УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 703
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 960
При лекари, които работят с НЗОК, да.
Здравейте, наскоро разбрах, че съм бременна и все още съм в процес на проучване. Дали някой от вас е наясно дали в УСАГБ" Селена" важи направление №9 (направление за майчино здравеопазване)?

# 961
  • На изток от Ада
Записах час за Матев.
Накратко за мен,с няколко аборта съм. Много изследвания.
Миналата година бях в Надежда там ми правиха Цс , хистероскопията и биопсия, която показа хроничен ендометрит. Доктора го лекува с хормони противозачатъчни и Фемара...Имам няколко биопсии още.. искаха да правим генетични изследвания за 4600 лв и предимплатационна диагностика или донорство. Сложиха ми Pbmc и ме пратиха за опити....
После ходих при Станулов в Афродита,той ми изписа Аб за 7 дни доксициклин за ендометрита.... и каза да изчакам с опитите.

# 962
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали тук мога да питам за д-р Даниел Ставрев.
Става въпрос за избор на специалист за операция на миома. И по специално за д-р Ставрев. Не знам къде и при кого да се насоча. Прочетох добри отзиви. Къде преглежда и оперира. Благодаря.

# 963
Здравейте, не знам дали тук мога да питам за д-р Даниел Ставрев.
Става въпрос за избор на специалист за операция на миома. И по специално за д-р Ставрев. Не знам къде и при кого да се насоча. Прочетох добри отзиви. Къде преглежда и оперира. Благодаря.
За др Ставрев мога да кажа само хубави неща. Следях се при него -първа, дългоочаквана брвмвнност и бях със секцио.
Възстанових се мн бързо, а от разреса остана като косъмче. Всеки ден минаваше и сутрин и вечер да види как съм. Човек с главно Ч.

# 964
Страхотен специалист и човек. Ходим при него на консултации. 
Когато ми се наложи да се оперирам лапароскопски по спешност държах именно той да е мой хирург.

# 965
  • Пловдив
Благодаря ви сърдечно за отговорите. ❤️
А в Селена ли преглежда и оперира.?
За съжаление след месец има час за него.

# 966
Уникален доктор и човек е д-р Ставрев Heart

# 967
Благодаря ви сърдечно за отговорите. ❤
А в Селена ли преглежда и оперира.?
За съжаление след месец има час за него.
В селена преглежда и оперира.
Това, че няма часове за толкова напред също мисля , че само по себе си говори какъв специалист е

# 968
Може ли някоя мама родила в Селена да сподели след раждане слагат ли тежест върху корема за по-бързото му прибиране?

# 969
  • Пловдив
Може ли някоя мама родила в Селена да сподели след раждане слагат ли тежест върху корема за по-бързото му прибиране?
Аз родих миналата година и не са ми слагали тежест. Не съм чула да имат такава практика.

# 970

Не слагат. Май никъде вече не го правят 🤔

# 971
Не слагат. Единствено ми сложиха лед на корема, който седя там няколко часа

# 972
след секциото на мен ми сложиха и тежест/лед и го натискаха.

# 973
Слагането на тежест/лед е по предписание на лекаря.

# 974
  • Пловдив
Благодаря ви. Здрави и щастливи да сте. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт