BigBank

• 24 170
  • 331
  •   1
Отговори
# 315
Имате ли някакви оферти?
Имам падеж скоро, само бутон за удължаване, но на 2% за 3 месеца.
Тя Биг Сейф е с толкова.

# 316
Имате ли някакви оферти?
Тя Биг Сейф е с толкова.
ТБИ  за 3месеца - 3%.
В Биг Банк подадох в петък искане за теглене на депозит в понеделник рано сутринта парите ми бяха в сметката

# 317
Имате ли някакви оферти?
Тя Биг Сейф е с толкова.
ТБИ  за 3месеца - 3%.
В Биг Банк подадох в петък искане за теглене на депозит в понеделник рано сутринта парите ми бяха в сметката

Това за TBI от скоро ли е и до кога важи офертата?

# 318
Имате ли някакви оферти?
Тя Биг Сейф е с толкова.
ТБИ  за 3месеца - 3%.

Видях го в петък. Не знам до кога важи. Аз реших да ги вложа в iuvosave, имат промоция 10%. Ще видим,

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 23:06 от big_67

# 319
Имате ли някакви оферти?
Тя Биг Сейф е с толкова.
ТБИ  за 3месеца - 3%.

Видях го в петък. Не знам до кога важи. Аз реших да ги вложа в iuvosave, имат промоция 10%. Ще видим,

Не намирам оферта от 3% за 3 месеца в TBI. Да не е нещо старо?
За iuvosave чета малко противоречиви неща /не го казвам за заяждане/.

# 320
  • Русе
И част от моите са в iuvo. Ами то за всичко има противоречиви мнения. Важно е колко то е лимита за ниво на риск, който можеш да поемеш.

# 321
Имате ли някакви оферти?
Тя Биг Сейф е с толкова.
ТБИ  за 3месеца - 3%.
Депозитът не се ли прехвърля автоматично в захранващата сметка след изтичането му, какви са тези искания?

# 322
Моят “опит” с Iuvo 😀
Регистрирах се и започнах да чета и разглеждам. Видях, че парите всъщност се използват за бързи кредити. Видях и доста от тези кредити в просрочие. И спрях, не вложих пари, реших да помисля и да се посъветвам.
Това в рамките на ден-два.
След това започна упорито да ме търси непознат номер, аз все в движение, най-накрая се свърза. Оказа се лицето, което рекламира и се вижда(ше) на сайта - собственик ли е, не знам, някаква “важна клечка”. Много възпитан, внимателен, отговори на въпросите ми, докато стигнахме до необслужваните бързи кредити. Там каза нещо от рода, че риск винаги има, ама да не се притеснявам и ме посъветва да вложа толкова, колкото съм готова да изгубя. Да ама аз не съм рисков играч 😀
Последното, което аз споделих с него беше, че ме притеснява това, че парите не са защитени. Отговорът (цитирам): “Ами те и в банките не са защитени”.
И приключих 😀 с Iuvo.
Но това си е мое решение, хората са доволни, все пак 8% лихва (беше тогава)

# 323
Въобще не бих рискувала аз.

# 324
Имах близък приятел, който преди кризата през 2008-2009 година така се беше увлякъл по фондове, борси, акции, че беше ипотекирал имот /беше вкарал в това и родителите си/, за да купи акции чрез борсов посредник. Малко след това нещата изгърмяха мощно. Едва успяха да се измъкнат от тази каша. В този ред на мисли, и аз съм предпазлива, когато започнат да се предлагат високи лихви. Не съм по риска Simple Smile

# 325
Имам нотификация от ТБИ, за високи лихви. Като отворих, за 36 месеца е 3%.

# 326
В Bigbank за 6 месеца - 2,2 %. Ако удължиш договора - 2,21%.
Аз бих избрала 6-те месеца или ще ги държа в спестовната сметка на 2% докато пуснат нова промоция. 3 години са МИ много   

# 327

Хехе, ти ми носиш добрата новина този път. 3 дни не бях проверявал, иначе си имам едни автоматично зареждащи линкове, на банките които ме интересуват, и всекидневно проверявам. Ама тоя път ме изпревари - екстра!! то се очакваше де, започват да вдигат лихвата и ЕЦБ

# 328

Хехе, ти ми носиш добрата новина този път. 3 дни не бях проверявал, иначе си имам едни автоматично зареждащи линкове, на банките които ме интересуват, и всекидневно проверявам. Ама тоя път ме изпревари - екстра!! то се очакваше де, започват да вдигат лихвата и ЕЦБ

Ама тая лихва е за 36 месеца, нали? Аз също получих нотификация в приложението на ТБИ, но не можах да видя лихви. Пишеше 3%, но не и срок.

# 329
Има някакъв бъг. И на мен не ми даваше срок, но като симулирах откриване на депозит, излезе опцията за срок и там ги видях.

Общи условия

Активация на акаунт