Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 583
  • 654
  •   1
Отговори
# 585
От кои парти центрове и клубчета в Люлин сте доволни? Може да са близо, не точно в самия квартал? Става въпрос за празнуване на рожден ден на 6-годишно.

# 586
  • Beyond the stars
От кои парти центрове и клубчета в Люлин сте доволни? Може да са близо, не точно в самия квартал? Става въпрос за празнуване на рожден ден на 6-годишно.

В квартала освен Lighthouse и Friends други не са ми допадали кой знае колко, като Friends е за по-малко деца според мен.

# 587
Здравейте, мами! Отскоро се преместихме в Люлин-център. Имам въпрос, на който ще съм благодарна, ако получа отговор. Тъй като ще работя в мола, ще ми се налага зимата да се прибирам понякога в 21 часа от метростанция Люлин до Силвър център. Наистина ли е опасно за нападения, защото чух, че понякога се крият в храстите. Благодаря отново!

# 588
  • софия
ползвай трамвая 8 и слизай на спирката на пазара

# 589
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ползвай трамвая 8 и слизай на спирката на пазара
Трасето на трамвая е в ремонт, не съм сигурна дали и септември ще тръгне.
Има заместващ автобус, но не съм търсила маршрута Simple Smile

# 590
Благодаря ви! BlushПише, че трябва да го пуснат отново на 12 септ. Надявам се да няма забавяне.

# 591
  • MJF
iv.iv887, не знам какви преки пътища има м/у метростнация Люлин и Силвър център . Но ако вървите късно вечер само по булевардите пак ще стигнете а и ще ви е по-спокойно. Имам предвид че излизате от метростнацията на бул. "Царица Йоанна", тръгвате на запад по него, завивата на юг/към Неру по бул. "Панчо Владигеров". Стигате до кръстовището му с бул. "  Джавахарлал Неру" и по Неру стигате до Силвър центъра. Да , обход е но пък е осветено като през деня едва ли не. Без да се изхвърлям с минутите но да речем ще ходите едни 15-ина минути повече. Хем така все по права линия , видимост бол, а за храсти освен около църквата. То в Люлин дърветата по булевардите ги няма въобще, що пък да има дървета по широките иначе тротоари?! Но това е друго тема.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 12:48 от Шошулчо

# 592
  • София
Пряката е е една асфалтирана алея между спортната зала на Сиконко и Люлин бийч. Има осветление, но и аз не бих минавала оттам сама късно вечер през зимата. Сега е пълно с народ.
Както са ви казали, с осмицата от мола до пазара е най-добре, все ще я пуснат до есента. Заместващият я сега автобус не стига до мола - може да се ползва от метрото до пазара.

# 593
Благодаря ви, момичета! Ще използвам варианта, който ми дадохте. Супер сте!

# 594
Здравейте,

дали може да препоръчате добър педиатър в квартала? Благодаря предварително.

# 595
Вчера с дъщеря ми ходихме до Спорт Депо.
Видяхме, че Хепито е закрито. Помещението се дава под наем. Дали са се преместили някъде?

# 596
  • София
Хепи е в молчето вече, поне според рекламите.
Педиатър търсим първо да приема въобще, после отзиви, уви.

# 597
  • 1st floor
Вчера с дъщеря ми ходихме до Спорт Депо.
Видяхме, че Хепито е закрито. Помещението се дава под наем. Дали са се преместили някъде?
В мол-а, да. Надявах се и Спорт депо да отиде там, а не по средата на булеварда в нищото.

Има ли някой, който посещава или е ходил някога на групови занимания в Нео фитнес до 90-то? Народни, пилатес, друго?

# 598
Фитнеса - нео фит - не е лош, съблекалните са изключително малки, та си е бутане. За пилатеса също са доста хора и се препълва, като пускат и след като е започнала тренировката, та се пренаместват.
В общи линии нищо различно.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 09:44 от joging

# 599
Спорт депо не е в нищото а на метростанция Люлин, удобно ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт