Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Хората остаряват по различен начин, дори Таргите! Simple Smile

За четящите:
Скрит текст:
От GoT знаем, че ще има съкратени персонажи ... като гледам плаката на сериала имам лошо предчувствие. Някак не вписвам Чука и Коприва в Домът на Дракона ... дано не съм прав.

# 361
  • София
За четящите:
Скрит текст:
От GoT знаем, че ще има съкратени персонажи ... като гледам плаката на сериала имам лошо предчувствие. Някак не вписвам Чука и Коприва в Домът на Дракона ... дано не съм прав.
[/quote]За четящите:
Скрит текст:Покажи
Скрит текст:
Дано не махнат Коприва, беше ми много интересна в книгата.

# 362
  • Варна
Хората остаряват по различен начин, дори Таргите! Simple Smile

За четящите:
Скрит текст:
По-рано предположхме, че ще обединят персонажите на Мисария и Коприва, звучи все по-логично след втория епизод, когато Мисария разказва живота си. Пък и актрисата има външния вид на Копривата, книжната Мисария беше лисенка с валирианска външност.
П.П. Не виждам защо да не обсъждаме открито персонажи, които може и да ги няма, не е някакъв спойлер за развитието.

# 363
  • Варна
Не визирам романтичната стойност на персонажите. Сливането даже подкрепя теорията ми.

Скрит текст:
Мисля, че във въздуха ще има само чистокръвни. Материала рязко ще намалее.

# 364
Няма пари за много дракони 🤣

# 365
  • Варна
Не визирам романтичната стойност на персонажите. Сливането даже подкрепя теорията ми.

Скрит текст:
Мисля, че във въздуха ще има само чистокръвни. Материала рязко ще намалее.
Каква романтика?Joy
Скрит текст:
Абсурд да прескочат евентуалните копелета ездачи. Това е важно за света на Вестерос, не само чистокръвните яздят. Аз чакам Тирион на дракон във Ветровете.
А имаше един момент с Мисария в първия епизод, когато погали дракона на Демън, стори ми се че наблегнаха на тази сцена.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 15:39 от Хексе

# 366
То драконите не са чак толкова много. Нали са останали само тези на Таргите. Масово са загинали във Валирия. Тук колкото и да се раждат даже едва ли са достигнали до 50. Ако не се лъжа при Завоеванието са само три опитомени. В периода, който сега ни се представя драконите с ездачи би трябвало да са не повече от 10. Просто не помня от книгата - има Ранира, Тенис, Ремък, може би Лена и Ленор, за други не се сещам... И ако сложим десетина диви, това е реалното положение с драконите.

# 367
Спойлер от трети епизод.
Скрит текст:
Не така си представях Егон,но бясно прескачат години.Вярно че не е толкова наситена с действие книгата,ама чак ми е странно всеки епизод в различна година направо.

# 368
  • Варна
То драконите не са чак толкова много. Нали са останали само тези на Таргите. Масово са загинали във Валирия. Тук колкото и да се раждат даже едва ли са достигнали до 50. Ако не се лъжа при Завоеванието са само три опитомени. В периода, който сега ни се представя драконите с ездачи би трябвало да са не повече от 10. Просто не помня от книгата - има Ранира, Тенис, Ремък, може би Лена и Ленор, за други не се сещам... И ако сложим десетина диви, това е реалното положение с драконите.
Скрит текст:
Не съм си поставяла за цел да ги броя, но може би са към 20 тина. Тези на Таргите и дивите на Драконов камък. Лена и Ленор са ездачи, както и синовете на Ренира и децата на Алисънт. Имаше и две-три копелета.
Само при нападението на Драконовата яма загиват 5 дракона на Таргариен - без ездачи.
Спойлер от трети епизод.
Скрит текст:
Не така си представях Егон,но бясно прескачат години.Вярно че не е толкова наситена с действие книгата,ама чак ми е странно всеки епизод в различна година направо.
Скрит текст:
Е той си е бебе в момента, как си си го представяла?

# 369
  • Варна

Скрит текст:
Абсурд да прескочат евентуалните копелета ездачи. Това е важно за света на Вестерос, не само чистокръвните яздят. Аз чакам Тирион на дракон във Ветровете.
А имаше един момент с Мисария в първия епизод, когато погали дракона на Демън, стори ми се че наблегнаха на тази сцена.
А защо ще сливат Мисария и Коприва? Нямат нищо общо.

Скрит текст:
Копелетата ездачи нямат отношение към кръвната линия на Таргериан, а сериала е за това. Ще ги изрежат и окото им няма да мигне(НВО). Тъмбълтън ще е една битка с нощна контра атака, Храненето на рибите е задилжително, защото имат много реквизит за Ланистър и Севера.

# 370
  • Вестерос
Абсурд да пропуснат интригата със Стронг.

# 371
  • Варна

Скрит текст:
А защо ще сливат Мисария и Коприва? Нямат нищо общо.
Скрит текст:
Предполагам, че НВО е трябвало да покрият норматива си със секс сцени и затова им е трябвала хубава героиня, която да показват гола. Затова са сложили Мисария/ рано е за Копривата/, книжната Мисария е доста плосък образ и сигурно им е трябвало жена до Демън, която да е хубава и интересна, затова са ги обединили. Предполагам. Може да има и друга Коприва, но тогава нямаше да я има заигравката в първи епизод между Мисария и дракона.

# 372
Дреме ми за Копривата. Аз искам Далтон Грейджой "Червения кракен".Blush

# 373
  • Варна
Абсурд да пропуснат интригата със Стронг.
Не тия копелета. Simple Smile

# 374
Спойлер за 3 епизод и по нататък от книгите.
Скрит текст:
Еми като знам какъв ще стане и честно казано не мога да го свържа с това сладко хлапе 🤪.
Едно родословно дърво на Таргите от книгите.

Общи условия

Активация на акаунт