Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 646
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Тракийска резиденция

# 301
Тракийската резиденция.Също имайте предвид,че из целият комплекс има пауни ,които се разхождат и летят  свободно и е хубаво да си резервирате стая на по-висок етаж,ако не обичате пернати.

# 302
  • Някъде по Дунава
В Банско водата става ли за пиене или в по - добре бутилирана?

# 303
Здравейте! Значи от много четене се побърках и малко помощ ще ми е много полезна. Търсим "Уникалното Спа" без значение от локацията. Храната не ми е важна. Това, което ни трябва е хубав, топъл, всезезонен външен басейн и разнообразно спа. Планираме с мъжа уикенд на "киснене". Соления басейн на Лъки Банско силно ме впечатли, и сега търся подобен басейн със солна елетролиза. Помагайте Simple Smile

# 304
  • Сф
Спа хотел Марково, Пловдив ми излиза, че е с електролиза, също и някакъв нов Гранде Виста Спа и резорт , яз. Батак, Цигов чарк. Външните басейни принципно са сезонни,  освен ако не са с минерална вода. Трябва да решите какво точно искате.

# 305
Здравейте! Значи от много четене се побърках и малко помощ ще ми е много полезна. Търсим "Уникалното Спа" без значение от локацията. Храната не ми е важна. Това, което ни трябва е хубав, топъл, всезезонен външен басейн и разнообразно спа. Планираме с мъжа уикенд на "киснене". Соления басейн на Лъки Банско силно ме впечатли, и сега търся подобен басейн със солна елетролиза. Помагайте Simple Smile
Ами т.к. сте в темата за Банско вероятно търсите нещо в този курорт или около него. Външни и наистина топли басейни с минерна вода има в с. Баня. Може да разгледате Хот Спрингс или Терме в с. Баня и Катарино до Разлог.

Общи условия

Активация на акаунт