Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 467
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
То даже много гадно се получи да пожертва жена си и накрая и без дете остана !
При положение , че знае,че ражда мъртви деца , трябваше да предвиди и това.
Отделно касво беше това раждане, всичката кръв да изтече...
Гадно ми стана за Ема , а ми се струваше, че щеше да е готин персонаж.

Слагайте спойлери, че целият епизод разказахте.

Скрит текст:
Така или иначе щяха да умрат, той реши поне да спаси детето.

# 136
Този епизод вече и минал и може да се коментира свободно, няма нужда от спойлери.

# 137
Да, добре е да има спойлери, а който иска да ги чете.
Ема е много красива. За Визерис и другите Таргариени не може да се каже същото.
Алисънт и тя не ми хареса сега, да видим като възрастна дали ще е по-добре.

# 138
Има хора, които може да не са го гледали. Няма нищо сложно да сложиш спойлер.
Ако искате, другия път, след като го гледам в 4 часа да ви напиша всичко тук без спойлер.
Той епизодът ще е минал Smile

# 139
Скрит текст:
То даже много гадно се получи да пожертва жена си и накрая и без дете остана !
При положение , че знае,че ражда мъртви деца , трябваше да предвиди и това.
Отделно касво беше това раждане, всичката кръв да изтече...
Гадно ми стана за Ема , а ми се струваше, че щеше да е готин персонаж.

Слагайте спойлери, че целият епизод разказахте.

Скрит текст:
Така или иначе щяха да умрат, той реши поне да спаси детето.

Скрит текст:
Можеха да спасят жената. Лекарите винаги избират да спасят майката, ако трябва да избират.  Сцената беше добра, но доста брутална...

На мен не ми харесва и новата актриса, която ще играе порасналата Ренира.  Кралица Ема беше красива - да.

# 140
И аз не харесвам порасналата Ренира. Но и Денерис не харесвам като визия. Всичко ще си дойде с ролята и самия образ.

# 141
Има хора, които може да не са го гледали. Няма нищо сложно да сложиш спойлер.
Ако искате, другия път, след като го гледам в 4 часа да ви напиша всичко тук без спойлер.
Той епизодът ще е минал Smile
Тогава е много рано, но 4 дни по- късно никъде не се слагат спойлери. Темата и без това не е оживена, съвсем ще затихне.

# 142
  • Разпиляна във въображението

Имам един въпрос в скрит текст:
Скрит текст:
Бебето Белон и в книгата ли така от нищото излиза, че е починало? Дадоха го родено вече и уж всичко беше нормално, а после на погребението - шок. Все ми се струва, че можеше да не претупват този трагичен момент.

Скрит текст:
Не беше нормално. Аз поне го разбрах още когато мъжът промени начина, по който люлеше бебето.

# 143
  • Вестерос
Неписаното правило е да се пише в спойлер докато го пуснат в ХБО в понеделник от 21:00часа.

Така процедирахме с ГоТ.

Който не го е гледал след това, влиза в темата на свой риск.

В спойлери само неща непоказвани, от книгите. Но дни по-късно да слагаме спойлери, хайде не...

# 144
Неписаното правило е да се пише в спойлер докато го пуснат в ХБО в понеделник от 21:00часа.

Така процедирахме с ГоТ.

Който не го е гледал след това, влиза в темата на свой риск.

В спойлери само неща непоказвани, от книгите. Но дни по-късно да слагаме спойлери, хайде не...
Така е и с другите сериали.

# 145
  • Вестерос
Естествено, то винаги ще има някой не гледал и след месеци.

За бебето и аз го разбрах след като го държеше един мъж и по едно време спря да го люлее и го погледна.

# 146
За един сериал, за който писахме в тема след 4ри години от излъчването му! Joy имаше хора, които се сърдят и настояват за спойлер..
Аз обичам спойлери, но ще се съобразя с общото желание, най-добре всички да се чувстват ок в темата. Обаче наистина е много затихнала...  дано с излъчването на сериите, да се пише повече.

# 147

Колко голям би трябвало да е всеки дракон

# 148
  • София
Е, как ще е затихнала темата? 10 стр. се изписаха за няма и 4 дена. 😊
Няма как да бъде същото като с ГоТ (този сериал си беше световен социален феномен - веднъж в живота), но то и БгМама вече не е същата заради групите във фейсбук и отлива на сериозни потребители, които пишеха всеки ден.
Аз даже съм приятно изненадан колко много се пише в темата. Горе-долу сме на нивото на Бг сапунките, ама там сравненията са неуместни, защото се излъчват епизоди всеки делник или в най-лошия случай поне 2 епизода седмично, а и има една огромна група от потребители, които гледат само Бг продукции, както и турски такива и нищо друго.

Относно бебето или как беше, ''наследник за един ден'' (много гадно, чак брутално, уф, дано Демън не е казвал такова нещо в бардака и да са преиначени думите му) и на мен ми се стори, че живя много малко. Майстера ли го държеше в ръце или някой друг, но погледна някак си странно и спря да го люлее. То реално си бяха минути живот.

Иначе на Визерис му беше казано ясно, че жена му така или иначе ще умре. Въпросът беше дали да спаси поне детето. Жена му беше отписана. 😢 Иначе да, в съвременния свят естествено, че докторите ще направят всичко възможно да спасят на първо място майката. Макар че май в ОЖ или в американски медицински сериал не помня вече, майката категорично беше заявила, че държи да изродят детето, дори и с цената на живота и. Нещо такова беше, не помня вече. И имаше големи конфликти и драми...

# 149
А Демън не ми изглежда като човек, който не би казал такова нещо в бардака.
Гледах отново серията в някои моменти и определено си желае той Ренира. Когато и подари колието е показано за мен недвусмислено.

Общи условия

Активация на акаунт