УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 374
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, при постъпване в болницата за раждане трябва ли да си носим помпа за кърма? Все още се чудя дали сега да се вземе или след като се установи дали изобщо ще има кърма?
Кърма ще има, ако стимулирате. Имате ли желание да кърмите си вземете помпата и стимулирайте. Особено, ако раждате секцио. Ставането ще ви е трудно, за да ходите до болничната помпа, а не се знае колко желаещи ще има за нея.

# 706
Здравейте, при постъпване в болницата за раждане трябва ли да си носим помпа за кърма? Все още се чудя дали сега да се вземе или след като се установи дали изобщо ще има кърма?
Кърма ще има, ако стимулирате. Имате ли желание да кърмите си вземете помпата и стимулирайте. Особено, ако раждате секцио. Ставането ще ви е трудно, за да ходите до болничната помпа, а не се знае колко желаещи ще има за нея.

Благодаря на всички за отговорите!
Електрическа или ръчна ще е по добре?

# 707
Зависи каква сума може да отделите за покупка. Ръчна аз не съм ползвала. Реших, че с друго мога да направя компромис, с помпата - не, тъй като държах на всяка цена да кърмя. Още отначало си купих електрическа на Медела, както и изчетох 2-3 книжки. Заложете на лекции, книжки, клипчета за кърменето, за да сте подготвена. Когато дойде бебето, няма да имате достатъчно време.

# 708
  • до най-прекрасния мъж
Ръчната на Медела дърпаше в пъти по-силно от електрическата, поне при мен. Приятелка ми даде и двете, само си купих мои шишета и фунии, та мога да сравня. Аз не носех в болницата помпа. Уж бебето сучеше, но нито с помпата вече вкъщи, нито без ни се получиха нещата. Кърма така и не тръгна както трябва при мен. Така че, ако трябваше да купувам, бих изчакала да видя изобщо дали и как ще потръгнат нещата.

# 709
Някой може ли да сподели цена на цялото инвитро ако е прявил в Селена  . От ЦаР не сме одобрени .

# 710
  • Пловдив
Знаете ли дали д-р Градинарска все още работи в Селена? Няма я сред специалистите в онлайн записването на час.

# 711
2022 г ин витрото излезе 6400лв.

# 712
Понеже съм при Ставрев каза само 6000 е инвитрото без лекарства и тем подобни  ..

# 713
Знаете ли дали д-р Градинарска все още работи в Селена? Няма я сред специалистите в онлайн записването на час.
Да, работи в болницата.

# 714

Здравейте,
Да работи в болницата.
Вторник и четвъртък до обяд преглежда.

# 715
  • Пловдив
Да, работи в болницата.

Здравейте,
Да работи в болницата.
Вторник и четвъртък до обяд преглежда.

Много благодаря!

# 716
  • до най-прекрасния мъж
Някой може ли да сподели цена на цялото инвитро ако е прявил в Селена  . От ЦаР не сме одобрени .
2020/2021 всичко ми излезе около 12 000 лв. В това число 1170 лв лапароскопия за установяване проходимост на тръби, прегледи преди процедурата, лекарства за стимулация, изследвания преди самото инвитро - генетични и имунологични за мен, изследвания по време на процедурата, прегледи по време на процедурата, лекарства, изследвания и прегледи при подготовката за ЗЕТ, трансфер. Обобщено - от стъпването в болницата с две неуспешни донорски инсеминации до трансфер включително ми излезе тази сума. Нашето инвитро беше донорско и цената на материала беше 700 лв, като на ММ състоянието беше установено и той не е правил никакви изследвания в Селена.

# 717
Здравейте!
Някой дали има актуална информация за цената на цветна снимка на тръби?

# 718
# 719
Много благодаря! Бързо ли се възстановихте?

Общи условия

Активация на акаунт