💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 40 204
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Лека вечер момичета.
Отново благодаря много Дилеми за чудесните преводи. Прекрасна си.

# 676
  • София
Ето за какво се възмущава Керем. С багер събарят природна забележителност, за да строят после на това място. До болка познато и у нас.

https://twitter.com/tarkan/status/1570073048568438784

# 677
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
И Честит първи учебен ден на малки и големи! Успешна и спорна година ! На добър час! Simple Smile

# 678

Честит първи учебен ден на учители, ученици и техните родители Bell
Присъединявам се към пожеланията на Миси - да е спорна и успешна!
Мики, честита първокласничка! Развълнувани ли сте?! Ти сигурно повече и от нея самата ❤️

# 679
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит първи учебен ден на всички, които прекрачват за първи път училищният праг. Пожелавам им да са здрави, а на родителите търпение....

Ето ви един спортуващ ученик...

Поли, успешна година за твоята първокласничка

# 680
Flowers HerbЧестит първи учебен ден!
Мики, търпение и любов! Успех на малката вече, голяма нали е ученичка...Bell

Започва се, ... така 15години с много любов към децата ...
Моето внуче, също е първокласник ... с тате преди първия звънец! Успех в необятността на познанието!

Бабче /аз/, време ми е за късно море...

Ще отпусна края ... винаги съм обичала късното и спокойно море в любимата Варна сред много любими роднини, приятели. Време е да запея...

Ще ви наглеждам!

# 681
  • София
Привет! Flowers Hibiscus
Честит първи учебен ден на всички ученица - малки и големи, на родители, учители, / баби и дядовци / Stuck Out Tongue Winking Eye
Да е спорна и успешна учебната година!

Мики, Hug

15.09.2020

https://twitter.com/i/status/1570291685237854208 видео

15.09.2020

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 15:06 от Dilemi

# 682
  • София
Честит първи учебен ден на всички ученици и преподаватели!

Поли, честита ти първокласничка. Пожелавам й само шестици и да бъде твоята гордост.  

Яси, честит първокласник и на теб. Този сладур на баба да има една спокойна и успешна учебна година. А баба да се хвали и гордее с него.     

Днес и аз имам празник. Моята внучка Ема е вече в предучилищна група в училище. Дано винаги да й бъде така весело и да продължи с този ентусиазъм, с който започна днес.

Скрит текст:

СИНХРОН!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 14:17 от БлагаВест

# 683

Приятна почивка, Яси! 🌞
Много са ви сладки внучетата с Линдето, да са живи и здрави.😊

# 684

Честити да са първокласниците ви, Mikipoli и  Yassy_N!
Все така жизнерадостно усмихната да е внучката, БлагаВест!

Да са старателни и отлични ученици! Да запазят ентусиазма и желанието за учене през целия си живот!

Честит 15 септември на всички - учители, ученици, студенти, родители, баби и дядовци! Да е здрава, спокойна, присъствена и успешна учебната година!
На учителите в групата желая сили, търпение и много любов към децата!
Скрит текст:
Днес бях поканена на откриването на учебната година в училището, в което работих повече от 25 години. Е, нямам думи да опиша вълнението от срещата с бившите ми ученици, вече седмокласници. Сълзите бяха от радост, а цветята, поднесени от децата, ме оставиха без думи. Няма по - искрени чувства от детската любов и признателност!

Спокойна, уютна и споделена вечер, прекрасни!

# 685
  • София
Късометражният филм "Избори", с участието на  Ибрахим Селим, на продуцентската компания на Керем "Braveborn Films" беше номиниран в категорията за "Най-добър късометражен филм" на Парижките награди за изкуство и филм. Говори се, че Керем ще пътува лично до Париж за да присъства на обявяването на резултатите.

От вчера Керем и Джими Руджейро са се последвали в инстаграм. Това може да се окаже предвестник на значими събития. Защото Джими Руджейро е работил с някои холивудски знаменитости и е многократно награждаван писател и продуцент. Затова сега си задават въпроса, какво е намислил Керем. Той обича да пази личните си дела от таблоидите

# 686
Здравейте Animal Bee
Честит празник и от мен на всички учители и ученици.
Много мило ми стана, че сте запомнили, че си имам първокласничка. Heart Exl Благодаря ви за пожеланията. Kissing Heart Kissing Heart
Скрит текст:
Бабче, честит празник! За всички учители 15ти септември е винаги специален ден, независимо от възрастта им. Знаех си, че има учители сред нас. За мен това е най-благородна професия! Heart Exl
Яси, приятна почивка! Hug
Като стана въпрос за почивки се сетих, че така и не ви показах нищо от нашата почивка. Да извиня малко отсъствия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Бачковски манастир

Изглед от лифта на слизане от връх Снежанка

Вдъхновена от Еда Йълдъз Joy

Орфееви скали

Смолянски водопад

Палеонтологичен музей - Асеновград

В очакване на новини от тези сладури. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 20:16 от mikipoli

# 687

В края на днешния ден да пожелая и аз на всички учители, ученици, родители, баби и дядовци една здрава, мирна и усмихната учебна година. На добър час на всички първокласници и много успехи за всички ученици Heart Eyes

Прекрасни са двамата ни любимци, но чесно казано започва да ми омръзва липсата на новини за нови проекти и роли. Даже на себе си се ядосвам, че изгледах всичките им роли като на спринт, някои повторих и потретих. Сега като всички останали съм в очакване на нещо ново, но нищо не се вижда на хоризонта.
Дано по-скоро има информация за нови роли и за двамата и да започнат снимки. Искам да ги гледам до безкрай..

# 688
Добър вечер!
С закъснение но деня не е приключил все още , поздравявам ви с днешния 15 септември. Бъдете здрави, благословени и закриляни.

Ново от Башак с своя любим, били са на модни ревю и там също са присъствали Йозге Яъз, Гьокберг Демерджи, Съла Туркоглу и още други знаменитости.

# 689
  • София
Привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

Не е възможно да пропусна да вляза в темата дори за кратко в такъв значим ден, какъвто се явява в нашия живот той! Независимо от това дали сме професионално свързани с него, дали изпращаме за първи път на училище нашите деца или внуци, сигурна съм, че датата 15 септември за всяка от нас носи много спомени, много весели, тъжни, интригуващи истории и естествено малко тъга! Тъга, по отминалите безвъзвратно години! Heart

Честит празничен ден на всички майки  и баби, както и на всички учители в темата, независимо от това дали са бивши или настоящи! Flowers Four Leaf Clover

На учителите, раздаващи неуморно и самоотвержено при всякакви условия знания, умения и опит на своите ученици, моите най-искрени пожелания за много здраве, професионални успехи и куп усърдни и амбициозни ученици! На всички учители, както и на нашите лични такива:

На децата от различни възрасти, които днес трепетно престъпват през училищния праг, независимо дали го правят за първи път или не, са моите най-добри пожелания за крепко здраве, успешна и усмихната учебна година! Да разкриват с удоволствие и страст необятния свят на знанията! За всички тях:

И накрая, за да съм по темата в темата за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин две снимки от онзи изпълнен със страст, сексуален заряд и много омая момент в грънчарското ателие с прекрасните им преплетени ръце:

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

P.S. Чувствам се леко виновна, че не изпълних обещанието си да кача следващата поредица от снимки от моето Пътешествие 2022 предишния уикенд, но неочаквани ангажименти заеха напълно времето ми и ми попречиха да направя това! Но обещанието си е обещание и аз в най-скоро време ще го изпълня! Gift Heart

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 06:00 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт