УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 621
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 945
Разбирам ви какво имате предвид, на повечето лекари секциото им е по-удобно. Но да, не мисля, че има натиск. Той даже искрено изглеждаше разочарован, че не успях естествено, защото той знаеше, че искам. Но нямаше никакъв смисъл без разкритие да правим индукция. Та, така. Няма перфектни лекари, и той е човек. Виждала съм го изморен, но винаги усмихнат и услужлив. Някои го критикуват, че прегледите са бързи, но реално си казва всичко важно и апаратурата му е топ. Може би негативното е, че той не преглежда в Селена и след операцията не е минавал да ме види. А другите лекари, примерно Ставрев, като е в Селена, знам, че минава Simple Smile

# 946
Здравейте! Някой правил ли е фетална морфология при доктор Христо Йорданов и може ли отзиви?

# 947
Мен мина да ме види на два пъти -в неделя и понеделник след като му приключиха ражданията .

# 948
Може ли актуална цена за раждане ?

# 949
2200 лв и 23 лв за ковид тест.

# 950
Здравейте! Някой правил ли е фетална морфология при доктор Христо Йорданов и може ли отзиви?
Да,аз в медицинския център на д-р Минев.Много съм доволна.Ако имате въпроси съм насреща.

# 951
Здравейте, знаете ли каква е цената на преглед ако не си здравно осигурен?

# 952
Преди няколко месеца платих 70лв.

Здравейте, знаете ли каква е цената на преглед ако не си здравно осигурен?

# 953
  • до най-прекрасния мъж
Скоро бях на профилактичен преглед. Платих 75 лв за преглед с ехограф и вземане на цитонамазка. Цената на цитонамазката си е отделно.

# 954
Здравейте на всички искам да попитам кога си взехте първия болничен за бременност Simple Smile

# 955
За една календарна година имате право на 180дни, ако не ви стигнат може да минете ТЕЛК. Аз лично в 12г.с излязох в болничен, понеже АГ-то, което тогава ме следеше изобщо не ми обясни, че мога да мина ТЕЛК, ако не ми стигнат, въпреки че й обясних колко тежка физическа работа извършвам и ми е невъзможно да продължавам. Но ако решите сега да излезете в болничен би трябвало дните да ви стигнат, понеже са за една календарна година, а вие ще хванете две.
Здравейте на всички искам да попитам кога си взехте първия болничен за бременност Simple Smile

# 956
Цитат на: Mihaela98
link=topic=1474442.msg47085195#msg47085195 date=1697641069
За една календарна година имате право на 180дни, ако не ви стигнат може да минете ТЕЛК. Аз лично в 12г.с излязох в болничен, понеже АГ-то, което тогава ме следеше изобщо не ми обясни, че мога да мина ТЕЛК, ако не ми стигнат, въпреки че й обясних колко тежка физическа работа извършвам и ми е невъзможно да продължавам. Но ако решите сега да излезете в болничен би трябвало дните да ви стигнат, понеже са за една календарна година, а вие ще хванете две.
Ами да се надявам че доктора ще ми даде болничен предвид работата ми

# 957
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях в болничен от деня на трансфера до края, но бях инвитро. Не ми стигнаха 40 дни и ходих на ТЕЛК. От болницата подготвят всички документи и само трябва да се явите. Ако имате рискова бременност, абсолютно безпроблемно ще си изкарате цялата бременност в болничен.

# 958
Аз бях в болничен от деня на трансфера до края, но бях инвитро. Не ми стигнаха 40 дни и ходих на ТЕЛК. От болницата подготвят всички документи и само трябва да се явите. Ако имате рискова бременност, абсолютно безпроблемно ще си изкарате цялата бременност в болничен.
Да аз също съм инвитро и сега във вторник ще ми е първия преглед и се надявам всичко да е наред и да ми дадат болничен

# 959
Здравейте, наскоро разбрах, че съм бременна и все още съм в процес на проучване. Дали някой от вас е наясно дали в УСАГБ" Селена" важи направление №9 (направление за майчино здравеопазване)?

Общи условия

Активация на акаунт