Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 74 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Имате ли информация за Парк Вю? Бяха дали по-кратък срок за изпълнение но той вече стана май по-дълъг и от стандартните

# 211
  • have faith and be patient ..
А какво се случи с Дом Младост - резнаха чешмите на хорицата , рушната вътре всичко и мирясаха?

# 212
А какво се случи с Дом Младост - резнаха чешмите на хорицата , рушната вътре всичко и мирясаха?

И да има хорски вълнения  не'кви за момента  трябва малко време да се уталожат. Рано или късно там ще построят каквото е планирано. Важното е, че е разрушено и заградено.

# 213
  • have faith and be patient ..
Именно! И че достъпа на хората до водата е спрян...

# 214
Чета, че на мястото на гъбата ще се стои 10-12 ет. сграда със смесено предназначение, вкл. апартаменти. Някой има ли повече информация.

# 215
  • Варна
Това ме подсети че щяха да вдигат небостъргач до Лидл център. Даже се предлагаха апартаменти. Нещо не съм ги чувала напоследък.

Между другото днес видях, че Купи в БГ са започнали нещо голямо над Сезоните, от горната страна на булеварда. Вече има изкопана дупка.

# 216
Didi168, тук дори се кълняха, че проектът е минал одобрение и чака разрешително за строеж, нищо че градоустройственият план не позволява там строеж с такива параметри

# 217
Доколкото имам инфо: гъбата ще го бъде, до лидъл е замразен - бузев не давал към момента, има проблем и от съседната сграда нещо, която е с лице към освободител - някаква административна беше май, не помня

# 218

И да има хорски вълнения  не'кви за момента  трябва малко време да се уталожат. Рано или късно там ще
построят каквото е планирано. Важното е, че е разрушено и заградено.

Да, и аз съм сигурна, че накрая ще излезе, че услуга са ни направили на цяла Варна, и тази грозна руина ще се превърне в луксозен комплекс, както си е планирано и без това.
А какво се случва с хотел Одесос, гледам оставен е от поне година вече на природните стихии? Култово място за Варна.
 Ще ни обяснят после, че спешно трябва да се подари на мафията, че да го стегнат и него ли?

# 219
На мястото на Одесос също имаше проект за небостъргач. Има някакви опасения за усилване на вятъра ако се цапне висока сграда там. Това от преди няколко години статия.

# 220
Ох като чуя младост и ми прилошава. Явно още не могат да се продадат двата мастодонта с 400 ап. зад марешки.

Те като започнаха да ги продават бяха по 600 евро. Сега като продадоха малко са вдигнали цената и хората като погледнат си казват ей 1000 евро и всичко е изкупено.

Проблема е , че се замотаха и вече 1 година не могат да започнат строителството - беше 11.2021 , още не са.Нормално е каквото са продали , това да е . Продадена е по голямата част.На 1000 евро , че и нагоре , ще продават ако стартират скоро - става подозрително защото.

# 221
До детска ясла Моряче в Чайка вдигат някаква сравнително малка сграда. Някой има ли идея дали са апартаменти и кой е проекта?

# 222
  • Варна
Изобщо не е малка даже.РЗП: 6130м2 . Освен ако няма някаква промяна в проекта,защото е от 2018г.
Инвеститора е Дилов Инвест

https://www.decart-bg.eu/bg/chaika-1/

# 223
Благодаря! Тя май или е разпродадена или още не е на пазара. Видях че е обсъждана преди години и изказванията за инвеститора не са особено ласкави.

# 224
  • Deutschland/HE
На пазара е, но дали е разпродадена не знам. Наши познати лятото ходиха на разговор с Дилов, искаше ~2000евро на кв.м., а % на общите части бил много висок и се отказаха.

Общи условия

Активация на акаунт