Родени през Март - тема 4

• 22 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз четох, че зеле се въвежда след годинката и няма да бързам. Имам списък с други неща за въвеждане преди него. 🙂
Аз искам да въведа киноа. Открих само една каша с киноа на babybio май беше с ванилия. Мога ли да дам нормална киноа био примерно, защото така или иначе давам пюрета с бучки или задължително трябва да бъде бебешка да не се товари стомахчето? Вие въведохте ли ?

# 316
Аз не мисля изобщо за зеле на този етап. Даже карфиол и броколи ме е страх още да дам. 💨😅
Гиги, има ли такова нещо като "бебешка киноа"? Аз мисля че тази, която се използва в готовите бебешки храни, трябва да си е обикновена био.

# 317
Аз броколи и карфиол съм въвела, те не знам защо честно казано се водят едни от първите храни за захранване, може би защото не са алергени. Със зелето и брюкселското няма да бързам тогава. Зеле и ние рядко ядем, мм не обича. Брюкселско се е случвало да слагам в зеленчуков гювеч. Киноата не е тежка, тя е без глутен, ние понякога си правим. Та просъо ще сваря, ще пасирам и ще добавя малко плодово пюре.

# 318
  • София
Имах предвид бебешка каша с киноа, защото е прахообразна, но не ми хареса, че има ванилия и беше с пренебрежителен % киноа в състава, затова се замислих за нормална.

# 319
Almond, не мисля да въвеждам брюкселско зеле, също педиатърът ми препоръча да не го мъча с броколи, киноа, чия.
И аз съм тук и ще се радвам да продължим да пишем, може да се включа във вайбър групата, но няма да имам възможност да пиша толкова 😕

# 320
Аз се чудя за червеното цвекло..Има пюрята малини с цвекло мисля, но днес в един списък гледах, че се въвежда на 8-ми месец, а на готовите е от 4-ти. Ние рядко хапваме, но съм купила от фермерски пазар и затова ми се ще да дам. Някой въвеждал ли го е?

# 321
Не съм, но мисля да го вкарам тази седмица с готово пюре - ябълка и цвекло.

# 322
Аз малини мисля да вкавам също и цвекло, ама моята пак не иска да яде...
Аз съм тук и навсякъде.. няма спасение от мен Joy

Европа, моята мома като сме на гости на свеки не спи спокойно също, буди се като новородена, ама не предлагам вече гърда, голяма е и спокойно прави 4ч пауза, галя гръбче, гушкам, целувам я, е ако се разплаче давам и да суче, за да се спи... та, ако е смяна на място със скок в растежа, нови уменя и последния да затвори врата е нормално . Бъди силна и търпелива, знам какво е, целия 5м и половината на 6 съм системно недоспала.. май имам 2-3 дни сън хаха

# 323
По биомагазините и сайтовете има брашно от киноа, елда, амарант. Директно с водичка или мляко и плод мисля да правя. И трите са без глутен, но доста богати като състав. Амаранта е често подценяван за разлика от киноата, но е по-богат като състав и по-евтин (защото е лесно достъпен).
Има и в Зелен, Зоя и Балев като третия е с най-добри цени.
Пардон! В Ремедиум също има много добри цени (те като огромна фирма договарят много добри цени с доставчиците).

# 324
  • sofia
Аз се чудя след оризовата каша каква друга да въведа, за да разнообразя следобедната закуска..Идеи?

# 325
Елда, просо, царевична, безглутенови са.

# 326
Дами, космонавти за есента ще взимате ли, или директно за зимата?
Гледам ги от сега и им се чудя яко.

И да ви питам, ако не с космонавтче, от къде взимате по-дебели панталонки?

# 327
Дами, космонавти за есента ще взимате ли, или директно за зимата?
Гледам ги от сега и им се чудя яко.

И да ви питам, ако не с космонавтче, от къде взимате по-дебели панталонки?

За зимата ще вземам. Не знаех че има есенни, а и не виждам смисъл. Чудя се дали да е космонавт или чувал за количката.

# 328
За зимата имам аз космонавт, също и чувалче за количката, може да го ползвам есента в някои по-хладни дни. Малко ми се губи как съм го обличала сина ми есента Grinning, но сега като извадя тези дрехи, ще си припомня.

На някой случайно кошарата да му се намира на стена с прозорци да каже как е? То на тази стена ни е й парното, така че би следвало да си е ок зимата, ако има парно де Grinning Чудя се как да разместя вкъщи, така че да направя на малката кътче далеч от това на батко й, че той размята играчки с малки части и направо изтръпвам.

# 329

Аз се водя по това Wink

Общи условия

Активация на акаунт