Лакове за нокти - 161

• 47 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Мимоза, на 2 пласта е. Лесно се нанася, слагам го за трети или четвърти път. Сега на по-дълги нокти не прецених точно количеството и на места стана на черти, но на по-къси покриваше перфектно. Стана ми много любим, супер приятно светло ябълково зелено.

# 316
Аз като ученичка ходех само с квадратна форма и съм ги носила доооста дълги.. поне за мен. Сега не си представям толкова дълги нокти с малкото дете..
Скрит текст:
После открих овалната форма и определено са ми по-удобни. И не се чупят толкова. Отвреме навреме ги правя квадрат, но бързо ги връщам обратно към овал.

# 317
Wibo french 03   или 04 ,по-точно розово,Avon -бял и Perfect k12 ,ваденка.Вече му е 3-ти ден и взе да се напуква.

# 318
Специално пак слагам SNB - Мирослав и Преслав . Предишния с Десислава изкара по-малко от 2 дни.

Явно тази серия с шевицата е леко прозрачна. Сивият е покривен на 2 слоя.
Ето как е червеното до прозореца - прозира си. Така ще карам тази седмица, дано поне изкара повече. Иначе може наистина да опитам някой сандвич  как ще се получи.

И лаковете:

# 319
  • Стара Загора
От мен нещо в синьо Simple Smile

# 320
  • В полите на Пирин планина
Picture polish Embrace:

# 321
Скъсих много ноктите. Лакът е матиран GR ice chic 88 + пастелен сух брокат

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:22 от elle.n

# 322
  • Поморие
Няколко маникюра по-късно...пак посегнах към пайетите и явно не мога да спра след 1-2 нокъта Grin

# 323
  • София
Един есенен маникюр от мен

Правих го в неделя вечер и вече е със забележки (снимката е от вчера), тая вечер ако не го позакрепя трябва направо да го махам...
(как правите нанасянето на брокат само в основата, аз се опитах с четката на лака, но ми се струва, че не се получи най-добре)

# 324
  • На изток от Ада
Иваничка с гъбичка

# 325
Или с тънка четка се разнася броката.

# 326
  • София
Trend it up 161. Трябваше да сложа три слоя,на два леко прозира на някои места.

# 327
  • Измир
Brandywine кой е зеленият лак?

OPI Koala bear-y и сиамска котка 🥰

# 328
Голдън роуз Гел Шайн 04 и Деница на СНБ. Нещо напоследък към светлите цветове ме влече

# 329
Всъщност е розов неон, но не мога да го хвана на снимка.

Общи условия

Активация на акаунт