Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 55 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
И аз чакам намаление.

# 16
  • София
Харесах няколко чифта ботуши, но не са намалени, дори с малко. Лошото е, че ботуши, които биха станали за моя крак и прасец (а те са супер ограничени модели) по моите наблюдения, се изчерпват дори при пълната си цена. Говоря за високи до коляно ботуши. Не знам, дали да се надявам на чудо и да чакам да ги намалят, че все са 200+ лв, или да поръчам само едни.

На твое място си поръчвам един чифт. Нали срокът за връщане е 100 дена? Няма да ги ползвам, ще ги държа и ще чакам намаление. Ако не дойде, имам ги. Ако дойде, или междувременно реша, че не ги искам за тея пари, връщам и чиста работа. Стига да не ти пречи да блокираш парите за няколко месеца.

# 17
Есме, с толко обувки, колкото имам аз и колкото ти накупи, трябва да сме все по улиците, за да е рентабилно притежанието им...

Благодаря за темата! 🌸 Нищо не чакам, нищо не ми трябва, ама знае ли човек...

# 18
Лъвица, благодаря за съвет, май наистина ще пробвам да направя тъй, ще взема от по-евтините, и без друго сега не им е сезона още. Hug

Азалия, да, права си, но пък ботуши нямам Sad Имам само 1 чифт, купен след твоите съвети, но са с ниска подметка, и ми трябва нещо с по-висока подметка и по-стабилни грайфери, нещо с връзки тип кубинка, може би, че моите високи кубинки изглеждат, все едно оцеляха след война (нормално, толкова години ги нося).

# 19
А аз искам апрески, но няма нищо на разумна цена.
В Обувки намерих нещо компромисно, свалих приложението, че нали дават 10% отстъпка от първо пазаруване, но нито код получих нито нищо.

# 20
  • Сливен
Не е по темата,но вижте обувките на Габина,български са,дори сега имат намаление 25%,но не помня докога.

# 21
?Има ли някаква възможност за експресна доставка от този сайт ?

# 22
А аз искам апрески, но няма нищо на разумна цена.
В Обувки намерих нещо компромисно, свалих приложението, че нали дават 10% отстъпка от първо пазаруване, но нито код получих нито нищо.
Кодът беше APP10 или 10APP, сега ще видя.

# 23
  • София
?Има ли някаква възможност за експресна доставка от този сайт ?

Не

# 24
Здравейте! Изчезнали са ми всички поръчки от профила. Не ми ги показва нито през приложението, нито през браузера .
Случвало ли ви се е ?

# 25
Здравейте! Изчезнали са ми всички поръчки от профила. Не ми ги показва нито през приложението, нито през браузера .
Случвало ли ви се е ?

И при мен е така в момента, а преди час-два си се виждаха.

# 26
И моите ги няма. Чакам и две нови и не мога да ги проследя.

# 27
Случвало ли ви се е ?
Да, няколко пъти, после се оправяше, поне при мен. Последни дни нищичко не можех да добавя в количката, и въобще не можех да отворя страницата на количката, но днес се оправи.

Oesi, благодаря ти много, не знаех за тази марка, но пък какви нестандартни неща имат! Hug

# 28
  • София
За над 100 лв  ми хвана код   IVOMILA15

# 29

Чанти,обувки,книги,дрехи и каквото се сетите може да продадете благотворително тук.
Изтървах ви,ама съм много заета
Чакаме ви в базара,има и опция за анонимни постове ✌️

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 00:15 от Bobchita

Общи условия

Активация на акаунт