вчера е всъщност промяна в цвета на лицето ми. Като си махнах грима установих, че кожата ми е червена като домат. Отдавам го на това, че в Дъглас два пъти пробвах фон до тен на цяло лице и явно консултантката го е махала с продукт, в който има алкохол.

# 288
Алекс, и от написаното не разбрах Blush - по-добре с хака или без него?
В.И.П, откъде си взела Ла Рош и кой точно?
От аптеки вземам - физически или онлайн. В момента ползвам:

Преди това бях на мус версията. И двата варианта са сполучливи за мен.
Този ми идва много сух на мен, чак ми сбръчква кожата.
Аз търся другия Толериан

# 289
  • варна
Някой с мнение за този фдт?

# 290
Здравейте,дами,дайте идея от къде мога да поръчам с доставка до България lancome teint miracle 005 beige ivoire,че тук го намирам он лайн само в MAKEUP.BG за 148 лв.,което е твърде много.

# 291
Здравейте,дами,дайте идея от къде мога да поръчам с доставка до България lancome teint miracle 005 beige ivoire,че тук го намирам он лайн само в MAKEUP.BG за 148 лв.,което е твърде много.

Звънни директно в Сефора и Дъглас и питай имат ли наличност ( Сефора ще ти го изпратят,а от Дъглас ще трябва лично взимане) .

# 292
  • варна
Някой с мнение за този фдт?

Аз да разкажа за това Шисейдо
На 58 год съм , нормална кожа с една видима назо ,грозна гневна и много финни линии около очите .
Първия път нанесох върху серум с витамин Це на Медик8 . Около очите серум на ЕЛ АНР.Без крем , предвид мазничката текстура на фдт-на.Стои ми много добре. Не , като мазнотия , а като гланц за лице.Поносих го така и не се промени в следващите 4 часа . Сложих лека пудра - Макс фактор Миракъл вейл.Мисля , че и така стои много добре.С една помпа покрих нежно цялото лице .
На следващия ден същите серуми с 2 помпи фдт. Не ми хареса . Тежко и наслоено и от самолет се виждаше,че съм с фдт.Изчистих след 2 часа и пак сложих 1 помпа и запечатах с любимата пудра Мейк ъп фор евър мат велвет скин.Личи си , на стана красиво. За вечер бих носила така.Не се утаява  в линийките повече от ЕЛ ДУ , който нося най-често или Смашбокс. Всъщност , ако сложите златното масло на Диего да Ла палма( май така се пише)и ЕЛ ДУ и ще получите същия ефект на гланц върху кожата , с тази разлика , че Шисейдото не мърда 10ч запечатано с пудра .
Едва ли ще повторя този фдт ,но покрай намаленията пробвам по нещо новичко.Прочетох , че Агента преди година - две е била силно разочарована от него , но при мен за сега се държи добре.

# 293
  • София
Момичета колежка ме запали по Dior Backstage течен хайлайтър, тя го носи смесен с ББ крем и кожата и изглежда УАУ. Та тръгнах да купувам/поръчвам и никъде не го намирам. Имате ли представа дали е спрян и евентуално има ли си заместител? Тя твърди, че го е купувала от Сефора, но там го няма… 😳.

# 294
Много трудно се намира вече, но за подобен ефект погледнете течните озарители на rare beauty например, но доста марки в Сефора, Дъглас, че даже и Лили/ДМ предлагат алтернативи, които хич не са лоши.
Ако Ви се поръчва- моят любим остава Charlotte Tilbury Hollywood Filter, въпреки малоумното шише и апликатор, Armani имат чудесно предложение налично в Дъглас Парадайс, но наистина има куп подобни продукти. Диор наистина беше много красив, но отдавна не се намира лесно.

# 295
Здравейте , момичета
Изчетох ви и ми се иска да пробвам нов фон Дьо тен, ама не ми стиска 😄
Залагам си отново на Диор - форевър, мат версията и това е.
Иска ми се обаче да пробвам нова пудра. Ще се радвам да кажете някоя хубава, матова ( понеже съм с мазна кожа). До сега ползвах на Clarins, но съм отворена за всякакви.
Преди години ползвах от дрогерията една на есенс и не беше лоша за дребната цена, която имаше:)

# 296
  • В къЩи.
Здравейте,момичета.
Прочетох последните 4-5 стр. с идеята да си помогна в избора на ФДТ,но единствения , който мога да си позволя от споменатите е Лореал ТруМач(дано съм го изписала правилно)
Обаче не се ориентирах за каква кожа е.
Моята е...и аз не я знам вече,зимата се изсушава и дехидратира и ФДТ,с който се харесвах до скоро сега ми изсушава кожата,подчерта ми бръчки,лишейчета....бррр.
Мислите ,че Лореала ще е подходящ за мен?

# 297
Аз бях излязла с идеята да си търся по-хубав фон дьо тен, на някоя по-скъпа марка. До сега ползвах на Avene “Couvrance”, обаче точно до 2 часа лицето ми вече много лъщеше с него, а лятото направо си изчезваше… Не търся силно покритие тъй като нямам проблемна кожа. Отбих се до Делириум пробвах Есте Лаудер и Боби Браун. На Есте номерацията им е ужасна, или е розово или е оранжево. Разликата между нюансите е космическа. На Боби Браун ми седеше пък прекалено матирано. Само серум фон дьо тенът ми хареса, но не и цената…
Продължавам търсенето…

# 298
Аз бях излязла с идеята да си търся по-хубав фон дьо тен, на някоя по-скъпа марка. До сега ползвах на Avene “Couvrance”, обаче точно до 2 часа лицето ми вече много лъщеше с него, а лятото направо си изчезваше… Не търся силно покритие тъй като нямам проблемна кожа. Отбих се до Делириум пробвах Есте Лаудер и Боби Браун. На Есте номерацията им е ужасна, или е розово или е оранжево. Разликата между нюансите е космическа. На Боби Браун ми седеше пък прекалено матирано. Само серум фон дьо тенът ми хареса, но не и цената…
Продължавам търсенето…
Пробвала ли сте на MUFE-Ultra hd skin и този на Too Faced-Born this way? И 2-та са със средно покритие, което търпи надграждане. Аз съм с комбинирана кожа и при мен са изключително трайни (и двата оксидират умерено). Blush

# 299
Продължавам търсенето…
Пробвала ли сте на MUFE-Ultra hd skin и този на Too Faced-Born this way? И 2-та са със средно покритие, което търпи надграждане. Аз съм с комбинирана кожа и при мен са изключително трайни (и двата оксидират умерено). Blush
Не, продават ли се в Douglas/Beauty Zone където да ги видя физически?
А за Clarins какво мислите? Имат ли попадения?

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 11:32 от JoySS

Общи условия

Активация на акаунт