Родени през Март - тема 4

• 22 111
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
А тази паста....спагети ли са, или кус кус или как изглежда.Можеш ли да снимаш...не приготвена ?

# 346
Аз мисля утре да включа ориз за първи път, на 6+ сме, и е захранена от 5тия месец. По принцип захранвам като едно време, вече има заместен обяд и СЗ, на е яла много неща, кисело мляко, заешко и пилешко, грозде, сирене, жълтък, няма реакция за сега, и за това продължавам.

# 347
  • София
А тази паста....спагети ли са, или кус кус или как изглежда.Можеш ли да снимаш...не приготвена ?

Аз взех тази 6+, защото съм въвела глутен. Има и 4+, която е оризова и парченцата са по-малки. Ще взема и от нея да ги редувам, когато давам паста, за да мога да редувам и глутенови и безглутенови каши, че нали трябва да има само едно хранене дневно с глутен до годинката.

https://galen.bg/plazmon-kasha-ohlyuvcheta-6m-340g

# 348
Аз захраних на 4 месеца и 25 дни, че много зор даваха всички педиатри. Започнах със звленчукови пюрета, на 20-ти ден добавих месо, няколко дни по-късно и жълтък. От плодовете само ябълки и круши съм дала, каши-никакиви. ( били много калорични и ги забавям, ще видя до кога) Ама човечето ми е послушно-всичко си яде. Направи ми впетатление обаче, че като яде броколи, през ноща е неспокоен и проплаква, а иначе спи непробудно и мисля повече да не му давам.  Не знам каква е тази реакция, нещо не му е добре на коремчето ли, но съм сигурна, че има връзка.

# 349
  • София
Те броколите са си газообразуващи. Аз забелязах, че повече пръцка ако сложа много лук.

# 350
@Arati, при моето дете също имаше подобни неща след броколи. Иначе както gigi написа е нормално. Карфиола и зелето са в същата графа.

# 351
  • sofia
Моят бебок от известно време е много подсечен, понеже ака повече и понякога акито е доста водно. Не знам има ли общо с това, че ни изникнаха два зъба последната седмица…

# 352
Възможно е, чувала съм, че при никнене на зъби може да се поличи такова ако. Ние още нямаме зъб.

# 353
И аз знам че може от зъби. Преди време на моя хубавец сякаш му се бяха подули венците и се подсече яко, акаше също доста.

# 354
Здравейте, отдавна не съм писала, че напоследък все има раабота за вършене. На моят му изби единия зъб, сякаш виждам и втория да се показва, деня преди да избие му се зачерви дупето, ака всеки ден, но малко зелено заради зъба, не е воднисто, но аз често давам ориз.

# 355
И нашето дупе от известно време е леко зачервено. Не виждам все още никакви зъби.
А има ли бебета, които вече сядат сами?
Нашата Беба като я поставя по корем пълзи назад Simple Smile). Но иначе няма наченки за самостоятелно сядане.
И друго, слагате ли ги вече в полулегнала позиция в количката и за колко време?

# 356
От самата твърда храна също ще започват все по лесно да се подсичат...
Полу легнала позиция го возя постоянно по над час... Той и в мен седи почти, подпрян... Имаме един зъб, като че ли скоро и втори 💕

# 357
И моят пълзи назад, опитва се и напред, става на колене, клати се, хваща се за рамката на леглото, надига се и се клати и вече много скърца това легло, ще го счупи Grinning . В полулегнала позиция го возя от над месец, но не през цялото време. Ортопеда и педиатърката казаха да го слагам и в напълно седнала за по малко, за да свикне да сяда по-бързо заради главата.

# 358
  • София
И Малчо е с подсечено дупе. Не съм се сетила, че може да е от зъбите. Мислех, че е защото днес ака 4 пъти. 😂 Не знам какъв е този метаболизъм. 😂

# 359
  • sofia
gigi, и моят напоследък ака по 3-4 пъти. Това е май откакто захранвам. 😀

Общи условия

Активация на акаунт