УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 048
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте някой правил серклаж в Селена може ли да ми каже отзиви и каква е цената и мнение за доктор Костадин Георгиев.

# 196
Някой??
Здравейте,имам въпрос Ранна фетална морфология при кои лекари може да се извърши и от кои сте доволни и следователно-колко струва?

# 197
Момчета, актуален списък за нещата,  които да нося като багаж за родилното има ли в сайта?

# 198
Някой??
Здравейте,имам въпрос Ранна фетална морфология при кои лекари може да се извърши и от кои сте доволни и следователно-колко струва?

При Борис Стоилов на частния му кабинет. Към 120 лв мисля беше.

# 199
  • Пловдив
Аз ходих при д-р Троянчев и съм доволна. Преди 2 месеца цената беше 80лв. Подробен преглед, обяснява, и накрая отговори на всичките ми въпроси без да претупва.

Някой??

# 200
  • до най-прекрасния мъж
Момчета, актуален списък за нещата,  които да нося като багаж за родилното има ли в сайта?
За бебето нищо, от болницата му осигуряват всичко. Комплектът за изписване или дрешките, които си избрала, се носят от таткото в деня на изписването.
За мама: лични тоалетни принадлежности, каквито си ползваш вкъщи - четка, паста за зъби, шампоан, душ-гел и т.н., хавлии за ръце и тяло, чехли, които да стават и за баня (джапанки), широко памучно бельо, особено ако ще си секцио, зарядно за телефон, бутилка за вода, връхна дреха, ако искаш да се разходиш или ти стане хладно, въпреки че в болницата е много топло. От болницата осигуряват нощница, превръзки, вода от диспенсър в коридора, храна. Дрехите за изписване може да ги донесе таткото при изписването, заедно с тези за бебето. Това се сещам на първо четене.

# 201
Добавям помпа за кърмене, ако прецените.
Аз не използвах моята.
В болницата има"служебна".

# 202
Някой??
Аз бях при д-р Апостолова. 155 лв струва ехографският преглед и около 80 лв мисля, че бяха кръвните изследвания.

# 203
Да добавя, че след секцио ми бяха казали да използвам възможно най-нежния бебешки измивен душ-гел в първите седмици. Моят не беше такъв, затова ми донесоха LA ROCHE-POSAY LIPIKAR по тяхна препоръка. Възможно е да не е за всеки, само споделям.

Помпа си носих и се обаждах да я вземат за стерилизация, нямаше проблем с това.

# 204
Да добавя, че след секцио ми бяха казали да използвам възможно най-нежния бебешки измивен душ-гел в първите седмици. Моят не беше такъв, затова ми донесоха LA ROCHE-POSAY LIPIKAR по тяхна препоръка. Възможно е да не е за всеки, само споделям.

Помпа си носих и се обаждах да я вземат за стерилизация, нямаше проблем с това.
Този душ гел за бебето или за вас?

# 205
Допълнение от мен към горния списък:
Бутилка за вода - има диспенсър в коридора между стаите, от който да си наливате ( с пречистваща система е)
Купете си дълъг кабел за зарядно за телефон - има ги в озон, по метър и половина… и след това ще си го ползвате;) контактите са неудобни - все пак е болница, а не хотел
Вземете си някакви бисквитки или протеинови барчета, накрая огладнявах зверски, може би от кърменето и не ми стигаше храната.

# 206
mileneira, извинявам се, че не уточних - за мен го препоръчаха. Моят душ-гел беше класически с аромат и ми казаха, че не е подходящ след оперативна намеса.

FrauSto ме подсети, че веднага след секциото не можех да се изправя добре, за да пия вода, и се задавих, а нямаше как да се изкашлям дълбоко и изживях малък ужас. По-късно съпругът ми донесе сламка и бутилка с биберон, с тях ми беше добре. Може да са ви полезни.

# 207
И друго искам да попитам, по колко момичета сте в стая?

# 208
  • до най-прекрасния мъж
И друго искам да попитам, по колко момичета сте в стая?
2
Нищо не са ми казвали за специален душ-гел. Къпех си се с моят, който си носех. За трансфер и пункция са имали изисквания, но за след секциото нищо специално.

# 209
Привет! Имате ли информация колко струва биохимичния скрининг в Селена?

Общи условия

Активация на акаунт