МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 18

• 56 922
  • 845
  •   1
Отговори
# 540
Момичета моят М, ще трябва да пуска спермални антитела тези дни в Малинов изисква ли се час, трябва ли ня място даде проба и каква е цената ако сте пускали. Благодаря! 😊

# 541
Здравейте,

ММ ще пуска спермограма и ДНК фрагментация.
Гледахме в сайта на Геника, но не се ориентираме кое точно трябва да пусне?

По-добре в Надежда. Трябва ви  SDI тест (Sperm DNA Integrity)

# 542
Момичета моят М, ще трябва да пуска спермални антитела тези дни в Малинов изисква ли се час, трябва ли ня място даде проба и каква е цената ако сте пускали. Благодаря! 😊

Час със сигурно се запазва за този тип изследвания. ММ прави спермограма там преди месец, сега ни предстои още 1 - 200 лв.🤪, в сайта им има ценоразпис, но гледайте добре да е в “репродуктивна” графа, за да няма изненади.

# 543
О да за спермограма и ние дадохме толкова....

# 544
Бихте ли ми препоръчали добри уролози за София при тежък мъжки фактор? Чувала съм само за Кацаров и Бъчваров, ама дали стават и каква натовареност имат нямам представа.

# 545
Бихте ли ми препоръчали добри уролози за София при тежък мъжки фактор? Чувала съм само за Кацаров и Бъчваров, ама дали стават и каква натовареност имат нямам представа.
И аз Кацаров щях да Ви предложа,записва обикновено до 10 дни макс

# 546
Ако знаете бихте ли споделили каква е цената на първична консултация с д-р Кацаров?

# 547
Днес ММ си запази час и ми спомена, че цената е била 70лв. и включва ехография.

# 548
Първична- 70 лв, вторична - 50 лв. После отговаря и на мейли.

# 549
Някой знае ли откъде може да се поръча тази добавка: Amitamin Fertilsan M? И ако имате преки впечатления от нея, ще се радвам да споделите.

# 550

Честно казано дозите са малки. Като знам какво пиеше мъжа ми. Направо ги купи нещата по отделно.
Q10 15mg - тука се почва от 200mg за ефект

Vitamin D 10mg - това са 400UI, бебешката доза!

L carnitin и L arginine ММ ги пиеше по 1000мг на ден

Да не говорим, че фолиевата киселина не е дори метилираната форма.

С превозвач от немския сайт не става ли?

# 551
Благодаря за съвета. И аз досега отделно ги купувах, точно за да му давам по-високи дози, но днес реших да се разровя из форума да търся мнения на жени, чиито мъже са смъкнали днк фрагментацията и попаднах на тази добавка и реших да попитам все пак, защото пък съдържа доста неща, аз на практика му давам само около 4-5 от тях. Вече малко отивам към отчаяние какво да му давам.

# 552
Ние подобрение от хранителни добавки в спермограма не видяхме.

# 553
При нас имаше малко подобрение в концентрация и морфология, но пък инвитро процедурите ни са пълен дизастър и очевидно не е достатъчно това което правим. Иначе добавките са само част от уравнението, сега след втория опит ще затягаме мерките на всички фронтове - хранене, добавки, спорт, чайове, бельо и каквото още там съм намерила във форума. Просто защото не искам да си мисля, че всичко е съдба и че нищо не зависи от мен, много ме сдухва само да чакам на късмета. Като правя нещо поне се успокоявам.

# 554
Много са ниски дозите. При отделно приемане на добавките има голям контрол върху количеството и качеството на всяка за оптимален ефект. Моя ММ започна в началото със С-МЕН но след като прочетох оптималните минимални дози веднага купихме всичко отделно.

Общи условия

Активация на акаунт