Промяна на отношенията между син и майка при поява на снаха

• 21 355
  • 442
  •   1
Отговори
# 345
Далеч не всички хора имат фиксиран график за всичко. Изобщо не можеш да твърдиш подобно нещо. Само някои хора имат фиксиран график на живота си.

# 346
  • Най-красивата страна
Виждам се с майка ми,когато поискам и не си представям мъжът ми да се сърди заради това.
Но не стоя при нея половин ден или пък цял ден.
Отивам,пием кафе или обядваме или ходим заедно на шопинг...
Обаче майка ми си има личен живот-има си приятелки,хоби,пътува...
Мъжът ми също ходи при майка си когато иска,не съм против.Но и той не стои повече от 1-2 часа.

# 347
Зависи и от здравословното им състояние, Джейн. Ако едната непрекъснато прави хипертонични кризи, а другата е здрава, тъй ще е. Има всякакви болести, млад човек хич не си и представя какво е.
А, как майка ти се справя сама, нали казваш, че имаш баща? А свекър имаш ли или свекървата е сама?
И двете са здрави, просто едната обича съжалението. Виждала съм с очите си как лекар й казва, че е здрава, но тя въпреки всичко настоява да й се предпишат лекарства. Всеки месец пие антибиотик превантивно, дори за лека настинка. Не ме интересува това, неин си е живота, но да не очаква, че сме й длъжни. Майка ми и баща ми са разделени от много дълги години, а тя има мъж до себе си.
Не обичам нахалството й, ако беше човек, дори аз щях да й върша услуги. Но да смята, че всички сме й длъжни и трябва да й се въртим на пети, защото от 40 годишна вече е престаряла няма как да стане.

# 348
"Боледуването" е страшен коз. Моята свекърва чак в болница влезе така театрално като се отделихме в наше жилище. А откакто има действителен здравословен проблем превключи на друга предавка - иска синът и да се върне да живее с нея, защото някой трябвало да я гледа и майката била по-важна от жената, да си се прибирал вкъщи.

# 349
О, аз познавам тъща, според която майката е по-важна не само от съпруга, но и от децата ти. Но за патологиите кукувичарниците вече са изобретени.

# 350
Тая жена, дето търси съжаление и внимание, ще го прави и ако има син, и ако има дъщеря. Само че ако е към дъщеря си, на мама се прощава, това е мама все пак. А ако е към сина, снахата НЕ разбира и НЕ прощава.
Това е разликата.
Пиша го като дъщеря и снаха.

# 351
Честно казано, такива неща не прощавам на никого.

# 352
Uncommon, то в случая е кръстосано полово.

Представете си китно слънчево съботно утро. Двойката става от сън, казва си добро утро и всеки скача в колата. Мъжът отива при мама, а жената - при тате, защото днес по график сутринта сме там...

За колко мъже сме чели, които всяка събота сутрин отиват да се видят с татко си? Бащите нямат ли нужда от синовно внимание също?

# 353
На никой не е простено, ако ми беше майка щеше да ми е по-лесно, защото щях да й кажа каквото ми е на сърце. Ама на чужд човек не върви, пък ако ще и свекърва да ми е. Има си син, да се оправят както искат, макар че той я реже достатъчно. Само мен да не ме занимават, че в началото и от мен искаше разни неща, но се разбрахме на бързо.

# 354

Представете си китно слънчево съботно утро. Двойката става от сън, казва си добро утро и всеки скача в колата. Мъжът отива при мама, а жената - при тате, защото днес по график сутринта сме там...

За колко мъже сме чели, които всяка събота сутрин отиват да се видят с татко си? Бащите нямат ли нужда от синовно внимание също?
Ако допуснем, че синът ходи у мама да яде мекици, а и да оправи крана на мивката, защото пак тече - това няма как да стане с тате, защото той не знае да прави мекици и сам си е поправил крана.
Simple Smile

# 355

С най-голямо удоволствие бих направила така. Разликата е, че в моята кола ще се качат ММ и детето, даже може да тръгнат и докато спя. Вчера ММ ми каза, че моите родители му липсвали, трябвало да идват по-често. Утре ще ходи при неговата майка. Аз няма да отида, за детето не съм сигурна, както се разберат.

# 356
Ние сме точно така,  всеки събота сутринта  отива при майка си, и двете ни майки са вдовици и над 75, с болести. Когато пътуваме за уикенда ходим през седмицата. Майка ми не може даже да излезе да си напазарува сама,  а и искам да я видя в какво състояние е. Свекърва ми по се държи, но има доста неща, които не може да върши сама. Свиква се. Честно казано съм благодарна, че засега могат да живеят все още сами.

# 357
Ирис, подразбира се, че при болни родители е друго.

Не такъв е казусът на момчето, което писа, обаче, нали?

# 358
Да бе, друго... тая същата няма да го пуска и при болна майка. Направо я виждам как ще се трогне от болестта й! Ще е като във вица: "Тая симулантка майка му умря!"

Абе сериозно ли няма с какво да си запълни половин ден седмично без милуту? Ужас!

# 359
  • София
Ревност, контрол. Вместо да се възползва от половин ден свобода да си почине, да прави каквото иска, тя ревнала, че мъжът й ходи при майка си!

Общи условия

Активация на акаунт