💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 9/

• 41 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, прекрасни момичета!

Чудесен неделен ден ви желая!

Бабче, честити 21 години на внукът ти!  Да е здрав, успешен и много щастлив!

Животът по странен начин преплита радостите и притесненията в дните ни.
Заставам до теб с вяра, че
надеждите ти ще се сбъднат!

# 586
  • София
Попитали са известният блогър Токио, дали Керем ще има нов проект. Той е отговорил с "ДА"!

Феновете в Туитър предизвикват Керем. Той също не остава безучастен.

Малко извън темата, но много актуално. Този човек ще си навлече още повече омраза в Турция. Веднага турските папараци са го прихванали, че носи кръстче на врата си.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 15:48 от БлагаВест

# 587
Flowers HerbБабче, да е живо и здраво внуче! Успешен, влюбен, добър за радост на бабче!
Празнувай ..., с обич и слънце!
За жената, която е дала живот ... с тъга, Бог да и помага!Hands Pray

Да им се насладим така и на сватбата на Башак и Чарги!
Хубава вечер!

# 588
Една много любопитна и обнадеждаваща новина, все още непотвърдена официално!

Както вече се разбра Башак и Чааръ ще се женят. Сватбата им е определена за 08.10.2022г. в Истанбул.
В това видео се споменава, че двамата имат вече почти 2-годишна връзка. Забележете, колко потайни са били. Ние научаваме едва преди няколко месеца. През това време те са консумирали тайно тяхната любов. Двамата са заснели общ сериал, който се казва "Възможно най-скоро" и предстои да бъде пуснат по дигитален канал. На прощалното парти по повод приключването на снимките на първият сезон, Чааръ най-неочаквано е предложил брак на Башак пред целият екип.
Във видеото се коментира дали Ханде и Керем са поканени на с, ватбата. Отговорът е "ДА". Дори се казва, че са получили обща покана, като двойка ХанКер, а не индивидуални покани. Защото всички са били наясно, че те са двойка.
Наистина, дано да е вярно. Хайде, дай Боже да се случи.

Ако Керем и Ханде се появат едновременно двамата на сватбата и демонстрират близки отношения, смятайте, че фокусът със сигурност ще се измести... От младоженците -  към споменатите по-горе лица... Много рисковано ще бъде начинанието, но да видим...

# 589
  • София
Аз имам много добро решение за ХанКер - просто сключват светкавичен брак преди Башак и Чааръ и в медения си месец прескачат до сватбата на БашЧар...

# 590
Скрит текст:
Една много любопитна и обнадеждаваща новина, все още непотвърдена официално!

Както вече се разбра Башак и Чааръ ще се женят. Сватбата им е определена за 08.10.2022г. в Истанбул.
В това видео се споменава, че двамата имат вече почти 2-годишна връзка. Забележете, колко потайни са били. Ние научаваме едва преди няколко месеца. През това време те са консумирали тайно тяхната любов. Двамата са заснели общ сериал, който се казва "Възможно най-скоро" и предстои да бъде пуснат по дигитален канал. На прощалното парти по повод приключването на снимките на първият сезон, Чааръ най-неочаквано е предложил брак на Башак пред целият екип.
Във видеото се коментира дали Ханде и Керем са поканени на с, ватбата. Отговорът е "ДА". Дори се казва, че са получили обща покана, като двойка ХанКер, а не индивидуални покани. Защото всички са били наясно, че те са двойка.
Наистина, дано да е вярно. Хайде, дай Боже да се случи.

Ако Керем и Ханде се появат едновременно двамата на сватбата и демонстрират близки отношения, смятайте, че фокусът със сигурност ще се измести... От младоженците -  към споменатите по-горе лица... Много рисковано ще бъде начинанието, но да видим...

Може би сватбата ще бъде в тесен кръг? Няма да се вдигне много шум както при Демет примерно. Но да, отидат ли заедно или отделно, набързо съм забравила, че има сватба. Animal Hear No Evil

Линде не чети!!! Animal Hatched Chick

Скрит текст:
Не вярвам, че ще присъстват двамата.

