Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на котето на участничката във форума?
Какви са мненията на участниците относно комуникацията във форума?
Какви са мненията на участниците относно размера на пелените и захранването на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на котето на участничката във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно комуникацията във форума?
Участниците изразяват благодарност за форума, като го описват като полезен и разтоварващ. Те споделят, че форумът им предоставя възможност да споделят опит и информация по теми, свързани с бебета и бременност. Освен това те изразяват желание за създаване на вътрешна група във Facebook или Viber с цел по-лесна и удобна комуникация.
-
Какви са мненията на участниците относно размера на пелените и захранването на бебетата?
Участниците обсъждат различни аспекти, свързани с размера на пелените, като отбелязват, че размерът не се определя само от теглото, но и от структурата на бебето. Те също така споделят своите мисли относно въвеждането на твърда храна и предлагането на вода след пюретата, като споделят своя опит и притеснения.
-
Какви са мненията на участниците относно създаването на вътрешна група за комуникация?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни, разхлабващи храни и нови храни при бебета?

облипам я като мен плюс 1 слой, вчера аз бях с къс ръкав и яке за бебеносене тя беше с дълъг и суичър... ами беше й жега в мен. То беше и 18° днес ще е с боди с къс ръкав и суичур с клинче и чорапки. Ако от сега я навлека с 2-3 бодита и дебели ромпъри, зимата ще няма да има с какво да я обличам. Съгласна съм с Бъбълс за пазенето от вятъра, за това ми е покривалото или дъждобрана. Ама каго няна вятър не е студено.
, съответно и тя. Към 12-13 градуса и нагоре може по суичър и боди дълъг ръкав отдолу. За крачетата на баткото бях купувала едни пухени "ботушки", от плат са, и вътре имат пухено. Ако се бебеносим ще е по-леко облечена, но не знам имам ли желание честно казано за този сезон
За количката имам чувал за крачетата също. Чудя се дали за баш зимата да не й взема един космонавт. Баткото само яке имаше, но бяхме с друга количка и там чувала за крачетата беше ватиран и минаваше пид краката му и коланите на количката. Сега имам само покривало, което се закопчава отгоре и не е ватирано, та май няма да е зле един космонавт.