Раждане в Ниа Мед , др Мария Ангелова ,условия ,пари,грижи

• 4 048
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
И аз раждах при Христов със секцио, но края на 2019г. Цената тогава беше 1000лв + 400лв платих за самостоятелна стая. Нямам никакви забележки. Цялата си бременност там следих + съм пациентка на Христов много преди да забременея. Много доволна бях от всичко и всички. Възстанових се за няколко дни, но това е много индивидуално.
Скоро ли родихте ,едни казват 4 нощувки на 5тия изписват ,други 5нощувки на 6тия изписват

# 31
4 нощувки, 5 дни.
Родих петък , вторник ме изписаха.
Скоро ли раждахте там едни казват 5 нощувки ,други 4 обърквам се 😅

Миналата година. Не съм чувала за престой от 5 нощувки.

# 32
4 нощувки, 5 дни.

При второто ми раждане бях 5 нощувки по решение на лекарите.

# 33
Естествено , че ако има причина може да са дори повече нощувките,  както беше с момичето в моята стая. Бебето й беше с ниско тегло и я задържаха в болницата с бебето.

Момичето питаше за стандартен болничен престой след секцио, затова отворих така.

# 34
4 нощувки, 5 дни.

Какво значи “не сте чували”?
Не е важно какво сте чули, а какво е в действителност!
И за информация-нито аз, нито детето ми сме имали проблеми! Детето се роди 3.850кг в отлично здраве. Аз също още на следващият ден си станах сама и слизах и се качвах до кафето по стъкбите без никакъв проблем.
Това си е стандартен престой след раждане секцио с пълна упойка. Имам още 4-5 приятелки, които са раждали и след мен и са били с 5 нощувки.

# 35
Ами какво може да значи , освен че не съм чувала.
Вашата действителност е различна от моята, както и на моите познати , които са раждали в Ниамед и не само.

# 36
Ами какво може да значи , освен че не съм чувала.
Вашата действителност е различна от моята, както и на моите познати , които са раждали в Ниамед и не само.
И защото не сте чували, не е вярно?
Вие шегувате ли се?
И за информация, в Тракия също е 5 нощувки! Представяте ли си?
Не виждам защо изобщо спорите, при положение, че не сте единствената раждала там!
Същото важи и за катетъра! Не били слагали! Ама слагат!
Вие НЕ сте раждали с пълна упойка, а момичето така ще ражда! Да бяхте прочели първо и тогава да спорите!

А всичко това се пита в болницата, а не по групите, но това е друг въпрос!

# 37
Спорите вие, както се вижда никъде не съм казала , че не е вярно. Не е нужно ми се вкарват думи в написаното. Вие пишете фермани с удивителни и се опитвате да спорите и да се налагате. Четете ги нещата с разбиране,  без да вкарвате излишна драма в написаното. Айде със здраве.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 12:40 от burboranche

# 38
Здравейте!
В навечерието на новата година пожелавам на всички преди всичко здраве.
Включвам се да споделя мнение- раждах секцио в Ниа мед при Др Христов 2019г. Изключително доволна съм от условията и отношението. Изписаха ни на пети ден.
Искам да попитам мамите които споделиха че са били със спинална, може ли малко повече инфо. Предния път раждах с пълна упойка, но много ми хвалят спиналната. В смисъл бързо възстановяване.
Ще ви бъда благодарна🙏🏼

# 39
Незнам дали вече не е късно да отговоря,но сега видях питането.Аз раждах със спинална,а момичето до мен с пълна упойка.Като цяло не видждам особена разлика във възстановяването,но спиналната казват,че е в пъти по-щадяща за майката и особено за бебето(не че анестезиолога не се опита да ме накара да поискам пълна,но аз отказах ).Момичето до мен роди 5 часа преди мен,но ни изправиха по едно и също време и мен ме изписаха ден по-рано.Дано съм била полезна!

# 40
Незнам дали вече не е късно да отговоря,но сега видях питането.Аз раждах със спинална,а момичето до мен с пълна упойка.Като цяло не видждам особена разлика във възстановяването,но спиналната казват,че е в пъти по-щадяща за майката и особено за бебето(не че анестезиолога не се опита да ме накара да поискам пълна,но аз отказах ).Момичето до мен роди 5 часа преди мен,но ни изправиха по едно и също време и мен ме изписаха ден по-рано.Дано съм била полезна!
А кой анестезиолог ви беше. Може ли малко подробности. Усетихте ли нещо, самото поставяне как мина, имаше ли момент на притеснение у вас?
Благодаря предварително 🙏🏼

# 41
При Д-Р Илиев минах консултация,но Д-Р Цолов беше на смяна и той ми я постави.Аз имам и други поставени упойки от Цолов,малко е шантав,но предразполага пациентите,пуска хумор,но ми се струва,че предпочита пълната упойка,защото настоятелно ме убеждаваше за пълна.Бях проучила преди операцията и знам,че при пълната упойка,процеса трябва да протече много бързо,защото не бива упойката да достигне до бебето(колко е вярно незнам),затова поисках спинална.
Влизаш в операционна сваляш ношницата,сядаш на масата и те карат да се наведеш напред с гърди към коленете така че да изпъкне гръбнака,след това те мажат с нещо,което според мен облекчава самото убождане и поставят упойката(не боли,неприятно е) и лягаш.Докато ти изтръпнат пръстите на краката те вече са започнали секцио.До няколко минути около 10-15 вадят бебчо и ти го показват над паравана,след което го взимат за прегледи и започва шиенето.Там вече е по дълго около 40 Мин .Не усещаш нищо.Трябва да бъдеш спокойна,поне се опитай😊.Пожелавам ти всичко да мине гладко и бързо да се възстановиш.Ако има нещо,което съм пропуснала или искаш да ме питаш,насреща съм.Ако искаш може и на лични.

# 42
Аз имам 2 пъти секцио. Първото със спинална упойка при д- р Илиев, а вторият- пълна с д- р Тилев. Всичко и след двете е еднакво. Първият ден и нощ в реанимация под наблюдение, раздвижване на следващата сутрин и местене в стая. Болката от разреза беше различна. При първото усещах дърпане и дискомфорт няколко дни след това. При второто- не. Все едно не бях рязана. Не знам защо беше така.

# 43
Много, много ви благодаря за подробните описания 🙏🏼

# 44
Здравейте! Татковците допускат ли се вече на свиждане,по време на престоя на мамите с бебоците в НиаМед?

Общи условия

Активация на акаунт