Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 569
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Бих препоръчала къща Авена, ама пак е в село Баня, предполагам няма да е ОК пак там.....Тази година моите хора не пожелаха да отидем, защото им омръзна да поръчват храна, за два дни им омръзна менюто оставено в къщата, а миналата година бяхме за 7 нощувки. Не искаха да ходим до Банско, късно открихме ресторант в Разлог, който много ни хареса и се оказа, че и от там можем да поръчваме храна.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100024924914195

# 181
Мнения за Русковец?       
 Интересува ме храна и обслужване.Също и СПА зона.

# 182
Мнения за Русковец?       
 Интересува ме храна и обслужване.Също и СПА зона.

Всеки път препоръчвам Русковец в темата. Ние сме от редовните посетители, всичко ни харесва, просторни стаи, добро обслужване и чудесен детски кът. Басейна е само вътрешен, спа зоната е стандартна, сауна и парна баня. Масажите не сме пробвали. Закуската е прилична, вечерята е разнообразна. Не се чудете, ами го посетете, докато не са сложили "коледните" цени. Laughing

# 183
Русковец и на мен ми харесва, но басейнът е малък за капацитета на хотела. Това е единственият минус за мен там. И на мен ми е любим хотел като съотношение качество/цена.

# 184
Русковец и на мен ми харесва, но басейнът е малък за капацитета на хотела. Това е единственият минус за мен там. И на мен ми е любим хотел като съотношение качество/цена.

А някой ходил ли е на минерален басейн в Добринище, alpha spa мисля, че беше..? Thinking

# 185

А някой ходил ли е на минерален басейн в Добринище, alpha spa мисля, че беше..? Thinking
Да - алфа спа е ! Има един голям, детски и джакузи . Входа е 18 лв за цял ден . Има ресторант и няколко бара( включително и воден) Приятно е , лятото винаги е фул

# 186
Интересувам се от хотел Св. Георги Ски и Холидей в Банско? Някой ако има отзиви ще съм благодарна! 🫶🏻

# 187
Отзиви ог мен е положителен

# 188
Кой хотел ще препоръчате държа да е с топъл вътрешен, по възможност и външен басейн. Катарина СПА , отговаря на изискванията. Какво ви е мнението за него?

# 189
Здравейте, в хотел Евелина Палас дали става басейна за ползване в зимния сезон, в смисъл да не е студен? Ако някой е ходил скоро.

# 190
Някой скоро да е посетил хотел Аквилон? Чета доста лоши отзиви и не знам дали да се доверя на коментарите. Римска баня или севън спрингс  са по- добрия избор. Има ли вариант на приличен хотел в с. Баня с вътрешен и външен басейн?

# 191
Някой скоро да е посетил хотел Аквилон? Чета доста лоши отзиви и не знам дали да се доверя на коментарите. Римска баня или севън спрингс  са по- добрия избор. Има ли вариант на приличен хотел в с. Баня с вътрешен и външен басейн?
За имане има стига цените да ви устройват. Терме и Хот Спрингс, а иначе само с външни има колкото искате, някой от тях са покрити през есенно-зимният сезон.

# 192
За имане има стига цените да ви устройват. Терме и Хот Спрингс, а иначе само с външни има колкото искате, някой от тях са покрити през есенно-зимният сезон.
Кои външни са покрити зимния сезон, точно такъв търся, изключвам цитираните, цената ми идва в повече за 4 нощувки.

# 193
Кои външни са покрити зимния сезон, точно такъв търся, изключвам цитираните, цената ми идва в повече за 4 нощувки.
[/quote]
https://izgreva.umen.site/
https://hotelsvetinikola.net/
http://carpediembanya.com/
Вероятно има и други.

# 194
Вила Виктория, но басейнът не се покрива. Но пък е много топъл, а има и горещо топило.

Общи условия

Активация на акаунт