МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 18

• 56 964
  • 845
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, искам да поръчам за мъжа ми Ubiquinol от 200 или 400 мг. Успях да намеря само от 100 и 200 мг, но на много високи цени. Някой може ли да препоръча нещо на сносна цена?

Ubiquinol е скъп. Поръчай си го от iherb за да е на по сносна цена.

Благодаря, някаква конкретна марка можете ли да препоръчате? Принципно си мислех да поръчам оттам, а докато пристигне да взема нещо от БГ...

# 676
Аз на спермограмите на Вита им нямам доверие. Във Вита резултатът беше нормоозоспермия, в три други клиники-олигоастенотератозооспермия.
Може ли да споделите кои са клиниките Simple Smile
Токуда и две в Турция

# 677
  • Dublin
Здравейте група,

имам останали кутия и половина от добавка за мъже - Просив Макс, ако някой ги иска ще ги пратя по куриер – Спиди или подобно, като се прибера в БГ в края на месеца.

Подарявам ги, вие си плащате доставката само.

Повече инфо за продукта тук - https://proceive.com/products/proceive-max-men?variant=39506608750772

Сашета са, пие се едно на ден, мъжа ми го пиеше разтворени в топла вода, но може и разтворено в кисело мляко.

Ние приключихме със опитите и затова ги даваме. Бяха изписани на мъжа ми от лекаря ни тук, като допълнително той вземаше и Co Q10 и Вит Д, при фрагментация 36%.  Резултата беше бластоцид качество 5АА (сравнено с яйцеклетки спиращи развитие след ден 3 от предишни опити), така че все са били от полза. 

Ако някой се интересува - пишете на лично.

# 678
Скъпи момичета , някой правел ли е инвитро в селена с таратозооспермия и 2 нагънати тръби , какви добавки пиехте преди инвитрото . Аз пия вит Д , q10 , сайкъл баланс , елевит и фолиева киселина .

# 679
Здравейте, искам да питам има ли някоя дама забременяла естествено при морфология по Крюгер 1%? Другите показатели от спермограмата са добри, няма варикоцеле, хормоните на мъжа ми и моите са в норма, а забременяване няма вече една година. Сума добавки изпихме, ходихме при специалисти. Казват, че всичко е нормално, но за мен този 1 процент е нищожен. Предната спермограма беше с 6 % морфология.

# 680
Аз с 3% забременях, останалите резултати бяха добре и на нас репродуктивен ни каза, че няма проблем. Предполагам също зависи от цифрите на останалите показатели. При нас бяха 188 млн. с около 55% подвижни.

# 681
@mommy колко време опитвахте? Неговата подвижност е 55,5, а концентрацията е 76 млн, но и затова ни казаха, че е добре... Прогресивно подвижни ли бяха при вас 55? При нас прогресивно подвижни са 43,6.

# 682
Гери, сега погледнах пак и всъщност са били 111 млн и 58% нормокинетични.

Около 8 месеца ни отне, но имам преди 4Г. една бременност, която стана от първия път, просто тогава не сме пускало спермограма.

# 683
И ние имаме едно детенце, което стана на втория месец преди 6 години. Сега се пробваме за второ и вече година не се получава, но поне ми вдъхна надежда Вашият отговор...

# 684
Аз все пак бих се консултирала с още един специалист, ако при теб всичко е наред.
Може да му изпишат добавки и да се вдигнат малко резултатите.

Надявам се скоро да се получат нещата!

# 685
То че се забременява, забременява се. ММ имаше морфология 1% и концентрация 2-3 млн., при общ брой 6-7 млн. И забременях, но се оказа кухо яйце заради висока ДНК фрагментация. Този показател проверявали ли сте го? Другото което е говорите за хормони, но тръбите проверявани ли са, матката как е? Наскоро в обкръжението ми имаше подобен казус, двойка която се бори за второ детенце от една година, перфектна спермограма, но при жената се оказаха запушени тръби, затова може и вие да проверите Вашите, ако все още не сте.

ПП Ако се окаже, че няма висока ДНК фрагментация на спермата, то при такава хубава спермограма 1% въобще не е проблем. Според мен търсете другаде проблем.

# 686
Ще ходим при още един специалист. Предните казаха да изчакаме, защото щяло да се получи, ама засега няма ефект никакъв и съм започнала да се отчайвам...
Все пак благодаря за отговора, вдъхна ни надежда...

# 687
@s.g. специалистите казаха да изчакаме за тези изследвания, че нямало нужда, но затова смятам да отидем при друг лекар и да ги направим.

# 688
Gery666_, аз забременях естествено на 41, когато мъжа ми беше с Крюгер 2% по това време, само че последва мисед. Причината не можахме да разберем.

# 689
Gery666_, наистина повечето лекари обикновено не прибързват с изследвания и все казват да се чака, това е и правилно де, може и да стане, а изследванията от този род са си скъпи. Но една година вече е достатъчно много, за да се започне с повече изследвания. Правилото е една година при двойки под 35г. възраст и 6 месеца при двойки над 35г, за да се отиде при репродуктивен лекар и вече да се пускат повече изследвания. Пожелавам Ви бърз успех!

Общи условия

Активация на акаунт