Дванайсетокласници - последен първи учебен ден - Тема 1

• 49 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofiа
Ха ха, Тити, и аз преди малко заръчах да се снима, да имам споменот последния първи учебен ден Grinning

# 301
  • В светлината на слънцето
Успех на наборите в последната им учебна година в училище! Hug

# 302
  • Sofiа
Божеее, моят днес генерира идея какво иска да учи Flushed
Изкуствен интелект и интелигентни системи на английски в ТУ

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 22:39 от Valery

# 303
Успешна да е за всички новата учебна година!

# 304
  • София
Успех и от мен на всички наборчета и техните “сиблинги”!😉 (ей такава дума си нямаме в иначе богатия ни език)
И аз щях да отида тайно да си порИва, ама късмет извади наборът, че последният му първи уч. ден, съвпадна с първия първи уч. ден на сестра му в гимназията. Ще се изкажа като дъртофелник, ама имам чувството, че бях в гимназията допреди 5 години…А сега -  син - абитуриент.🥲
Обаче той не знае, че си имам таен агент -дядо му ще отиде да го погледа отдалече с тъмни очила и шапка😎 и евентуално да го снима 😆.
Записан е на БЕЛ  и на математика, за съжаление, че тя не му е стихия. (финансово си продължаваме в 7-ми клас и тази година 😖).
Та като стана дума за рев…
Днес бях на родителска среща на малката гимназистка. И като прекрачих входа на училището и тръгнах по стълбите към класната стая…заседна ми една буца в гърлото и аха да 😭. Срещата беше в съседната на моята класна стая. Седнах на “моя” чин и си припомних как следобедното слънце ми напичаше главата по същия начин… и аха пак да 😭. Хубави и мили спомени.🙂
Тази година отново ще е интересно;).
Lulu, много се радвам като пишеш, при вас как са нещата? 🤗

# 305
Успешна учебна година!:hugs:

# 306
  • София
Честита, здрава, успешна да бъде последната учебна година за всички!

# 307
Добро утро! Пожелавам на децата и на себе си да мине неусетно и без трусове тази учебна година!Догодина по това време да се вълнуваме за първия учебен ден в университетите, или кой където го отведе пътят му!
   Най-готино ми е , че е последен първи учебен ден!!! За пръв път наборът няма против да ида в училище, но пък баща му не пожела да ме смени на работа. Цветя категорично отказа да носи,любимата му учителка се пенсионира.
    Каза,че ако има кутия за дарения за деца или пострадали от наводнението ще остави там пари.
   Лулу, радвам се да те видя! Надявам се да сте добре и в кондиция!
     Да се допълня - въпреки сериозността на тази уч. година и решенията , които предстоят да вземат нашите отрочета, а ние да ги насочим или подкрепим, МОЛЯ ВИ, ЗАПАЗЕТЕ ДУХА НА ТЕМАТА! БЕЗ ВАС ЩЯХ ДА СЪМ В ЛУДНИЦАТА ВЕЧЕ И НА ЕДНА ШЕПА ХАПОВЕ! НАРЕД СЪС СЕРИОЗНИТЕ НЕЩА ДА ДАДЕМ ВОЛЯ И НА ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР!
    НАЗДРАВЕ!

# 308
Наборът съвсем отговорно ми изпрати снимка в лице още в 7.10. Толкова се разчувствах, че си направих колаж и с негова снимка като първокласник 😆
Да е успешна за всички!

# 309
  • София
На мен пък ми е и малко тъжно, че е последен първи учебен ден. Наред с всички неразбории в образованието ни, детето ми беше щастливо в училище. А аз покрай него, също свързвам ученическите му години с много приятни емоции. Всички приятелства са му със съученици от различни етапи и училища, през които е преминал - до 4.клас, до 7.клас и от гимназията. Снощи и той с лека носталгия констатира, че не знае кога толкова бързо е станал 12.клас. Обичал да ходи на училище, забавлявал се през всичките години.
Все още му се струва нереално кандидатстването и е много далече от всички емоции, които споделяте тук около КСК. Говорихме и каза, че просто ще се готви, една по една ще прави необходимите стъпки и се надява, че като започне годината и се потопи в задълженията, нещата ще последват естествен ритъм и ще се случат. Вълненията сега са насочени към изпита по кормуване, който ще е някъде около 22.септември. 😅
Да са ни живи и здрави! Да направят осъзнато и с желание изборите, които предстои да направят! А ние..  да сме достатъчно зрели и мъдри, че да им позволим и уважим изборите им!

# 310
И ние учудващо не реагираме остро, позволи да снимам и цвете взе. Успешна да е учебната година за всички!

# 311
Слънце, мъдър е твоят човек!
  Аз, щото все мрънкам, обичам този период от живота на детето си. Но не харесвам това,което направиха с училището му. Липса на добри учители,следователно пропуски и ниска мотивация.
   Това не харесвам. Иначе , за времето ,,в което той учи там, от 5 клас , порасна много. Натрупа опит, който е и благодарение на неуредиците и тъпотиите на ръководството на училището.Ама то и това е полезно и те учи как да се справяш. Бих казала,че последната една година много порасна, във всяко отношение.Като гледам наборите, деца на мои приятелки, ами той нашият е готов да заживее сам и да се справя. А и майка му е готова да го пусне, което е по-важния момент. Но и това ще стане, след една учебна година.
   Смело мога да кажа, че момчето ми е вече мъж. Даже май и дама за бала ще има...

# 312
  • тук-там
Честит да ни е този специален първи учебен ден! Да им върви по вода на наборите!

# 313
Честит последен първи учебен ден! Кога пораснаха тези деца, от сутринта си пореввам, гледат ме странно в работата. Моят има страшна драма от сутринта - излезнала му пъпка на челото. Как ще отидел така, като идиот. Всички са се нагласили, токчета, ризи, всеки ще е с дамата си. Дано ми прати някоя снимка, ама ще е вкиснат цял ден заради тази пъпка. Точно сега, точно на него, никакъв късмет нямал, абе голяма драма.
За малкия ми е по-терсене. Така и не попадна на клас, а сега момчето, с което най-се разбираше се преместило в друго училище. Много ми е тъпо, та и за него рева. Абе...

# 314
  • София
Честит последен първи учебен ден!
Аз вися на откриване на учебната година на малкия. Поседнала съм далеч от тълпата под една дебела сянка и чакам да свърши, че ако трябва да изгледам още едно откриване, ще се гръмна просто. За 17-ти път ми е!

Общи условия

Активация на акаунт