BigBank

• 12 975
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
И аз избрах тях за депозит, не съм внесла голяма сума😏надявам се с времето да нарастват

# 76
Аз продължавам да получавам грешка като се опитвам да видя минали транзакции. Дава ми, че страницата не съществува.

# 77
Сигурно от превалутирането. Не съм гледала как е при мен.

# 78
И при мен е същото. Исках да видя след еврото колко от парите са от вноски мои и колко от лихва, но ми дава грешка. Предполагам, че ще го оправят скоро

Аз продължавам да получавам грешка като се опитвам да видя минали транзакции. Дава ми, че страницата не съществува.

# 79
И аз не виждам транзакции. Само натрупаната лихва за текущия месец и лихвата с натрупване.

# 80
Ще чакаме да го оправят

И аз не виждам транзакции. Само натрупаната лихва за текущия месец и лихвата с натрупване.

# 81
В “Детайли по договора” има текущата и натрупаната до момента лихва, но! с грешка - натрупаната в лева е дадена в евро и под нея - превалутирана в лева, съответно двойна.
Примерно натрупана до края на декември м.г. е била 50 лв, сега се вижда 50 евро/100 лв. 😀
Грешката е само там де. На начална страница е ОК.
Чудя се ще си хванат ли грешката, ако не им се сигнализира.
Обаче нямам никакво време да търся къде и дали е възможно да им се подаде сигнал

# 82
И аз си блъсках главата с тази лихва, която е дадена в евро, а всъщност е в лв. Имам екселските файлове за всяка банка и никак не ми се равняваше сумата, най-накрая се усетих, че грешката е тяхна, не моя. В лева е.

# 83
Ще тегля другата седмица и ще кажа как е.
Пробва ли? 😀

# 84
Да.
Вчера ми ги преведоха.
На 19.01 заявих теглене. Дата за превод 22.01.
Искаше ми лицево разпознаване. Без телефонно обаждане.
Влизам с Евротръст.
Много са точни.

# 85
Това лицево разпознаване е много тегаво....бая разправия имах с него😁

# 86
Аз с ТБИ съм имала най-много ядове.
Тук бързо стана.
И с Револют нямаше проблем. Като сменях телефон миналата година.

# 87
Ако имате предвид лицевото на Евротръст, забива, наистина. Веднъж ме кара сто пъти да се селфя, накрая ми писна и излязох от всички апп-ове, стана от раз

# 88
Все нещо не му харесва, снима по някакъв странен начин...Направих си експеримент:
Теглене- заявих сумата, направих селфи около 30 пъти и ми дадоха дата за превод  след 3-ри работни дни. Автоматично към сметката от която съм превела към тях. На 3-ят ден сутринта парите бяха в сметката.

Общи условия

Активация на акаунт