Набор 2003 - По собствен път

• 62 385
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Браво на набора! Пожелавам му успех! Успех и на всички набори и ненабори🙂! Аз тази година започвам седмокласна кампания. Избрани са две училища, остава да подредим паралелките.

# 91
  • София
Мирта, честито на набора!
Офисът ми е на няколко крачки от НАТФИЗ. Вече започнаха да се събират студентите. Едни такива пъстри, различни, малко шумни, артистични. Много са ми интересни. Simple Smile

# 92
Миналата учебна година освен кандидатстудент имах и седмокласничка. Звъни зълва ми, за да пита за класиранията, но не съм ѝ вдигнала, затова се обажда на синът. Говорят си известно време двамата и тя пита за мен,  а синът ѝ отговаря "Абе мама нещо полудя, ама се надявам да се оправи". Сериозно се беше притеснила жената за мен. 😆

# 93
  • София
Мирта, браво на детето! Да сбъдне мечтите си! Успех!

# 94
  • София
Най-накрая и при нас свърши кандидат-студентската кампания. Моят набор е приет в НАТФИЗ.
Мирта, честито!!! Браво на студента!

# 95
  • Чикаго / София
Най-накрая и при нас свърши кандидат-студентската кампания. Моят набор е приет в НАТФИЗ.

Мирта, това е чудесно! Честито на младежа! Да му хареса и да е удовлетворен от избора си! Каква специалност е приет?

При Дени мина първата седмица. Вече започнаха и да учат. Първите 2-3 дни бяха само опознавателни, но след това са започнали да им преподават.  Започнаха и първите битови проблеми. Проблем с бойлера,  писала е на наемодателя, утре щял да прати човек да го погледне. Направи си първия таратор сама Smile Неволята е голяма работа. Тя в нас отказваше да готви.  Първите два дни беше яла само баница и кекс, които й бях сложила в куфара.Ще видим какво ще е следващото. Наредила си е стаята и си е залепила разни плакати и снимки, които си взе и вече изглежда много по-уютна. Утре вечер са се разбрали с компания да ходят на бар. Абе, започна студентския живот при нея. Simple Smile

# 96
  • Бургас
Да се пооплача малко. ТУ София относно настаняване в общежитие, отново както и преди 20 години са кръгла нула. Застанахме на опашка в 8.30, взехме заповед в 14.30, а от там до 17.40 опашка за настаняване.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 07:57 от gk77

# 97
А може ли някой да сподели каква е точно процедурата по настаняване в общежитие на СУ? Къде се ходи най-напред? Има ли шанс да се оправим от 13 ч. нататък?
И още нещо - може ли да се купи карта за градски транспорт с ISIC карта вместо с уверение?

# 98
  • София
Може само с картата, без уверение.
https://isic.bg/discounts/gradski-transport-sofia

# 99
  • Русе
Излезе класирането за общежития на СУ.
Сега остава да разгадаем схемата с настаняването.

# 100
  • Варна
А може ли някой да сподели каква е точно процедурата по настаняване в общежитие на СУ? Къде се ходи най-напред? Има ли шанс да се оправим от 13 ч. нататък?
И още нещо - може ли да се купи карта за градски транспорт с ISIC карта вместо с уверение?
И аз се записвам към тези въпроси и добавям още един от мен.
Тази ISIC карта сме заявили още през юли, и статусът и е дадена за печат, но реално откъде можем да я вземем?
Набора ходи в София в края на август, минал през Ректората на СУ, оттам казали че не могат да му помогнат...

# 101
  • Русе
Картата, пишеше някъде, ще ни чакала в Библиотеката на факулетата.

# 102
  • Варна
Картата, пишеше някъде, ще ни чакала в Библиотеката на факулетата.
В кой факултет сте Ели?
Всеки факултет ли има библиотека.?
Извинете.. първи студент ми е... JoyЧестно казано трудно ми е да се ориентирам, но набора е спокоен, всичко щял да прави в последния момент.Rolling Eyes

# 103
  • Русе
ФМИ.
Идея си нямам кой има библиотека и кой не. Някъде мярнах такова инфо.  Мислех да карам набора да се обади в канцеларията на факултета. А настанителната комисия пише, че утре следобед ще отговаря на въпроси и мисля да се обадя да питам каква е организацията.

# 104
  • Варна
Утре?
Имат обявени часове в понеделник, мислех да тогава да звъня... Май паниката ми е в  повече и ми пречи.. Joy
Търсих из фейсбук някакви групи да видя дали има актуална информация за блока в който е класиран, но засега нищо не ми излиза.

Общи условия

Активация на акаунт