Керем в Туитър

Резултатът от туитването по случай една година от приключването на сериала.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 17:21 от midnight__sun

# 591
Бабче, жив и здрав да е рожденика и на много хубави моменти заедно да се радвате 🎉
Все така вярвай и не губи надежда!

Дилеми, благодаря, че припомни.😊

Ех, какви хубави бяха заедно и колко им се радвахме ние. Язък, не можахме да ги оженим 😅

# 592
  • София
Фотосесия на Marie Claire

Нури Шекерджи също е в Будапеща.

# 593
Фотосесия на Marie Claire

Нури Шекерджи също е в Будапеща.

И това означава????.....

# 594
  • София
Ханде Ерчел е заминала за Будапеща с целият си екип. С нея пътуват гримьора, фотографа Али Ръза и Нури.
Има две версии за причината поради, която тя е заминала. Едната е за рекламна фотосесия на "Marie Claire". Другата е доста любопитна. Има подсказка, че там може да започнат снимки за Disney поради факта, че Джан Яман също пътува в Будапеща. Той сподели снимка Disney`s Label. Предполага се, че може би това е причината този екип да пътува за Будапеща. Може да ни изненадат с общ проект. Тепърва ще разберем.

Има и трета версия. Снимки за Atasay.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 21:09 от БлагаВест

# 595
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

П.С. Бабче, честит ти рожденик ( малко със закъснение) да ти е жив и здрав Flowers Four Leaf Clover

# 596
  • София
Добро утро! Flowers Cherry Blossom Лека и спокойна седмица ми желая! Grinning

Миси! Hug

Всичко, което чуваме, е мнение, а не факт. Всичко, което виждаме, е гледна точка, а не истината.
Марк Аврелий

Смисълът на живота е да имаш истории, които да разкажеш, а не неща, които да покажеш.
от мрежата

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 08:03 от Dilemi

# 597
Момичета, лека и успешна седмица ви пожелавам!
Аз се движа с огромно закъснение, но от сърце поздравявам нашите рожденици! Здрави и щастливи бъдете!

Много готина идея за любимите моменти. Аз си признавам, че втори сезон така и не го изгледах. Благодарение на Дилеми съм в час. С огромно удоволствие чета преговора, но не искам да гледам "този" Серкан. Толкова ми харесва героя от първи сезон и не искам да си развалям удоволствието Simple Smile
Много любими са ми 2 момента с басейна-когато Еда свали пареото, за да влезе с учителя и Серкан щеше да си изпусне кафето и когато скочи след като му хвърли телефона. Също и когато Серкан се разболя, точно преди тя да замине за Италия и бълнуваше. Другите сте ги споделили. Тези поне не видях да са се харесали на някого.

Много искам вече да обявят нови проекти. Особено ако са сериали и то с готини партньори и сценарии. Май много искам Grinning

Коментирали ли сте, с кого бихте искали да ги видите?

# 598
  • София
Добро утро и лека нова седмица, момичета!
Прекрасен ден прекрасни хора! 🌈🌤️

# 599
Щастливите хора винаги имат:  слънце в джоба,
любов в сърцето
и усмивка на лицето!
Бъдете като тях!
🥰❤️😍❤️🥰❤️
Добро утро, прекрасни!

Благодаря ви за милите думи и пожелания вчера!
Бъдете здрави и щастливи!

С удоволствие изчитам всичко, което публикувате. Радост за душата ми е всяка новост, свързана с любимите актьори, надеждата за нови техни проекти и вярата, че ще се случи дългоочакваното.
Не пропускам и преговора в сряда вечер.
Dilemi,благодаря! Flowers Hibiscus
Хубав, спокоен и усмихнат ден ви желая, прекрасни! Heart

Общи условия

Активация на акаунт