💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 41 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Animal Bee

Стори на Керем от снощи. Присъствал е на концерт на Таркан в Измир.

Дали ще излязат снимки с фенове от концерта? А дано, ама надали, като гледам колко народ е имало. Scream Първоначално си помислих, че е някакво поклонение.
Таркан обяви, че тазвечершният концерт в Измир е най-многолюдният концерт в неговия музикален живот.
Мелис също е била там.

Много се радвам за Башак и Чааръ, дано остареят заедно. Heart Eyes И Чааръ да се обръсне за сватбата. Joy Много е симпатичен, но с тази брада...важното е, че Башак си го харесва. Joy

# 571
# 572
Явно ще си почакаме още малко .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 573
  • София
Една много любопитна и обнадеждаваща новина, все още непотвърдена официално!

Както вече се разбра Башак и Чааръ ще се женят. Сватбата им е определена за 08.10.2022г. в Истанбул.
В това видео се споменава, че двамата имат вече почти 2-годишна връзка. Забележете, колко потайни са били. Ние научаваме едва преди няколко месеца. През това време те са консумирали тайно тяхната любов. Двамата са заснели общ сериал, който се казва "Възможно най-скоро" и предстои да бъде пуснат по дигитален канал. На прощалното парти по повод приключването на снимките на първият сезон, Чааръ най-неочаквано е предложил брак на Башак пред целият екип.
Във видеото се коментира дали Ханде и Керем са поканени на сватбата. Отговорът е "ДА". Дори се казва, че са получили обща покана, като двойка ХанКер, а не индивидуални покани. Защото всички са били наясно, че те са двойка.
Наистина, дано да е вярно. Хайде, дай Боже да се случи.

# 574
Докато чакат новини, феновете си намират работа. Stuck Out Tongue Winking Eye Днес в 16ч започна кампания по случай годишнината от финала на SCK. Целта беше 100 000 туита и тя вече е достигната.
Ето как излиза в тренда на Испания , за първи път виждам такова нещо, под хаштага има уточнение:
Феновете на турския сериал SCK празнуват първата годишнина от финала му😍

# 575
Една много любопитна и обнадеждаваща новина, все още непотвърдена официално!

Както вече се разбра Башак и Чааръ ще се женят. Сватбата им е определена за 08.10.2022г. в Истанбул.
В това видео се споменава, че двамата имат вече почти 2-годишна връзка. Забележете, колко потайни са били. Ние научаваме едва преди няколко месеца. През това време те са консумирали тайно тяхната любов. Двамата са заснели общ сериал, който се казва "Възможно най-скоро" и предстои да бъде пуснат по дигитален канал. На прощалното парти по повод приключването на снимките на първият сезон, Чааръ най-неочаквано е предложил брак на Башак пред целият екип.
Във видеото се коментира дали Ханде и Керем са поканени на сватбата. Отговорът е "ДА". Дори се казва, че са получили обща покана, като двойка ХанКер, а не индивидуални покани. Защото всички са били наясно, че те са двойка.
Наистина, дано да е вярно. Хайде, дай Боже да се случи.

Flowers Herb + 1 БлагаВест, момичета и от мен още инфо ....
https://www.youtube.com/watch?v=zx3YAQmT3vQ
Дано е истина!

Хубава вечер!

# 576
Мики, казваш целта на кампанията в Туитър по случай годишнината от финала на сериала е постигната. Подозирам ще ги направят и двойно повече 🙃
Подготовката тече от вчера, а аз сега разбирам...
Скрит текст:
1. Оставете всичко, което се случи тази година зад вас и се присъединете, просто за да се забавлявате! 🤍
2. Прочетете правилата и ги следвайте, ние искаме да се развиваме в световен мащаб 🌍
3. Разпространете информацията навсякъде, имаме 18 часа да се подготвим! 🏃🏻‍♀️🙏🏻❤️

Правилата ги има на различни езици, но  измежду всички си избрах най-разбираемия 😜

В туитванията почти не съм се включвала, няма да се хваля сега с личния си принос, 😆😆😆но всеки път с интерес следях какво споделяхте и за онези 8млн. чак и на мен ми беше приповдигнато и до последно ми се виждаше невъзможно да бъдат достигнати.

Слънце, разсмя ме, че Бялата роза все пак ще звучи за някоя двойка😂
Труден ми е младоженеца за запомняне Чагри или Чааръ, та си остана Ферит. За мен са си Башак и Ферит 😆 Симпатична двойка са 😍

# 577
  • Кърджали
Башак носи годежният пръстен от съвсем скоро.
Ще видим кой ще отиде на сватбата.
Надявам се да видим една красива булка. Че ще е щастлива, нямам никакво съмнение.

# 578
# 579
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с вълнуващи моменти и добро настроение Wink

Gift Heart

# 580
  • София
Добро утро в неделя! Flowers Cherry Blossom Спокоен и приятен ден ви желая! Grinning

"Не можем да избягаме от това, което трябва да ни се случи.
Вятърът ще ни отведе на местата, които трябва да посетим. Слънцето ще огрее хората, които трябва да забележим. Въздухът ще даде живот на ситуациите, които е нужно да оживеят. Нощта ще затъмни нещата, от които иска да ни предпази. Дъждът ще измие плачещите очи, а дъгата ще даде надежда. Отлитащите птици ще ни накарат да се замислим за някого.
Тези и още много други неща ще се случат, но помни - нищо не е случайност."
Антоан дьо Сент Екзюпери

# 581

Не е важно къде сте,
а с кого.
Не е важно какво правите, а с кого го правите.
Хората са тези, които правят деня ни специален,
с жест, дума, усмивка.
Дръжте специалните хора близо до себе си, защото те правят всичко около вас необикновено.HeartFlowers Four Leaf CloverHeart
Добро утро, прекрасни!
Да знаете, че винаги сте близо до мен, защото сте специални!
Нека утрото ви е ведро и усмихнато, а денят пълен, спокоен, споделен!

Скрит текст:

На днешния ден - 11.09.2001, преди 21години, се роди най - големият ми внук. Да е здрав, щастлив, успешен!

Проплака в ръцете на най - добрата ми приятелка, акушерка. Днес тя е много болна, бих казала безнадеждно, но не искам. Винаги съм вярвала, че надежда има, стига вярата да е силна.
Затова живея с вярата.

# 582
  • София
Бабче, да ви е живо и здраво момчето! Grinning  Щастие и късмет на цялото ти семейство желая! Heart Eyes
Съжалявам за приятелката ти. Дано да има още дни пред нея. Hands Pray Лошите неща са част от живота, затова трябва много, много да ценим хубавите мигове и скъпите на сърцето ни хора! Heart
Нагушкай Марти! Animal Poodle

И цветя за баба!

PS Heart Eyes

11.09.2021

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 11:39 от Dilemi

# 583
Бабче, честит ти рожденик! Flowers Hibiscus Да е здрав и много щастлив!

Съжалявам да прочета за приятелката ти. Дано има подобрение на състоянието й. 🙏

И от мен цветя за сладката и младолика баба.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 17:12 от midnight__sun

# 584
  • София
Привет дружки!
Бабче, Честит рожден ден на твоят първи внук! Той винаги се помни и обича много.
Пожелавам му от сърце всеки ден да има причини да се усмихва, да бъде здрав и енергичен. Да сбъдва своите приказни мечти. Изворът на живота да го залива всеки ден със своята енергия, младост, здраве, мъдрост и светлина!  
А на неговата баба пожелавам да бъде много здрава, за да дочака и правнуци.

За най-добрата ти приятелка, която е дала живот на любимото ти внуче, мога само да се помоля Бог да бди над нея и да й помогне в борбата за живот. 

Общи условия

Активация на акаунт