Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 34 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
Кралски Чертог е основан от Егон Таргариен Завоевателя в 2-рата година преди новата им ера 😁 Визерис Първи Таргариен сяда на Железния трон в 103 година от новата ера

# 166
На мен ми хареса Ранира, може би точно заради това, че не е перфектната красавица, а има нещо характерно в излъчването.

# 167
  • The point of no return
Да кача видео на този любим момент! Sparkling Heart Не знам колко пъти вече съм го гледала! Душата ми се пълни само като чуя музиката и се появи Сайракс изпод облаците. Изпраща ме в друга реалност. Има нещо толкова магическо в тази сцена, че е трудно да се опише. Flowers Hibiscus

# 168
Изгледах и аз най сетне.Хареса ми,бяха ми залипсвали 😆.Нито поликоректността ме дразни,нито бруталността на някой сцени.Само ме е яд,че знам какво ще стане защото съм го чела.И още повече ме е яд че Мартин не довърши троновете.Връщам се да ви чета.

# 169
Изгледах и аз най сетне.Хареса ми,бяха ми залипсвали 😆.Нито поликоректността ме дразни,нито бруталността на някой сцени.Само ме е яд,че знам какво ще стане защото съм го чела.И още повече ме е яд че Мартин не довърши троновете.Връщам се да ви чета.

Може би ще реши да ги довърши преди да си е отишъл от този свят, че все пак годинките му са много . Кой знае ?

# 170
По-скоро нейде ще се излюпи дракон
Няма да ги допише...то е ясно...

# 171
  • София
Ранира излъчва нещо животинско с тази захапка и именно заради нея смятам, че е получила ролята.
Не са търсила перфектната красавица, а различна, която с нещо  да напомня на драконите.

# 172
Точно така вярно, в захапката прилича на драконите.

# 173
  • София
Мисля, че при каста е било важно да изберат артисти, които са с характерна и запомняща се външност. Трудно ще объркаш основните персонажи.
За Ранира мога да кажа, че без да е красавица, има интересна външност, която ми допада.
Нистина напомня муцуната на дракон.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 10:38 от kami_ch

# 174
Аз честно казано не разбирам какво не й харесвате на жената - Ранира !
Много си е симпатична и красива,  нищо й няма.
Какво като е с обратна захапка , не си личи толкова,  а и е чаровна , това не я загрозява.

На мен Деймън ми е адски противен с това ужасно лице и с тия белези по него.

# 175
Аз целия каст харесах като игра, но от главните герои само двете актриси, които играят Алисънт определям като красиви. Точно Таргериен, които трябва да са УАУ са ми обикновени. Младата Ренира е хубава, но не и в класическия смисъл, а по-възрастната не ме впечатлява с външност. Деймън даже ми е малко грозноват. 😅 Според мен единствено Емилия Кларк се доближава до книжното описание. А и актьора, който изигра брат и Визерис също ми допадаше в лице.

# 176
  • Вестерос
Защо трябва да са уау Таргите? В книгите на рисунките не са някакви супер красиви всичките.

# 177
На рисунките повечето са хубави, а и така ги описват като цяло. А по-специално Ренира, Регар, Демън са определяни като красиви, чаровни и пр.

# 178
За Ренира в книгите се казва, че погрознява с годините и ражданията.

# 179
Помня, че пишеше, че Ренира качва килограми и така и не ги сваля. И Лиза Арин беше описвана по подобен начин, но в Троновете бяха избрали слаба актриса.😀

Общи условия

Активация на акаунт