УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 431
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 245
Скрит текст:
При д-р Минев само има дренаж, това си е негов метод в работата.
В Селена сестрите се грижат за смяната и махане.

А вие при д-р Минев ли сте раждала? И ако да, бързо ли се възстановихте, доволна ли сте?
Да, при д-р Минев, преди почти две години. Сравнително бързо се възстанових,  с близнаци съм

# 1 246
Момичета винаги при секцио ли се слага дренаж? Чета, че някой лекари слагат други не. Предполагам, че всичко е индивидуално или начин на работа на доктора.
Не е задължително, на мен не са ми слагали дренаж.
А при кой лекар бяхте?
Д-р Борислав Иванов

# 1 247
Момичета винаги при секцио ли се слага дренаж? Чета, че някой лекари слагат други не. Предполагам, че всичко е индивидуално или начин на работа на доктора.
При Минев преди пет години нямах дренаж,сега преди 4 месеца пак при него - имах дренаж.

# 1 248
Някой може ли да препоръча лекар за аборт. Съжалявам че пиша тук знам че много жени се борят за детенце в тази тема но почти съм го решила и искам бърза консултация.
Д-р Матев.Издърпва го с вакум ако е по ранна седмица и не се наранява лигавицата по този начин

# 1 249
  • Пловдив
Здравейте! Днес ходих до Селена за да си направя изследване на  Nk клетки, но за съжаление в петък не правили това изследване. Ако някой има намерение да ходи да знае, че го правят от понеделник до четвъртък до 14 часа. Просто информативно 😊
И аз ще пускам НК клетки. Може ли да споделите цената, след като направите изследването, моля?

# 1 250
  • Сливен
Айде пак аз със въпрос - освен в епикризита, където пише какви ваксини има бебето, дадоха ли ви и отделен документ за имунизациите?

# 1 251
  • Пловдив
Айде пак аз със въпрос - освен в епикризита, където пише какви ваксини има бебето, дадоха ли ви и отделен документ за имунизациите?

Преди почти 2 години, когато родих - не.

# 1 252

Родих през август и такъв документ не са давали.

# 1 253
  • Сливен
Благодаря.

# 1 254
Имунизационен паспорт се купува отделно и се носи на личния лекар на бебето.

# 1 255
  • Сливен
Имунизационен паспорт се купува отделно и се носи на личния лекар на бебето.

Още преди няколко дни го взехме и занесохме.

# 1 256
Има ли мами с термин в началото на февруари, които ще раждат в Селена и при кой лекар?

# 1 257
В сайта има списък с необходими неща за болницата за раждане, но има ли и други неща, които са полезни за престоя, но не са написани?
На мен ми бяха нужни ръкавички за бебето (тези от болницата са доста разпънати и все ги сваляше), роди се с големи нокти и така се беше надрал, все едно съм го мятала в розите. Може да си носите биберон залъгалка, че аз не носех и направо ми го връчиха с техен биберон. Като цяло май нищо не ми е било нужно освен това и крем за зърна.

# 1 258
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали знаете ли кои лекари от Селена са ,,за,, нормалното раждане? Simple Smile
Д-р Борис Стоилов бих препоръчала, писала съм и преди, много съм доволна.

# 1 259
Миналата година правих лапароскопия в Селена и тъй като не сме от Пловдив, пътувахме по 150-60км в посока. Запазих час, даже беше сутринта, когато минават за пункция/трансфери. Прегледа беше няколко минути, всичко беше наред.
Просто сега се двуумя, как да постъпим, защото не ми се иска да мъчим бебето и да трябва да е с нас, а не искаме и да го оставяме на някои от родителите ни. Все пак това са 2-2:30 в посока, отделно докато намерим тази община Запад и колко ще се бавим там.За това си мисля, дали не мога да се прегледам в нашият град и от тук следва въпроса ми-има ли някоя дама, която е била в подобна ситуация.
Община Запад е почти до Селена, навигацията ще ви отведе на място, аз също не съм от Пловдив, като взимахме акта за раждане даже лични документи не ни поискаха, стана за 2 мин. Звъннете там и питайте най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт