BigBank

• 23 197
  • 312
  •   1
Отговори
# 300
Моите пари са идвали от ББ към ТБИ за 24 часа,  така че може и по-рано да е.

Това вероятно е на падежа на депозит.
При посочена сметка в ТБИ.
От Биг Сейф идват за 3 дни, защото там няма падеж и може по всяко време да пожелаеш да теглиш.

Не, Сейко, не е през просото, нито е риск.
Това са лицензирани банки. Аз съм там, където има високи лихви. В ДСК няма да ме видиш. Grinning

# 301
То май масово имената масово са претенциозни Обединена българска банка, Българо Американска Кредитна банка и т. Н.

# 302
Не е падеж на депозит. Миналата седмица си изпратих пари от Бигсейф към ТБИ и дойдоха на следващия ден.

# 303

Това са лицензирани банки. Аз съм там, където има високи лихви. В ДСК няма да ме видиш. Grinning

Аз и не влизам там, та няма шанс да се засечем. Може би, като се пенсионирам, ще си открия сметка в ДСК, на най-високата такса, за да си получавам пенсията. Може да си пусна и някой пакет. А и да се виждам с наборите на 7-мо число, че там са най-много.

# 304
Не е падеж на депозит. Миналата седмица си изпратих пари от Бигсейф към ТБИ и дойдоха на следващия ден.

Може да са променили срока. Аз преди няколко дни открих БигСейф и засега не съм теглила. Ако е за 24 часа - това е ОК. То и при Револют преди парите пристигаха на следващия ден, но след това го промениха и сега идват веднага.

# 305
Много хубаво, ако са скъсили времето.
Аз съм теглила само веднъж, преди НГ. Минало е доста време, нормално е да има прогрес.

# 306
Това са лицензирани банки.
Тя и КТБ беше лицензирана банка и даваше много хубави лихви. И се изплащаха лихвите, всичко точно. До един момент.

# 307
И какво? Получих си до стотинка, с лихвите, парите от КТБ.
Противно на всички злонамерени слухове, че вложителите ще изгорят с парите.
Точно, защото беше лицензирана. Не заложна къща.

# 308
И какво? Получих си до стотинка, с лихвите, парите от КТБ.
Противно на всички злонамерени слухове, че вложителите ще изгорят с парите.
Точно, защото беше лицензирана. Не заложна къща.

Да, имаше лиценз за банка. Това бигбанк, или поне клона му в България няма точно лиценз на банкова дейност, поне не за основната банкова дейност. Елементарна справка в търговския регистър.

# 309
Има си лиценз за банкова дейност, елементарна справка в БНБ - https://www.bnb.bg/RegistersAndServices/RSCIRegisters/BS_CI_REG_BANKSLIST_BG

# 310
Как да няма лиценз?
Първата ми работа за която и да е банка е да видя дали е в списъка на БНБ. Биг Банк е.

# 311
Лицензирана банка е и е покрита с гарантирани депозити до 100 000 евро. КТБ навремето се водеше супер стабилна банка на властта.

# 312
А защо се вихри този спор?
Всеки носи глава на раменете си и отговорност за парите си.
Какъв точно ви е проблемът - на размахващите пръст?

Общи условия

Активация на акаунт