Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 145 427
  • 827
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Моля ,ако някой знае нещо за Мария Станкова от Пловдив да сподели, тел.номер, гледа ли все още.
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.
Да,същата
Писах ви

Познава ли може ли номер

# 646
  • Пловдив
Здравейте! Моля ,ако някой знае нещо за Мария Станкова от Пловдив да сподели, тел.номер, гледа ли все още.
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.
Да,същата
Писах ви

Познава ли може ли номер
088 750 86 97

# 647
  • София
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.
Да,същата
Писах ви

Познава ли може ли номер
088 750 86 97

Дали може да споделите на какво гледа и дали сте доволни

# 648
Здравейте. Търся координати на Адриана Миронова от Рудозем. Телефон, имейл, просто някакъв контакт с нея? Здравейте! Най - добре посетете Андриана лично. Отидете при нея задължително сутринта до преди обяд.

Не знам дали ще ме приеме за това и търся номера

Не се притеснявайте, ще ви приеме със сигурност,  но трябва да отидете рано сутринта. Следобед не работи с хора. Много е интелигентна, ходила съм при нея.

# 649
Моля Ви дайте координати и обратна връзка за някой който наистина познава от Пловдив.

# 650
Някакви мнения за Тина от Горно езерово?

# 651
Здравейте! Искам да попитам, ако някой е запознат, дали има опасност ако сам си излееш восък,  или най - лошото, което може да стане е да не се случи нищо. Питам, защото преди няколко дни пробвах сама, и като че ли на следващия ден се чувствах добре, но сега се чувствам странно и взех да се плаша.  Моля ако някой знае да каже, ще съм благодарна

# 652
Аз сама си лея восък,но изкарах курс. Не пипай отливките с ръце. Аз ползвам щипка за лед.

# 653
Най-лошото което да ти се случи - да пръсне горещия восък и да те изгори.
Иначе потърси в нета, има информация как се прави, какви думи се изричат докато се излива, как се прави по снимка и т.н.

# 654
Благодаря за отговорите! А какво ще стане ако съм бутала отливката,  но през найлон , с който я увих и мислех да хвърля във вода, но след това я претопих,  защото прочетох някъде че така се неутрализира поетия негатив,и си оставих восъка и за друг път? И добър знак ли е че започнах да усещам минали мои състояния/енергии , които отдавна не бях и мислех че съм надраснала? Някой дали се е чувствал така след  восъколеене, сякаш отминали състояния изплуват? Имам чувството че ме превземат и губя почва под краката си, направо съжалих че го направих... Надявам се да не съм объркала темата..

# 655
Принципно восъка се ползва за една отливка. Има хора, които ползват един и същи восък в няколко отливки но един ден и в едно и също изчистване на един и същи човек. Последната отливка се изхвърля в течаща вода на река или на море да измие натрупалото се. Няма смисъл да пазиш за друг път.
За да го неутрализираш чрез огън - восъка се запалва, гори, като не трябва да те стига дима и после каквото остане се закопава в земята на място където никой не ходи.
Така че този восък който си запазила го изхвърли във вода или закопай някъде, отлей си нов, и след като си отлееш хвърли отливката в река/море. Иначе просто няма смисъл на това което правиш.

# 656
Благодаря за отговорите! А какво ще стане ако съм бутала отливката,  но през найлон , с който я увих и мислех да хвърля във вода, но след това я претопих,  защото прочетох някъде че така се неутрализира поетия негатив,и си оставих восъка и за друг път? И добър знак ли е че започнах да усещам минали мои състояния/енергии , които отдавна не бях и мислех че съм надраснала? Някой дали се е чувствал така след  восъколеене, сякаш отминали състояния изплуват? Имам чувството че ме превземат и губя почва под краката си, направо съжалих че го направих... Надявам се да не съм объркала темата..
Това което аз съм чела по форумите е, че реално восъка поема негатива. Претопявайки го вие си оставате с този негатив. Аз съм купила восък, три свещи църковни, също имам курс но все още нищо не съм правила. Може днес да опитам.

# 657
Привет. Казаното от Христо Христов с кафето стана. Интересува ме дали някой си е правил ритуал за късмет при него тъй като се чудя дали да се го подсиля?

# 658
  • Пловдив
Това което аз съм чела по форумите е, че реално восъка поема негатива. Претопявайки го вие си оставате с този негатив. Аз съм купила восък, три свещи църковни, също имам курс но все още нищо не съм правила. Може днес да опитам.
Хайде ще чакам да споделите впечатления.
И аз съм пробвала ,но бях свалила думите от YouTube и честно да кажа, може и внушение да е ,но си почувствах по-добре.

# 659
Като става въпрос за восъколеене, може ли да препоръчате някой!

Общи условия

Активация на акаунт