До простя ли?

• 8 132
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
Какво ще рече дела - ето той прави дело - иска да се съберат. Сега реално топката е в нейната половина и тя трябва да прави дело. Хей жените много обичате да сте пасивни, после защо еди кво си. Виж, ако я съветваш да си играе с него и да играе близко-далече и да го измъчва щото се ебал с няква докато били разделени - грозна работа. Мацката трябва да реши иска ли този пич. Ако го иска, не гледа назад и почват напред. Ако не го иска, не може да прости, преодолее или не го харесва - казва му - пич, успех, давай напред. Всичко друго е тъпи игрички. Не е мъжко....ъъъ човешко.

# 91
Никакво дело не е да напишеш 5 реда глупости.
Да вземе да я покани на една почивка, да дойде до нейният град да я види, да вземе да уреди заминаването й и събирането им под един покрив, нали това е говорил?
Ето това са дела на човек, който иска връзка. А не али-бали в месинджър.

# 92
Уоу, доста интересно мислене. Леко манекенско. Направо да вземе трюфели, една чантичка за 1000 лв, едни обувчици от крокодилска кожа. И почивката да не е няква до Карлово. Поне нещо Монако, Венеция. Хахаха, разби ме.

На истинските хора думите/5те реда струват колкото и действията. Явно ти искаш "материални" доказателства.

# 93
Мислене, което добре отсява боклука, който няма желание за нищо друго, освен секс.
На думички силни, на действия кръгли нули.

# 94
Това мислене в обществото го наричат "златотърсачка" и се води за лошо. Ама знам ли, може вече да не е лошо. Също се нарича проституция - секс срещу материални стимули.

# 95
Не, dude, това се нарича инвестиране на внимание и отношение на мъжа към жената. Няма нищо общо със златотърсачеството и проституцията.
Като иска да живее с нея, да го уреди. Като иска да е с нея, да инициира истински срещи и преживявания. А не да я баламосва с нещата, които всяко момиче иска, и накрая нищо да не стане.

Колкото по-рано разбере, че трябва да гледа делата, а не бръщолевиците, толкова по-добре за нея.

# 96
Е, не да си хване рейса с два матрака на гръб и с 5 куфара, а Ромео да я чака на дивана, чешейки си макарите и чакайки я да дойде да му направи манджа и да му извърти една.....

# 97
Пътя към вкъщи го знае, ако се развият така нещата.

# 98
Не, dude, това се нарича инвестиране на внимание и отношение на мъжа към жената. Няма нищо общо със златотърсачеството и проституцията.

А не трябва ли ако любовта е взаимна, и двамата да инвестират по-равно.

Като иска да живее с нея, да го уреди.

А не трябва ли и двамата да искат да живеят заедно, преди да заживеят заедно. И не трябва ли ако и двамата го искат, и двамата да бачкат яко за това.

Като иска да е с нея, да инициира истински срещи и преживявания. А не да я баламосва с нещата, които всяко момиче иска, и накрая нищо да не стане.

Истински срещи и преживявания - не знам какво ще рече това. Нещо спа, ски, а? А не трябва ли и тя да иска да е с него и тогава и тя да инициира "истински преживявания" по твоите стандарти.

Колкото по-рано разбере, че трябва да гледа делата, а не бръщолевиците, толкова по-добре за нея.

Колкото по-рано разбереш, че жената не е обект и не е консуматор, а мъжът да "трябва" да пали огъня, толкова по-добре. Ако са партньори, трябва и двамата да дават, да искат да дават и да се стараят. А твоето мислене....нещо не ме блазни. Не знам кой ти е дал този пример.

# 99
  • София
Дела трябват, не думи.

За материалистки говорят тия, дето нямат кинти, сакън!

# 100
Дела трябват, не думи.

За материалистки говорят тия, дето нямат кинти, сакън!

Така е. Бедни сме и нямаме за екскурзии. Grinning

# 101
  • София
Вие кат нямате, ние що да не имаме? Wink

# 102
Сигурна съм, че на някой, който иска всичко да му се дава, просто щото е написал два реда, няма да му се понрави този пример, да Joy
Аз обаче съм си спестила много разочарования като не съм се връзвала на очевидни, високопарни лъжи и изказвания, сътворени с една цел - да получим хубавото без да си даваме зор. Айде нема нужда.

Младият господин явно се е оср*л в миналото. Сега иска да се връща и да оправя нещата. Не виждам нищо лошо авторката първо да види какво в неговите разбирания означава "да оправи нещата".

# 103
Как се е осрал? Тук пак ползваш презумпцията типична за форума : мъжът е тъпанар, а жените сме ебахти пичовете.

Ето какво казва авторката по въпроса :

Бяхме в лош период и двамата. Вината ни е поравно. Не сме имали други караници или токсични отношения.

Реално пичът показва, че тази мацка е важна за него. Щом е спал с друга докато са разделени, явно не е някакъв закъсал и нийди, а наистина иска точно тази мацка.

Но тук си има феминизъм на макс, ама от токсичния. И докъде стигнахме, да излиза, че като обяснявам, че екскурзии са златотърсачки и да ми казват, че съм зле. Направо не знам. И беден съм бил, затова не съм разбирал тея работи. Хахахаха. Не е истина.

# 104
  • София
Не разбираш, че два реда - "искам да се съберем" не е достатъчен.
Трябва и "защото" и "като"....
Ако го биваше, авторката нямаше да е разколебана.

Ти твоята никъде ли не я водиш hahaha

Общи условия

Активация на акаунт