Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 74 677
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
ОМГ 😮! Изобщо няма да го търся тогава. Трябва ми нещо малко двустайно в района за 80,000евро (завършено). Идеално ми е и да не е Чайка, а Левски около Билата, Вивите, но не панел.

# 226
Здравейте, може ли някой да разпознае тази сграда къде се намира. Предполагам е на поне 11 етажа.

# 227
Мисля,че в Чайка.Прилича ми на една сграда там,близо до пазарчето.Малко височината ме озадачава,тя сякаш е по-ниска.

# 228
Точно в Чайка над пазарчето. Има някаква дентална практика на партера. Съжалявам, че забравих името.

# 229
  • Варна
Да, в Чайка зад читалището, пред бл.68. С появяването й влизането за 68-ми блок стана още по-приятно. Освен денталния център, вече има и нещо за маникюр. Италианския магазин на партера пък затвори. От задната страна този блок има "интересна" архитектура..

# 230
  • Варна
Здравейте, може ли някой да разпознае тази сграда къде се намира. Предполагам е на поне 11 етажа.

Както вече са казали, в Чайка е, зад читалището. Обаче сградата е готова и населена. Ако и се препродават апартаменти, то от собственици и цените хич не са ниски.

# 231
Здравейте! Търся мнение за фирма " Лино Инженеринг" ЕООД. Никога не съм я чувала като име в строителният бранш, затова ще съм доволна на всякаква информация.
Вторият ми въпрос е относно сграда в кв. Трошево на фирма Крис Билдинг. Не съм от Варна, не познавам града, затова питам някой може ли да ми даде информация относно този строител и дали въобще този квартал е " добър", още повече ще се зарадвам ако някой се е включил в този проект и ми даде информация от " първо лице", може и на лични. Започнато ли е строителство и т.н.

Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:47 от Weekend

# 232
# 233
# 234

Вдигнаха ми се цените на двата имота в близост след тази новина 😀 хихи
Според мен, ако във всеки варненски квартал има Мол и Лидл, цените на имотите никога няма да паднат lol

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 12:28 от MaryPop

# 235
При наличие на три мола, защо да не построят четвърти. Вместо едно училище или детска градина.

# 236
Това не е ли работа на държава/община? Частният инвеститор не е длъжен да върши работата на институциите, достатъчно е да спазва законите и да си плаща данъците, пък с тях нека построят няколко училища и детски градини!

# 237
Училища и ДГ няма да е зле да направят извън централната част на града. Знам парцел във Виница  отреден за училище, апетитен е вече за кооперации, че всичко наоколо е застроено .. кога ли ще му сменят предназначението, а Виница не е като да не расте..
Абе то нали в нашта държава деца няма да се раждат, който се обърка да роди да се оправя - важното е да има бетон и сгради една върху друга

Сега чакам да ми кажат от сигурен източник - все пак Бузев разписал ли е за небостъргача или "инвеститора" разпространява грешна визуализация, защото има капарирани апартаменти в небостъргача Simple Smile

# 238
Емпиричният опит засега показва, че във Варна за повече от 2 Мол-а няма място. Айде 3 като единия вегетира. Вероятно ако е по-далеч от другите ще е има шанс.

# 239
Не успях много да разбера - на мястото на бензиностанцията Бенита ще е Мол, а на мястото на старата сграда по протежение на ул. Тракия жилищна сграда.
Отказали са се от небостъргача ? Браво ако е така.

Емпиричният опит засега показва, че във Варна за повече от 2 Мол-а няма място. Вероятно ако е по-далеч от другите ще е има шанс.
О на това място, ще се пука по шевовете.
1.В централната част няма голям търговски център, а шофирането в посока запад ( към настоящите молове ) е ужасно.
2.Около главната е толкова тегаво с паркирането ( изключвам студените уикенди, днес на зиг заг можеше да шофирам около ФК, места бол )
че и да искаш да отидеш до определен магазин ти се отщява.

Общи условия

Активация на акаунт