Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 594
  • 654
  •   1
Отговори
# 540
  • 1st floor
Гранофурин (готов) взех от аптеката до Джепето. (Не знам дали е Нота Бене).
Бутилката е с пръскалка и е много удобна.
Тя е, да! Взех вече от нея и мажа. Дано бързо се разкарат, че са много болезнени, особено едната, която опира в зъбите.
Не ми предложиха друг препарат, така че ще мажа зеленилката. Гледам ,че е годно до шести месец, а си представях, че щом преди го бъркаха на момента, има кратък срок на годност - нещо от сорта на седмица-две.

# 541
  • София
В хладилника го дръж. Чела съм, че с времето в хладилника дори си увеличавал лечебните свойства. Колко е вярно нямам идея 😄

# 542
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имате ли лични впечатления от ортодонт в Люлин?

# 543
  • София
Гледам ,че е годно до шести месец, а си представях, че щом преди го бъркаха на момента, има кратък срок на годност - нещо от сорта на седмица-две.
Педиатърката на децата беше в 8 ДКЦ в Надежда. Отсреща има аптека където "бъркат" лекарства. Говорихме си един ден с нея за гранофурина и казвам "стар имам". Тя ми каза "капваш капка и ако не стои на парцали - използваш".

Имам приятелка в Лондон. Бях и на гости и каза "другият път като дойдеш искам Гранофурин". Ама не знам кога ще стигна до Лондон Simple Smile

# 544
НАПА пише на шишенцето за афтите, държи се в хладилника и ни го приготвиха по поръчка в гореспоменатата аптека. Т.е. приготвят го в лабораторията и изпращат в аптеката.

# 545
Гранофурин (като спрей) и коларгол (черните капки от нашето детство, дето лекуваха всичко) правят и в аптеката срещу Цар Лъв (пада се в 10-та част).

# 546
Здравейте, някой знае ли как се казва лабораторията за зъбни снимки на етаж 3 в Силвър център? -трябва да се свържа с тях.

Благодаря много.

# 547
На 3 етаж мисля, че са Planmeca
Скрит текст:

# 548
  • софия
Отзиви за 137мо от 1ви до 4ти клас?

# 549
Здравейте, бих искала да попитам има ли дечица, които са били в 41 СДЯ Ябълкова градина?

Може ли да споделите мнения.

# 550
Здравейте, бих искала да попитам има ли дечица, които са били в 41 СДЯ Ябълкова градина?

Може ли да споделите мнения.

Нямам наблюдения над въпросната градина, но по мои впечатления всичко зависи от преподавателите. От градината на моето дете съм много доволна, но съм говорила с майки от други групи, които не са.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:35 от tooclose

# 551
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, търся актуална информация за лятна занималня/ спортна, или нещо подобно, в Люлин.
  Иде дълга лятна ваканция...

# 552
Здравейте. Можете ли да ми предложите майстор за бани, може и фирма. Жилището е в Люлин 5 част. Може и на лично, ако ви звучи като реклама.

# 553
Имам спомен, че в 12 ДКЦ има офис на НОИ. Знаете ли дали има все още? Може ли там да си извадя ПИК код или трябва да отида до сградата на Опълченска?

# 554
  • 1st floor
Аз знам, че има офис на ЗК. Там може да ви дадат код за приложението е-здраве. Както и да сложат допълнителна притурка към здравната книжка, ако вече е запълнена от заболекари всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт