BigBank

• 12 203
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Очевидно имаш, щом си счел за необходимо да се регистрираш, за да спамиш. Най-вероятно със самочувствието.
Та защо се фокусира само върху последния ми въпрос?
Колкото до “проверката” - елементарно действие, което не иска никакво старание.

# 61
0.6%? В основната ми бг банка лихвата на спестовна сметка беше 0.01%. Разликата е 2.24% И като говорим за разправии, такива имах само с бг банката да си прехвърля парите в биг банк, че цял ден отново имаха проблеми с интернет банкирането. Дали естонския фонд е по малко сигурен се съмнявам, едва ли има разлика. Изобщо едва ли има много банки в Европа, а и света, подиграващи се така с вложителите, както тукашните.

# 62
0.6% да. В момента ТБИ 1.9%, ТЕКСИМ 1.6% . ОТ НОВА ГОДИНА ТБИ ЩЕ Е 1.5%.
Всъщност има и други възможности за лихви за по 3 и повече % само че са гарантирани до 40 000.

# 63
Тексим банк имат 0.01 % лихва спестовна сметка и 4 кинта месечна такса. Тби 1% на спестовна сметка, което е 1.25% по малко от биг банк. Ще видим след нива година, гледах че Биг банк имат 2.85% в Германия, може и тук да ги вдигнат. Иначе и трите банки ми звучат сходно неизвестни. Лихви по депозити мен не ме интересуват, искам дневно начисляване на лихва и възможност за теглене по всяко време.

# 64
Значи Биг Банк е за теб.

# 65
Да, аз си отворих сметка там и вече ги ползвам. Благодаря ви за информацията, която ми помогна при избора .

# 66
0.6% да. В момента ТБИ 1.9%, ТЕКСИМ 1.6% . ОТ НОВА ГОДИНА ТБИ ЩЕ Е 1.5%.
Всъщност има и други възможности за лихви за по 3 и повече % само че са гарантирани до 40 000.
Къде са гарантирани 40000евро?

# 67
Лева, не евро.
Депозити в Револют.

# 68
Лева, не евро.
Депозити в Револют.
Лихвата в Револют е 1.18%, не е много по различна от ТБИ

# 69
Различна е. Моята досега беше 2.7, за депозит в евро. Сега не знам, изтеглих ги, но май беше 1.8, за двугодишен. С гаранция до 100к.

# 70
Може ли някой да ми даде линк за ББ в магазина на епъл, че явно не търся правилно и не откривам приложението? Благодаря.

# 71
BigBank няма приложение.
Само онлайн, през сайта.

# 72
При теглене от БигСейф изисква ли потвърждаване на данни (имена, гражданство, адреси) и колко време отнема да се случи това?

# 73
При мен трябваше да им звънна при първото теглене, но не знам дали е практика. Стана веднага след обаждането, а парите получих за точно 3 раб. Дни

Имате ли проблем с това да си видите транзакциите?. Като настисна и ми дава грешка и не мога да видя какво съм изпращала.

# 74
Ще тегля другата седмица и ще кажа как е.

Общи условия

Активация на акаунт