До простя ли?

• 8 137
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Си.

# 121
Много ми е интересно защо повечето мъже определят нормални очаквания на жените като меркантилност Thinking .. и после се сещам, че е щото нямат кинти да ги реализират ииии гроздето е кисело..

# 122
Ами когато някой пише тема за събиране и друг казва, че оня било добре да го покани на почивка, мен ми изглежда като подканяне към меркантилност. Ако не го разбираш, съжалявам. Аз така го разбирам.

Сега не обичам в обяснителен режим да влизам, но айде :

- бачкам само аз от години за да може жена ми да учи висше, защото няма родители
- направих супер голяма сватба
- заведох я на сватбено пътешествие в Италия
- купих и годежен пръстен с диамант
- купих кола
- всяка година на море
- бачкам
- на нея и на детето ми не им липсва нищо
- тя записва и допълнителни курсове за квалификация - платени

Не сме богаташи, но нищо не се лишаваме. От моята заплата. Но не искам да го пиша, щото изглежда грозно. Но явно ако не го обясня, ще продължат глупости.

Виж - не ходим по Малдивите, колата е леко старичка, но толкова мога.

В същото време намирам за грозно да слагате екскурзии в тема за събиране и любов. Точка. Нека съм тъп, беден и стиснат. За мен това е меркантилност. Мое мнение. Имам право на него, нали? Па ако ще какъвто ще да съм.

# 123
  • София
А, защо точно почивката ти избоде очите?
Не ми отговаряй, знам Joy

# 124
Лошото е, че нищо не разбираш. И се, чудя, ако имаш жена и те търпи.
Другото е, че това че ще я покани на почивка, не означава само той да плаща.
Винаги ще  предложа и аз нещо да платя, но защо е тоя патос от мъж, за такова естествено нещо?
Чак до меркантилност опря

# 125
  • София
Оцени я на 4- ка, мен ми дожаля, ама явно има резон за съвместимост, пардон - търпимост.

# 126
Futbolero_B, когато търсим доказателства, трябва да се гледат дела, а не думи. За всяка жена това трябва да е номер 1 в списъка й за оцеляване в отношенията й с мъжете.

Аз не познавам нито една жена, която е отишла да си търси секс от бивш, защото няма с кой друг. Но такива мъже познавам бол. Засърбяло го и отива да се пробва. И поради тази причина, аз поне, съм леко скептична за намеренията му.

И също това, че й се е изцепил за секса с друга няколко дни след раздялата им. Кой нормален мъж отива да плямпа такива глупости на жена, която е важна за него, и иска да спечели? Или малоумен мъж, или такъв, на който му е все тая тя какво ще помисли/почувства, и как ще се развият нещата.

# 127
Забрави трети вид - инфантил дето си мисли, че така ще изглежда вървежен.. и тя ще хукне да го гони Joy

# 128
Оцени я на 4- ка, мен ми дожаля, ама явно има резон за съвместимост, пардон - търпимост.

Баба ми обича да налага мнението си. Също обича всичко да става по нейния начин. Когато някой не й се подчини, използва сарказъм, с който да го обиди и уязви. Резултатът - не ме е обидила, но я избягвам и не я харесвам и гледам да общувам минимално с нея. Не бъди като баба. Всеки път като нямаш аргументи срещу моите тези и мнения, използваш тази лична нападка, защото това е единственото лично, което знаеш за мен. Но мен не ме боли. Аз харесвам жена си и се чувствам ОК и добре с всичко. Това поведение в личния ти живот ще отблъсне хора, които обичаш. Успех мацка.

# 129
Ми, то излиза, че всички приличаме на баба ти.
Амин.

# 130
Абе той, футболистчето, фотосинтезира и си плаща сметките с песнички.. той не е меркантилен.. той е над нещата.. и се влюбва в душата, затова жена му е 4-ка

# 131
То тези рангове малко варират взависимост от околната среда. Да не се окаже 8ца, ако я пусна във форума.

# 132
  • София
Мнения имаш, състоятелни тези - не.

Ами да направим едно допитване. Може аз да съм бавноразвиващ се.

Аз тва дето е написала го разбирам като намек за меркантилност. Ако съм само аз от 100 човека в анкетата, сигурно съм 3ти клас. А може да съм в топ 1 % по разбиране.
Разбра ли кой какъв е? Може и баба ти да е разбрала.

# 133
Трябва да ви запозная. Или ще се избиете и ще си избодете очите (добре за мен) или ще се промените (добре за мен).

# 134
  • София
О, аз съм страшен бонбон, мен всички ме харесват Blush

Общи условия

Активация на акаунт