Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 55 633
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Не намирам магазин онлайн в България.

# 661
  • пустинята Гоби
Нямат онлайн магазин. Миналата година си купих пухено яке на Esprit до прасеца за големите студове. Е родих се, горещо препоръчвам. Сестра ми живее в по-студена държава и тя зимува с такова, та реших да пробвам и аз.

# 662
Аз не съм от София, така, че явно, няма вариант за мен да разгледам тези якета.

Да, търся топли якета за големите студове в северна държава. Имах две, и ги съсипах от носене, а и като размер не ми стават, не знам, дали ще отслабна толкова, че пак да вляза в тях.  В България въобще не е студено, според мен, тук ходя с преходните якета зимата Simple Smile

# 663
Нямат онлайн магазин. Миналата година си купих пухено яке на Esprit до прасеца за големите студове. Е родих се, горещо препоръчвам.
От къде го купи?

# 664
  • Бургас
Asmegin, виж и якетата на Geox. Хвалят ги, че са много топли и качествени. Аз си взех едно лятото и изработката наистина е чудесна, но колко ще топли тепърва ще разбера. Не, че за нашата зима ми трябва много дебело яке, но пък обичам да ходя леко облечена под него и ако ми помогне да елиминирам пуловерите ще съм повече от доволна. 😄

Не знам само на мен ли тези якета на Навахо изобщо не ми харесват. Ако не бяха толкова обсъждани в темата нямаше изобщо да им обърна внимание.
На живо може и да са хубави де, да не се обиди някой.

# 665
Мария, да, разглеждах ги, има и хубави модели, но повечето изглеждат точно от този тип, който не харесвам. И цените им е една идея по-високи.

Точно, че и аз не обичам да се навличам зимата. 1 блуза/пуловер, и то без потник/тениска отдолу, че не обичам. Ако трябва да си сложа няколко ката дрехи, побърквам се. Затова и търся хубави дебели якета Simple Smile

А относно харесването, то всичко е въпрос на вкус и навик Simple Smile различни сме, и е нормално да харесваме различни неща Simple Smile

# 666
Аз миналата година си купих едно яке на Навахо и едно на Ragwear. Това на Навахо ми е точен размер, отвътре е пухкаво, качулката много косместа и тежи, та махнах пухчето и го нося без. Търсех супера дебело яке, но честно казано не ми топли особено. Това на Ragwear  е по дълго, ватирано, много прибрано. Нося ХС, такъв размер взех и ми е леко свободно. Ужасно много топли, материята е непромокаема, направо се родих с него. Ако не беше дълго и сега щях да си го нося, че съм много зиморничава:)

# 667
  • Г. О.
Момичета, пиша и при вас - имам персонален код за 15%. Давам го при интерес.

# 668
  • пустинята Гоби
Нямат онлайн магазин. Миналата година си купих пухено яке на Esprit до прасеца за големите студове. Е родих се, горещо препоръчвам.
От къде го купи?
От фешън дейс беше най-изгодно, бях намерила и код.

# 669
Миналата година си взех дълго пухено яке от ХМ. Леко е като перце, събира се в малък плик, а топли много.

# 670
Скрит текст:
Аз миналата година си купих едно яке на Навахо и едно на Ragwear. Това на Навахо ми е точен размер, отвътре е пухкаво, качулката много косместа и тежи, та махнах пухчето и го нося без. Търсех супера дебело яке, но честно казано не ми топли особено. Това на Ragwear  е по дълго, ватирано, много прибрано. Нося ХС, такъв размер взех и ми е леко свободно. Ужасно много топли, материята е непромокаема, направо се родих с него. Ако не беше дълго и сега щях да си го нося, че съм много зиморничава:)
Може ли името на модела или линк за якето на Ragwear?
Аз взех това, но ми е леко голямо и се двоумя, отделно, че цвета не е много моят, а и ми се ще нещо с пухче на яката 🙄
От друга страна пък за тези пари..... 🤔

# 671
Скрит текст:
Аз миналата година си купих едно яке на Навахо и едно на Ragwear. Това на Навахо ми е точен размер, отвътре е пухкаво, качулката много косместа и тежи, та махнах пухчето и го нося без. Търсех супера дебело яке, но честно казано не ми топли особено. Това на Ragwear  е по дълго, ватирано, много прибрано. Нося ХС, такъв размер взех и ми е леко свободно. Ужасно много топли, материята е непромокаема, направо се родих с него. Ако не беше дълго и сега щях да си го нося, че съм много зиморничава:)
Може ли името на модела или линк за якето на Ragwear?
Аз взех това, но ми е леко голямо и се двоумя, отделно, че цвета не е много моят, а и ми се ще нещо с пухче на яката 🙄
От друга страна пък за тези пари..... 🤔

Подобно е и моето. Като на прикачената снимка, но черно. Няма пухче на качулката и е малко по- отворена.

# 672
А, това е Rebelka, мисля, че е по хубаво от моето.

# 673
  • Sofia
Аз също ще похваля пухено яке на Esprit, имам от Амазон отпреди няколко години, много качествено и много топли.

# 674
Поначало пухът и перата топлят много повече от полиестерната вата и са много по-леки. Също и пухените завивки са най-топли.

Общи условия

Активация на акаунт