Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 602
  • 654
  •   1
Отговори
# 525
  • София
До 4 клас най-важното е класната, съучениците и близостта. За съжаление често първите две са на късмет. Моите зайци са изкарали в 56-то начален курс и понякога съм се чувствала сякаш и тримата са учили в различни училища...
В момента имам 9 и 5 клас в 90-то и мисля, че там е по-добро отношението към децата, както и организацията като цяло, също вниманието и реакциите в случай на проблем и въобще съм по-доволна от 90 спрямо 56. Децата са впечатлени и от СТЕМ центъра, а покрай него чух много похвали конкретно за 90-то в различни подкасти. Не защото има въобще СТЕМ център, а най-вече заради начина, по който училището е подходило при измислянето му, отношението и вниманието.

# 526
  • София
И трите ми деца учат в 96 у ще от 1 ви клас.
Сина ми е 11 ти,дъщерите ми 8 ми. Доволна съм с малки изключения,но смятам, че във всяко едно у ще се случват издънки от страна на учител или ученик.Учат се много добре и получават стипендии за отличен резултат.

# 527
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В Мегамол правят коледни снимки, с декори и т.н., някои знае ли до кога?
Контакти с фотографите?

# 528
  • София
Днес минах от там и са приключили доколкото видях с коледните фотосесии, затворено е и декорите ги няма.

# 529
Дами, на кой етаж в мола има магазин за бижута? Имам подаръчен ваучер и нарочно са ми го избрали от нашиО мол, за да нямам оправдания, че няма кога да отида да го ползвам

# 530
Дами, на кой етаж в мола има магазин за бижута? Имам подаръчен ваучер и нарочно са ми го избрали от нашиО мол, за да нямам оправдания, че няма кога да отида да го ползвам
На първия етаж има магазин за сребро точно до ескалаторите Simple Smile

# 531
За кой магазин ви е ваучерът, така по-лесно ще ви кажем на кой етаж е? На първия мисля, че има Georo.

# 532
Да, за него. Аз дори не ги бях чувала.

# 533
  • 1st floor
Търся аптека в Люлин, в която приготвят грануфорин (зелената гадост!). Налазиха  ме някакви ужасни афти - три броя, големи, които не минават с води за уста, сода и пр.

# 534
  • София
Последно на спирката на тролей 6 зад ДКЦ 12 са ми забърквали (по рецепта).

# 535
Търся аптека в Люлин, в която приготвят грануфорин (зелената гадост!). Налазиха  ме някакви ужасни афти - три броя, големи, които не минават с води за уста, сода и пр.
нота бене на пазара, има и с помпичка и без.

# 536
  • София
Да, в Нотабене поддържат наличност от готов препарат. Има и спрей в по-малко шишенце и по-удобен за ползване.

# 537
  • 1st floor
Благодаря!

# 538
  • София
Гранофурин (готов) взех от аптеката до Джепето. (Не знам дали е Нота Бене).
Бутилката е с пръскалка и е много удобна.

# 539
Нота бене имат и друг препарат за афти, тяхна разработка, не е зелен 😉

Общи условия

Активация на акаунт