Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 55

• 23 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Вчерашното меню не го снимах заради паниравоката ама щом долчето снима и аз ще снимам 😂🤷♀
Менюто беше
Обяд 2 кебапчета и шопска салата ❤ Взех си шезлонг на плажа но докато се снимах да ви се покажа дойде един гларус и отмъкна салата 🤣
Вечеря панирана акула и салата зеле с морковии маслини
- диня за десерт тк знам че след няколко седмици и това няма да имам 🙈🤐 / кантара моменталически отива нагоре ⬆

# 631
sharpy, да не сме на едно и също място, и тук вчера и днес не е много за море. Водих копърките в авиомузея на летище Бургас, че да запълним сутринта с надеждата следобед да изгрее слънце.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 19:07 от Melusine

# 632
Аз съм в Несебър. То май в повечето курорти времето не много хубаво. Бая вятър има, а вечер си е откровен студ. На мен поне ми е трети път тази година, да закрия сезона, както се казва. И за да съм по темата - днес съм на пиУе със зеУе. Довечера пържоли от бут и ДоматитУ за мен, другите морски гадости ще кльопат.

# 633
Направо ви завиждам за морето. Ние тази година сме пас..

Много ми харесаха калмарите на Долче. И аз така си ги приготвях. А когато са без панировка, само зехтин и чесън слагам в тигана и стават върха.

Шарпи, при мен действа разхлабващо кафе сутрин с чаша вода, понякога и една лъжица зехтин без нищо друго ми е помагало. И точно като при теб ми се случва, когато сменя обстановката...

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 18:02 от Jupiter sea

# 634
Юпитер, изглеждаш перфектно! Flowers Hibiscus
За кафето и водата, то си ми е ритуал всяка сутрин, ама днес нъцки, нямаше ефект. Довечера ще пия един зелен чай, дано свърши работа.

# 635
Юпитер, много добре изглеждаш ❤
Шарпи, да днес тука е голям мраз ❄

# 636
Малко краве масло "дюс" ако се изяде на гладно, може и да пораздвижи работата, особено щом е инцидентен проблемът с 00. И след него вече нормално - кафе, вода и прочие там кой каквото. Към чаена лъжичка примерно, не е нужно някакво голямо количество. И на мен ми се случва понякога при смяна на обстановката, а по принцип нямам проблеми в това отношение.

Аз пък завиждам за това че изобщо ги ядете тия водни гадове... Какво ли не проядох с годините, ама с тях не можем се разбра, гадни са и туйто. Спряла съм вече и да се опитвам, гледам да съм доволна че поне магданоз и гъби проядох че откак съм на режим много добре ми идват и двете.

Юпитер и тя отличничка, не знам къде се бута при отслабващите... Добре че ни е добро другарче, няма да я изгоним пък сега я Grinning

# 637
Юпитер, чудесно изглеждаш!😍 Аз вероятно бих харесала калмарите в тиган без панировка още повече!🤩
Шарпи, пий зелен чай с малко мляко.😉 Трябва да е поне малко топло, студено не върши същата работа. И на гладно.🙂
Бриа, не ти виждам панировката...🤔 Аз снимах, защото когато ши пак ще ям нещо панирано...😅 Още не мога да забравя как тези нахални птици отмъкнаха пластмасовата лопатка на детето...🤣
Натка, и аз се чудя...какви ли "леки корекции" прилагат, за да изглеждат така...🤔😁😉
Да ви кажа за лентичките за пх. Майка ми извади някакви, които според нея показвали все един цвят и били фалшиви. Реших да пробвам и се оказа, че не е така. Снощи и слюнка, и урина ми бяха 7. Тази сутрин пак е така. Правих се на химик снощи, мерих и на майка ми (нейната слюнка малко по-друг цвят излезе, към 6). После измерих водата, която пием (филтрирана чешмяна). След това и вода с малко лимонена киселина- веднага стана червена лентичката. Детето и то беше със слюнка 7. Не си личи на снимката, че нещо се променят цветовете при снимане, но цветът е точно като на 7:

В инструкциите пх 7 го дават неутрално, 7-8 алкално и 4-6 киселинно...🤔
Чакам и моите "леки корекций" да дадат резултати като при вас...😛🤣😅

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 15:42 от dolce miele

# 638
Така е, 7 е точно по средата на скалата където е неутрално. Надолу е кисело а нагоре алкално - колкото по-далеч от 7, толкова по-силно съответно.

# 639

Подходящ ли е за пиене в нашия случай или да си взема цитрат понеже този го имам вкъщи

# 640
Долче аз я изядох не я снимах акулата Smile Знам че не е  подходяща храна панировката иначе рибата е много вкусна и крехка.

# 641
Пак добре, че поне си я изяла, а не я е отмъкнала някоя досадна, нахална и граблива птица!😃

# 642
  • Paris, France

Подходящ ли е за пиене в нашия случай или да си взема цитрат понеже този го имам вкъщи

Не е лош. Изпий си го. Цитрат ти трябва за кисела урина, не непременно магнезиев. Пием магнезиев за да не гълтаме много хапове.

# 643
Тази седмица ще купя и аз от вашите лентички за Пх на урината да видя и моята каква е тк грам не съм мислила на този аспект.

# 644
  • Paris, France
Юпитер, веднага да се прекръстиш на Венера! Голяма красавица си. Като хипнотизирана ти гледах снимката, та се увлякох и забравих да ти пиша в предишния пост. Супер тяло. Пожелавам бързо приключване с ИР. Въобще не си представям някой с твоето тяло да има ИР. Е, знам, че има и слаби с ИР.

Мelusine, хиля се за музея с копърките. Кит с копърки и на музей тръгнал!!!!. Ще ме скъсаш. За кита още се хиля. И за окаяния глиган на natka.

dolce, на химик се правиш, а нокти показваш 🌞.

sharpy, 💐за пирона в киселото мляко, ха ха. 

Кефите ме всичките 💐💐💐💐💐💐💐. Пишете по-често!

Общи условия

Активация на акаунт