Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 75 288
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Когато аз живеех на Бенковска срещу гаражите на пазара, преди 20год, това беше Център. Гръцката махала беше идеален център. И да, при положение, че за 5 мин пеш си до Катедралата, значи си в центъра.
Ако на някой Гранд Мол му е широк център, то и Тодор Влайков е някъде там.

# 436
За училище Елин Пелин става дума, кв. Христо Ботев.

Изтрих си поста, защото се ядосах на поредния "шокиран" отговор. Защото тази виртуална агресия я има в темите, във ФБ и навсякъде. Уж темите са, за да си помагаме, а на всеки въпрос все някой ще се изрепчи. И после очевидно се продължи с "да си записва децата, ако ще".. Спокойствие струи отвсякъде. Както и да е.. благодаря на всички, които ми отговориха нормално.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 13:30 от Ели-Мели

# 437
  • Варна
Е, то в български форум ако не ти обяснят колко си тъп, когато попиташ нещо, как ще разбереш къде се намираш?

# 438
Да подразбрах, че за този район става дума. Ами близко е сравнително до Максуда, но не е чак да си в маалата. С градския транспорт е тегаво там. Мисля само 39 минава от там. Иначе около Катедралата минават всякакви линии. С оглед на трескавото строителство в района вероятно все повече млади семейства ще има. Някаква конкретна обява ли гледахте?

# 439
Да, гледам обява, намира се точно срещу този парк, училището и градината.

# 440
Да, гледам обява, намира се точно срещу този парк, училището и градината.

Района не е типипно цигански, но както са писали, близо е до Максуда. Училището също беше Ок, както и детската градина.
Не видях оригиналното питане..

# 441
Не ме интересуват училището и градината, а самия район, дали има цигани. Писах за градината, че е харесвана като чета из групите. Щом е толкова харесвана си вадя извод, че явно не е голямата цигания там, но е на границата явно.

# 442
  • Варна
За мен си е отвъд границата даже...ромска реч ще  се чува постоянно  по улиците.Само няколко пресечки по-надолу започва баш махалата .Не знам и с каква цел гледате имота.За инвестиция може би е подходящ, зависи от цената разбира се,но аз никога не бих живял там.

# 443
Училището е ужас вече, градината не знам. Но градинката, която сте посочили е свърталище на всякакви неприятни индивиди. Района може да е на границата на максуда, но пък точно от там (градинката) им минава пътя към колхозният пазар, където и търгуват, шмекеруват и каквото още ще се сетите.
Живяла съм там 30 години, от опит говоря. Дори и на мен вече не ми е приятно да минавам от там, въпреки че съм свикнала с местните индивиди.

И за да отговоря на въпроса ви, да има от "цветните"

# 444
Ясно, благодаря ви. Това ми е достатъчно да се откажа. Не бих вложила и лев в имот на подобно място.

# 445
  • Варна
Аз ви писах още сутринта, че е пълно с цигани там. Не знам защо трябваше още 5 човека да ви напишат същото. Дори с кола като минавам от там, ме е гнус и се заключвам, за да не ми гепат чантата на някое кръстовище. По пътните платна въшливи цигани и циганчета бутат разпадащи се колички със скраб.
И под наем не бих живяла там.

В “парка” ето какви хора се събират - една секунда поглед с гугъл показва някакъв гол  мъж, целият татуиран и пиещ бира.

# 446
Ето ви имот с панорама ..
https://www.stefanovinvest.com/imot.php?oferti=3116&fbclid=IwAR0 … ILWFAodr4gUOTPCcs
Е този район е вече нормален "работнически",  само близостта на пътя ми идва повечко .. Но във Варна панорамата е само покрай големите булеварди

Районът, който коментирате покрай поста на Ели-Мели, ами не е баш ЦК-то, но им е по пътя към Колхозния. Аз съм от тези, които дори не ходят на Колхозния заради мургавите братя..И на танци спрях да ходя, защото се преместиха в Билата там Simple Smile.  Единствено по-добро магазинче за семена не съм намерила и тази седмица ще трябва да ида ..

# 447
  • Варна
… Но във Варна панорамата е само покрай големите булеварди …
Това не е вярно.

# 448
Говорим за вътре в града Simple Smile А не за Пчелина, Виница, Галата .. Дори в чайка от трета линия на предпоследен етаж гледаш какво прави комшията

# 449
  • Варна
Ми не е така. Simple Smile Срещат се хубави гледки навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт