До простя ли?

• 8 139
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
На село я карам....бие плочата за къщата. После ще я карам да прекопаваме градината и да копаем геран.

# 106
По какъв начин е показал, че е важна за него?

# 107
  • София
Нещо фрустриран ми се чиниш, баш по инселски hahaha

Един уикенд на неутрална територия е чудесно решение.
Няма на единия да му помагат стените, другият да се чуди трябвало ли е да отива на крака.

Са, че ти смяташ две нощувки и две закуски за върха на меркантилността, а не, като жест на помирение и израз на любов - ТВОЙ проблем, евтин.

# 108
Ама аз ли съм им в отношенията. Знам ли какво е било, какво е и какво ще бъде. Мацката да си прецени. Ама кво - с една екскурзия ли ще покаже, че е важна за него. Ами - ако няма пари за екскурзия....това ли е важното - екскурзии. В отношенията и в любовта. Макар че вече ме е страх да използвам думата любов. Може да ми се присмеете. Не знам как е показал. Тя си знае. Може да я е завел в Пирогов като си е счупила крака. Или да й прави закуска. Де да знам. Те си знаят. Ама тва с тия екскурзии беше толкова не на място. Не го ли разбираш.

Горджъс - ако пичът предложи екскурзия да иде мацката. Ама ако тя я предложи, тя трябва да я покрие. Иначе си е тъпо. Така че какви са тези екскурзии, като тук пичът не пише. Виж ако съветваш мацката да го изненада с екскурзия която тя организира - перфектен съвет. Ама иначе кво я съветваш - да го манипулира и да моли или си прави устата за екскурзии. Тва ли? Доста нелепо. Не инселско, а селско.

# 109
  • София
Ти, следиш ли изобщо разговора Joy

# 110
Да показвал ми е по свой си начин, че съм важна за него. Не е било с почивки, но го е показвал чрез жестове.

# 111
Ти следиш ли: ето къде се тръгна с тия екскурзии:

Elunaria:
Да вземе да я покани на една почивка, да дойде до нейният град да я види, да вземе да уреди заминаването й и събирането им под един покрив, нали това е говорил?

Тоест, Elunaria предлага пичът да я покани на почивка, въпреки че пичът изобщо го няма тук. ТИ следиш ли?

# 112
  • София
След раздялата ли?
Би ли споделила какви?

# 113
Futbolero_B, ти прекалено буквално приемаш нещата. А не е трудно, наистина.
Да покаже с нещо повече от думички в чат, че иска да е с нея, и има сериозни намерения. Да създаде ситуация, в която да си проличи, че има емоции, а не само нагон.

Човек, който има чувства и емоции няма да има нужда от много време, мислене и почесване, преди да създаде такава ситуация. То ще му дойде отвътре, и няма нужда някой друг да му казва.

# 114
Абсолютно, един мъж, ако се е осъзнал,винаги ще намери начини, чрез действия и жестове да си те върне. Дай му шанс, на този, но не се хрърляй през глава.
А, че за някои мъже, все жените били меркантилни, няма какво да коментирам.
Толкова са и мъже.

# 115
Пак презумпции.

Откъде разбра, че ставало дума за нагон, а не за емоции. Мацката каза, че искали да се съберат. Не обясни как е поискал. Може да й е пратил дик пик, но малко вероятно - нямаше да има тема. Явно е създал ситуация - може да е дошъл на колене, може да са били на вечеря. Може да й пратил видео поздрав пеейки серенади. Но ти без информация реши, че й е пратил дик пик.

Нали мацката написа, че искал пичът да се съберат. Явно е създал ситуация и й го е казал. Сегя явно топката е в нея. Нея съветваме, не него. ТОй дори не може да ни прочете. За какво пишем съвети към човек, който не ни чете. Да напишем мацката какво да прави.

Хепи, ти пък що се засегна. Нали знаеш, че се засягаме от истините. Казах - начинът на писането на някои участнички показва някаква меркантилност. Теб не съм те споменавал. Но явно се почувства спомената.

# 116
Че, то няма за какво да се засягам,  просто давам съвет на авторката да гледа действия, а не просто думи.
Futbolero, и аз съм от жените, които ще се впечатлят от екскурзия, пред копаене на градината. Но, това са всички жени. Повечето

# 117
  • София
Цитирам Елунария:

Цитат
Никакво дело не е да напишеш 5 реда глупости.
Да вземе да я покани на една почивка, да дойде до нейният град да я види, да вземе да уреди заминаването й и събирането им под един покрив, нали това е говорил?
Ето това са дела на човек, който иска връзка. А не али-бали в месинджър.

Цитирам теб:

Цитат
Уоу, доста интересно мислене. Леко манекенско. Направо да вземе трюфели, една чантичка за 1000 лв, едни обувчици от крокодилска кожа. И почивката да не е няква до Карлово. Поне нещо Монако, Венеция. Хахаха, разби ме.

Четене с разбиране, 3 клас по програмата на МОН.
Я, пак, кой на кого какво е искал и как?

# 118
Ами да направим едно допитване. Може аз да съм бавноразвиващ се.

Аз тва дето е написала го разбирам като намек за меркантилност. Ако съм само аз от 100 човека в анкетата, сигурно съм 3ти клас. А може да съм в топ 1 % по разбиране.

# 119
Къде видя меркантилност. Нормални жестове за израз на любов.

Общи условия

Активация на акаунт