Лакове за нокти - 161

• 47 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Пеликания
Aura 101

# 331
  • Поморие
Brandywine кой е зеленият лак?
Pierre Cardin 070

# 332
Trend it up Royal nude 040

# 333
  • София
Уффф, не мога да хвана читаво Антония и това е Blush

# 334
BEL mini 214, който е съвсем различно розово на живо 😅

# 335
  • Варна
Лиливо-сив Pierre Cardin 038 и Mara Vanilla

# 336
Здравейте!
Искам да ви попитам за разредител за лакове. Купих си миналата година един син от ДМ и цвета много ми харесва, но до тази есен е изсъхнал. Имам 2 варианта, да си купя и пробвам с разредител, или да си купя нов.
Моля кажете за какви пари и от къде си купувате разредители, на коя фирма.
Слагам снимка на лака:

# 337
Лале, ползвам разредител на Перфект. Около 4 - 5 лв. май, беше, че го взимах отдавна. В дрогериите и козметичните магазини би трябвало да го има. Върши чудна работа и е икономичен. Пробвай с него, но ако има същия лак, по - добре вземи нов, че сред време пак ще се сгъсти, а честото разреждане скъсява живота на лака.

# 338
Препоръчайте ми лакове за стемпинг. Накупих си от алиекспрес разни нещица, но се оказа, че лаковете, които имам са някак слабо пигментирани и печата излиза много блед като цвят. Явно си трябва специален лак за целта. С голямо желание днес изпробвах всичко, но и нокътната ми плочка е много малка и рисунъкът някаква не стои така пълноценно и красиво като на голяма плочка и дълги нокти, но на това няма как да се повлияе....

# 339
За печати имам 2 лака от снб, черен и бял. Черният определено е доста наситен спрямо обикновен такъв.
Ето го:
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/lak-za-shtampi-snb-1 … 3164195938115575/

Имам въпрос:
Момичета, с какъв маникюр бяхте на собствената си сватба?  Чисто бял? Френски?
Търсят се идеи Scream

# 340
  • На изток от Ада
Беба , гледам в Дм има  лакове и плочки  . Ако намериш Brooklin черен. Всеки лак който покрива на 1 пласт става за печати.

# 341
Витаминче, моят сватбен маникюр беше бял, френски, с листенца и цветчета тук-там. Беше много нежен и красив...

# 342
Не е ли много демоде френския? Пробвай с изцяло бял или друг нежен цвят, който ти отива.

# 343
Ами, не знам дали е демоде, но аз самата не го харесвам.
Търсех идеи в интернет, но всичко е много еднакво и не ме грабна нищо.
Може би.. това?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт