💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 41 077
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Animal Bee

Най-накрая имам малко време да напиша три реда. Laughing
Дени, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много здраве и нека всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне. Heart Exl
Гости, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав! Кога бях и аз на 23..искам пак. Sweat

Марги, любими моменти казваш...толкова са много, че и на мен ми е трудно да посоча само един.
Виждам, че сте пропуснали любимия ни асансьор, затова ще го сложа аз. Wink

От втори сезон любимата ми сцена е ето тази. Само 3 пъти съм я гледала досега, защото и трите пъти ми се насълзиха очите. Страхотна игра и от двамата. Прекрасно пресъздадени са емоциите , през които преминава всяка една майка. Неземна радост, последвана от много моменти на страх-безсилие-отчаяние и накрая гордост. Гордост от успехите на детето ти.

Любима мисъл с неизвестен автор:
Родителството е изпит без конспект. Явяваш се неподготвен. Разбираш си оценката след 30 години и нямаш право на поправителен.

Слънце, естествено, че ще отбелязваме успехите на сериала. Все пак и ние сме допринесли по някакъв начин. Ако не беше тази активност в социалните мрежи , не се знае на кой епизод щеше да е финалът. Laughing

Благодаря ви за активността в темата. Kissing Heart

# 556
  • София
Добро утро мили момичета. Нека петък да ви е късметлийски и безоблачен.

Слънчице, не знам досега дали има друг турски сериал, който да е излъчван в Южна Африка. Това наистина е постижение. Нашият СЧК открива нови територии в киното.

Поли, много хубава мисъл си ни качила. Това е абсолютната истина. Никой не е подготвен за родител. Цял живот се учим и се движим по ръба, като използваме метода на "проба - грешка", но пък това е най-великото нещо на света. "Родителството е изпит без конспект. Явяваш се неподготвен. Разбираш си оценката след 30 години и нямаш право на поправителен."

# 557
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Петък е...., което е прекрасно....Идват почивни дни...Да се насладим на отиващото си лято...

"Единствената причина да вярвам в любовта е начинът, по който аз обичам някого"

Спокоен ден ....

# 558
  • София
Привет! Flowers Hibiscus В очакване на почивните дни, спокоен ден ви желая! Grinning

Мики, Hug

По темата от вчера... Rolling Eyes
Любими моменти?! Толкова са много, че ще се получи като преговор, но
почти целия 1-ви епизод - слизането на Серкан от самолета, срещата в аулата, белезниците, погледите, колата, обяда с клиента, самолета, събуждането на плажа, запознаването със Селин и Ферит и още и още..
Избирането и слагането на пръстена, обяда заедно със Селин и Ферит, и погледи, погледи!!!
И жълтата рокля, и Анталия, и когато категорично Серкан хвана ръката на Еда след разговорът със Селин на вилата, и погледите, ах, тези дълбоки, изучаващи и казващи толкова много погледи!
За сега харесвам почти всичко от 1-ви сезон, дори и историята с амнезията, защото видяхме Еда готова на всичко, за да събуди спомените на Серкан. И един отвово влюбващ се в Еда Серкан!  
През  2-ри сезон също има много силни и вълнуващи моменти, почти всичко, свързано с Кираз, опитите на Серкан да си върне отново Еда, вълнението от гледането видеото с Кираз и нейният рожден ден, изповедта на Серкан защо не иска да поеме отговорност за Кираз, и още и още.
Харесвам и моментите с Айдан, великолепна!  Ердем и Лейля през 1-ви сезон често бяха много забавни!
И музиката! Подбраната музика, подходящите песни също допринасят много за магията SCK!
Спирам! Все още не мога да откроя най, най, най - любими моменти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 15:32 от Dilemi

# 559
  • Плевен / София

Моето лично мнение е, че във втори сезон нито Серкан беше същия, нито Еда...Може би искаха да ни покажат, че приживяното ги е променило....но само Айдан си беше върнала фабричните настройки и за всичко отново обвиняваше Еда...
Много бих се радвала, ако сериала беше свършил със сватбата на двамата и ми бяха спестили амнезията на Серкан и връщането на Селин....

# 560
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Мики Flowers Hibiscus

Не знам дали го споменахме този момент вчера, но е един от емблематичните за сериала. В 11 така любим епизод, след интервюто, пътуването в колата и тяхната любовна песен. Помня, че ни казаха на лайфа, че ще има изненада. Мислехме, че ще е фрагман. Обаче как ни изненадаха още в началото на епизода. Sparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=kIgaRu8igv0

Дълго стана, но красиво! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 13:23 от midnight__sun

# 561
  • София
Една фенка е качила в Туитър тази снимка от летището в Истанбул. Написала е, че когато е попитала в магазана на "Atasay" те са казали, че колекцията на Ханде е разпродадена. Дори на летището. "Atasay" са били много далновидни, когато са избирали рекламното си лице. Защото не само качествената стока, която продават е от значение. Също така е много важно, кой ще ти я рекламира. Лицето Ханде продава и то блестящо. Ето още една причина, поради която много хора и завиждат.  

Твърди се, че Керем Бюрсин е наел триетажна сграда за Ханде, в която тя да може да създаде мечтаната от нея академия за художествени занаяти. Двамата много се подкрепяли един друг, планирали заедно своите планове и се разбирали чудесно, но все още не искат да публикуват общи снимки.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 17:03 от БлагаВест

# 562
  • София

Сградата, показана на снимката, постната от Линдето, страшно ми заприлича на 1-вата сграда на Софийския университет, завършена през 1934 г. Няма да се изненадам, ако е строена през същия период.
Иначе тази ли е сградата или не, дали Керем има нещо общо с проекта на Ханде или не, времето ще покаже. Ако е истина, похвална инициатива. Напълно според житейската философия на Керем, че когато Вселената ти дава и ти трябва да отговориш със същото.
Скрит текст:
А и в Библията е казано: Лука 6:38 НП
Давайте и ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви; защото с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.“

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 20:48 от Dilemi

# 563
  • София
Прекрасен фотошоп от феновете. Предстои Disney да пуснат "Пинокио". И разбира се най-подходящ за ролята на "татко Карло" е Керем Бюрсин.

# 564
  • Dupnica
Flowers Cherries Привет за тази вечер,
Flowers Four Leaf Clover https://www.youtube.com/watch?v=TjCokqcoH4U
Нещо ми е носталгично и затова  още любими моменти - прегръдки, много прегръдки!
Приятни почивни дни момичета! Heart

# 565
Сватбата на Башак и Чагри ще бъде на 8-ми октомври. Явно бялата роза ще звучи в темата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Flowers Hibiscus

# 566
  • Кърджали
Еха, нямам търпение да видя Башак като булка. Вярвам, че ще е много красива.

# 567
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 568
  • София
Добро утро, спокоен съботен ден ви желая! Grinning

Миси, Hug

# 569
Сватбата на Башак и Чагри ще бъде на 8-ми октомври. Явно бялата роза ще звучи в темата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Flowers Hibiscus

Чудесна новина.
С нетърпение ще очакваме тази сватба. Кой знае може сред поканените да са Керем и Ханде и тогава да ни се покажат че са заедно .

Добро утро! Прекрасни събота и неделя ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт