УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 431
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 260
В сайта има списък с необходими неща за болницата за раждане, но има ли и други неща, които са полезни за престоя, но не са написани?
На мен ми бяха нужни ръкавички за бебето (тези от болницата са доста разпънати и все ги сваляше), роди се с големи нокти и така се беше надрал, все едно съм го мятала в розите. Може да си носите биберон залъгалка, че аз не носех и направо ми го връчиха с техен биберон. Като цяло май нищо не ми е било нужно освен това и крем за зърна.
Много зависи дали искате да кърмите или в болницата ще давате от АМ. Аз много държах и на 2-рия ден близки ми донесоха бебешко веро, четка, стерилизатора, помпата и 2 шишета. От тогава кърмя успешно, дори пращах бебето на визитация с изцедена кърма. Бях в самостоятелна стая, с хладилник. При мен имаше недостиг все на нощници или дават едни огромни, така че и 2 нощници си бях взела. Повече от еднократното бельо и малко превръзки, понеже тези от болницата към края на орестоя ми бяха прекалено големи или другия размер, който дават - прекалено малки.

# 1 261
  • Сливен
Миналата година правих лапароскопия в Селена и тъй като не сме от Пловдив, пътувахме по 150-60км в посока. Запазих час, даже беше сутринта, когато минават за пункция/трансфери. Прегледа беше няколко минути, всичко беше наред.
Просто сега се двуумя, как да постъпим, защото не ми се иска да мъчим бебето и да трябва да е с нас, а не искаме и да го оставяме на някои от родителите ни. Все пак това са 2-2:30 в посока, отделно докато намерим тази община Запад и колко ще се бавим там.За това си мисля, дали не мога да се прегледам в нашият град и от тук следва въпроса ми-има ли някоя дама, която е била в подобна ситуация.
Община Запад е почти до Селена, навигацията ще ви отведе на място, аз също не съм от Пловдив, като взимахме акта за раждане даже лични документи не ни поискаха, стана за 2 мин. Звъннете там и питайте най-добре.

Явно не сте прочели  всички мои постове... Всичко документи вече са взети, още миналата седмица. 🙂

# 1 262
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали знаете ли кои лекари от Селена са ,,за,, нормалното раждане? Simple Smile
Д-р Борис Стоилов бих препоръчала, писала съм и преди, много съм доволна.
Борислав Иванов.С две ръце препоръчвам

# 1 263
Здравейте, бихте ли ми казали как стои въпросът с женската консултация в Селена? Водят ли по здравна каса или само платено? По специално се интересувам от д-р Лазороски, но ако имате информация и за друг. Благодаря!

# 1 264
  • до най-прекрасния мъж
Водят, но това, което се полага, е твърде малко. Можете да видите по Майчино здравеопазване какво се полага тази година. По мое време бяха два (три) ехографа и веднъж или два пъти ПКК и урина.

# 1 265
Здравейте! Възможно ли е раждането да бъде заплатено с карта?

# 1 266
Здравейте! Имам два въпроса. Каква е актуалната цена за нормално раждане, защото в сайта пише 3500лв, а някъде четох, че е 2200лв? И втория е за удостовението за граждански брак. Оказа се, че съм забравила да го взема дали ще е проблем при записване на детето?

# 1 267
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте! Възможно ли е раждането да бъде заплатено с карта?
Да, възможно е.

# 1 268
Здравейте! Имам два въпроса. Каква е актуалната цена за нормално раждане, защото в сайта пише 3500лв, а някъде четох, че е 2200лв? И втория е за удостовението за граждански брак. Оказа се, че съм забравила да го взема дали ще е проблем при записване на детето?
Цената на раждането е 2200 лв, ако сте здравно осигурена.

# 1 269
Здравейте, бихте ли ми казали как стои въпросът с женската консултация в Селена? Водят ли по здравна каса или само платено? По специално се интересувам от д-р Лазороски, но ако имате информация и за друг. Благодаря!
Аз се следих и родих при д-р Лазороски. Калто са писали и другите, по ЗК се поемат 2-3 ехографии и 3 пъти изследване на кръв и урина за цялата бременност. Микробиология също 2 пъти ми е взимал. Минат ли тези 3 безплатни прегледа всеки следващ се заплаща.
Иначе доктора е много внимателен, поне по мое мнение проследява нещата внимателно.

# 1 270
Здравейте.

Ходили ли сте на преглед на гърдите с ехограф при д-р Иванов? Има ли някоя мама впечатления?

# 1 271
Здравейте.

Ходили ли сте на преглед на гърдите с ехограф при д-р Иванов? Има ли някоя мама впечатления?
здравейте някоя мама която е ходила на преглед който се полага след раждането при дежурен лекар може ли да сподели как протича прегледа? Вагинален ли е или през корема?

# 1 272
Здравейте.

Аз съм ходила.
Скоро имам отново час.
Д-р Иванов е страхотен специалист, обръща много внимание, обяснява, вдъхва спокойствие и кураж.
Ходи на много семинари и е в крак с всички новости.

# 1 273
Здравейте.

Аз, преди година и половина. Стори ми се достатъчно подробен. Изчаквам да минат 6 месеца от кърменето и мисля пак при него да отида за профилактика.

# 1 274
Здравейте.

Аз съм ходила.
Скоро имам отново час.
Д-р Иванов е страхотен специалист, обръща много внимание, обяснява, вдъхва спокойствие и кураж.
Ходи на много семинари и е в крак с всички новости.
за Борисов Иванов ли става въпрос или друг Иванов

Общи условия

Активация на акаунт