Голямото преследване

• 39 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Моят въпрос "фаворит" беше за лютеницата...

# 61
  • София
Днес започват зле участниците. А срещу Мартин нямат шанс.

# 62
Ники Кънчев е смешен с това "Уау".
И Бекер май е БОрис, а не БорИс.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 18:44 от W

# 63
Гледам на запис след Стани богат и тази Зара е пълна скръб...
Да видим следващите трима.
Не знае дори елементарни неща като византийското робство. Кой допуска подобни в ефира?
Любопитно ми е как ще се представи Мартин с по-сложни въпроси.

# 64
трудно е за водещ да чете бързо въпроси, без да се запъва, плюс това да казва верни ли са отговорите, слуша какво му говорят в ухото...

# 65
Явно "пас" и грешен отговор е едно и също. Не е като в "Последният печели", губиш точки при грешен отговор, а при пас ти се задава пак след малко.  Тогава защо просто не стрелят в тъмното, пък ако е верен... печелят. "През кой век е творил Тургенев"? - Пас. Ами кажи някой век...,18, 19, 20, може и да познаеш.  "На кой континент е държавата Мианмар"? - Зара вика "пас", което направо ме уби. Не е чувала за Бирма явно. Но ОК... пак може да каже някой континент, различен от Европа и току виж познала.
Най-любимо ми беше: "През коя година пада комунизмът в България"? - младежът каза 1944. Май самата дума "пада" му звучи като ... че се е спуснал над България. Едва ли има и хлапе, дето да не знае за 1989. Може би просто е изнервящо самото препускане, да се отговаря за време и хората се шашкат

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 10:02 от diziler

# 66
Много се смея, когато преследвачите излизат, ходейки бавно бавно на забавен кадър😂 Опитали са се да е респектиращо, но е мега cringe

# 67
На кантар беше резултатът, и Мартин не знае всичко. Дори и в област история. Като начало отборът е поставен в неравностойно положение. Двете минути се разпокъсват с бутон и съобщаване на име, а преследвачът отговаря направо.

# 68
Като начало отборът е поставен в неравностойно положение. Двете минути се разпокъсват с бутон и съобщаване на име, а преследвачът отговаря направо.
Да, но отборът може да отговаря на пасуваните или грешно отговорени въпроси, като връща назад преследвача. А и имат стъпки предимство, ако са повече играчи останали, повече стъпки.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 15:29 от MianaNia

# 69
Харесвам Ники Кънчев, води леко, забавно. Но наистина някои въпроси са потресаващи 😁

# 70
Пламен Младенов е най-знаещият от всички преследвачи. Много е трудно срещу него за всеки. Той е и най-високо класираният българин сред куизърите в световен мащаб. Може би е в топ 20 на най-знаещите участници в света на куизовете.

# 71
Да, Пламен Младенов е голям ерудит и много обран като държание. Познавам го лично, удоволствие е да се общува с него.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 22:56 от Maksimix

# 72
Ники Кънчев е смешен с това "Уау".
И Бекер май е БОрис, а не БорИс.
Да, а Ники се интересува от спорт и няма как да не знае, че е Бóрис. Учудих се, че каза и Ларнáка, а не Лáрнака. Онзи пък Марио не знаеше, че се намира в Кипър Grinning

# 73
Определено не ми хареса, но мисля да го гледам, защото просто обичам предавания с въпроси и отговори. Дори и на фон да тече...
Но Стани богат е с класа над това. Никакъв шанс да го бие по рейтинг с тези декори, заекващия водещ и точно този тип въпроси. Всичко се развива твърде бързо, което е досадно, а и може да се манипулира с бутоните.
Някои въпроси са твърде дълги за прочитане и се губи ценно време. Тук също може да се манипулира.
Накрая не е ОК да се дава на играчите да отговарят след грешен отговор или ПАС на преследвача. Защо той например няма това право, когато те отговарят? Твърде много пробойни видях.

Вие явно нямате представа от правилата на играта: какви пробойни, това са правилата на самата игра? Аз самият участвах в него, утре може да ме гледате на 08-09.
Няма никаква манипулация, бутоните са на видно място, няма как някой да знае въпросите предварително. Динамиката е такава, че няма общо със Стани богат. То и не претендира да има общо...

# 74
Ама и никой не прави паралел между игри, то е ясно, че нямат нищо общо. Просто водещият беше същият, затова понякога има асоциации.
Е хайде... успех утрe Wink (нищо, че е записано) Grinning

Общи условия

Активация на акаунт