Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Визерис е топ!

# 496
Аз понеже съм чела само повестите - там Визерис не е ли около 30 годишен, или пак нещо не съм разбрала.Blush

# 497
  • София
Седем години е разликата между двете, за кинематографията точно нула.

# 498
# 499
  • Варна
Аз понеже съм чела само повестите - там Визерис не е ли около 30 годишен, или пак нещо не съм разбрала.Blush
32, но пък Ренира е на 8, когато е обявена за наследник. Прибавили са им годинки.

# 500
32, но пък Ренира е на 8, когато е обявена за наследник. Прибавили са им годинки.
И по-добре, достатъчно ни беше да видим лейди Лена 😅 дано на актьорчето не му е останала някаква травма от тази роля и реплики за споделяне на леглото. Мен ме напуши смях като я видях ,е и бялата къдрава перука помогна. 😂
Може би тя в книгата е била на годините на братчето на Ренира Егон?

# 501
  • Вестерос
Не, по-голяма е от Ренира с пет години. Ленор е по-малък от Лена с две години.

# 502
  • The point of no return
Прочетох, че смяната на актьорите ще стане в 5-и епизод, в който ще има 10 години скок напред. Трудно ще ми е да гледам Ема Дарси като Ренира, но и давам шанс да ме изненада. Smiley

Някой беше казал, че очаква рицаря на Рени да не оцелее. Гледам актьорът е букиран за 10 епизода, така че може би ще си е ок в 1-ви сезон.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 03:28 от Roya

# 503
Спойлер за рицаря от книгите.
Скрит текст:
Остава доста,няма да го убият и има важна роля срещу Ренира.

# 504
Аз ГОТ сезон едно го гледах два пъти, че да схвана (не бях чела нарочно).

Гледах трейлъра на сезона, не знам какво ще правя с Ренира. Не мисля, че трябваше да сменят актрисата, наистина.
Кат го разтегнат и до две години е съвсем съзряла.
Иначе, сериала ми дава всичко, което исках.
Мен откровеното насилие не ме смущава, напротив.
А като стане време да има големи деца, как ще го играе малката още? Grinning нормално да я сменят като е по-голяма и като са решили дв забързват действието с time jump. Може би не са искали повече пълнеж, не знам какво има да го разтягат докато е малка.

# 505
Поне на снимки ми харесва голямата Ренира. В действие как ще е, тепърва ще видим. Ама за мен външността не е от първостепенно значение в сериала, както беше и в ГоТ. По-скоро гледам външността да съответства на характера и същността на персонажа.

# 506
  • София
А, хубаво е, че я сменят Ренира. На мен ми е изключително нелицеприятна тази актриса. Голямата е по-хубава.

# 507
  • Варна
А като стане време да има големи деца, как ще го играе малката още? Grinning нормално да я сменят като е по-голяма и като са решили дв забързват действието с time jump. Може би не са искали повече пълнеж, не знам какво има да го разтягат докато е малка.
Мисля, че повечето правят асоциация с Дани, но в ГОТ действието се разви за 5-6 години. Peace

# 508
Разбози се пак леко историята...

# 509
  • Варна
Предполагам, че Анджелина е била заета ... може да се освободи за Балът на Драконите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт