Родени през Март - тема 4

• 22 123
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Nova, аз вече пътувах с бебчо в чужбина, ако си с бащата само международен паспорт е необходим ( те няма как да имат друг документ за самоличност). Моя съвет обаче е, щом ще ходите в рамкитв на европейския съюз е да издадеш на детето европейска здравна карта. Пожелавам ти никога да не ти трябва, ама ако се наложи може да ти спести главоболия

# 391
  • sofia
Момичета, времето доста застудя, или поне в София. Преди обяд е около 10 градуса, следобед 15-19. С какво ги обличате отгоре - чудя се яке ли да вземам или космонавт. Космонавтът го свързвам повече със зима, но пък с якето ако е, трябва и на крачетата да има нещо повече от чорапи.

# 392
Момичета, времето доста застудя, или поне в София. Преди обяд е около 10 градуса, следобед 15-19. С какво ги обличате отгоре - чудя се яке ли да вземам или космонавт. Космонавтът го свързвам повече със зима, но пък с якето ако е, трябва и на крачетата да има нещо повече от чорапи.

Ами, аз ще слагам жилетка/суичър и якенце, а на крачетата като търлици и панталон. Както и покривалото за крачета на количката. А космонавт и зимен чувал за количката мисля по към декември месец да ползвам.

# 393

Ето така сме ние Wink
Това рошавотохе супер яко и мекичко и топло.
И едно олекотено за завивка...с пух вътре.

# 394
Ние сега ще излизаме. 13 градуса е тук. Приготвила съм му боди с къс ръкав, панталонче и блузка, чорапи, буйки и леко шушкеково яке. Ще го завия и ще сложа дъждобрана, понеже духа.
Още нямам зимни космонавт и покривало за количката. Замислила съм да взема и чорапогащници.

# 395
А явно най -гола я държа Joy облипам я като мен плюс 1 слой, вчера аз бях с къс ръкав и яке за бебеносене тя беше с дълъг и суичър... ами беше й жега в мен.  То беше и 18° днес ще е с боди с къс ръкав и суичур с клинче и чорапки. Ако от сега я навлека с 2-3 бодита и дебели ромпъри, зимата ще няма да има с какво да я обличам. Съгласна съм с Бъбълс за пазенето от вятъра, за това ми е покривалото или дъждобрана. Ама каго няна вятър не е студено.

# 396
Аз вчера следобед бях я облякла с боди с къс ръкав и отгоре блузка и панталонче (екипче) и чорапки.Когато се скри слънцето и към 19ч вече сложих и суичър с ципче и качулка,че веднага стана студ.

Аз се чудя за през нощта. Гледам,че е вече в къщи стана 23 градуса,а я слагам само с ромпър с къс ръкав и голи крака надолу,ама вече и е хладно май.Завивам я с меко одеалце. Тя като спи е много кротка, не се отвива и не мърда за сега.

# 397
Ние сме зиморничави. Аз на 10 градуса съм си с леко зимно яке Grinning, съответно и тя. Към 12-13 градуса и нагоре може по суичър и боди дълъг ръкав отдолу. За крачетата на баткото бях купувала едни пухени "ботушки", от плат са, и вътре имат пухено. Ако се бебеносим ще е по-леко облечена, но не знам имам ли желание честно казано за този сезон Blush За количката имам чувал за крачетата също. Чудя се дали за баш зимата да не й взема един космонавт. Баткото само яке имаше, но бяхме с друга количка и там чувала за крачетата беше ватиран и минаваше пид краката му и коланите на количката. Сега имам само покривало, което се закопчава отгоре и не е ватирано, та май няма да е зле един космонавт.

И още една питанка от мен, смукането на пръстите при нас излиза извън контрол, както и дърпането и разтягането на ушите и трябва да взема някакви мерки. За ушите ще пробвам с лента за глава, за устата се чудя с какво да я ангажирам, за да не се сеща за палеца, последните дни й е все там и става страшно положението, после няма да има отучване. Някой ползвал ли е този прословут жираф Софи и да е видял ефект от него Grinning ?

# 398
Ние сме зиморничави. Аз на 10 градуса съм си с леко зимно яке Grinning, съответно и тя. Към 12-13 градуса и нагоре може по суичър и боди дълъг ръкав отдолу. За крачетата на баткото бях купувала едни пухени "ботушки", от плат са, и вътре имат пухено. Ако се бебеносим ще е по-леко облечена, но не знам имам ли желание честно казано за този сезон Blush За количката имам чувал за крачетата също. Чудя се дали за баш зимата да не й взема един космонавт. Баткото само яке имаше, но бяхме с друга количка и там чувала за крачетата беше ватиран и минаваше пид краката му и коланите на количката. Сега имам само покривало, което се закопчава отгоре и не е ватирано, та май няма да е зле един космонавт.

И още една питанка от мен, смукането на пръстите при нас излиза извън контрол, както и дърпането и разтягането на ушите и трябва да взема някакви мерки. За ушите ще пробвам с лента за глава, за устата се чудя с какво да я ангажирам, за да не се сеща за палеца, последните дни й е все там и става страшно положението, после няма да има отучване. Някой ползвал ли е този прословут жираф Софи и да е видял ефект от него Grinning ?

Аз само мога да се радвам, че ни подариха жирафчето Софи. По цял ден го яде!

# 399
Ще се прежаля значи Grinning

# 400
И ние взехме Софка, много съм доволна. Единият крак леко поддава вече (само боята), но остава най-търсеното нещо след гърдата.

# 401
+1 за Софка това е единствената дръвкалка която аз съм купила (другите са подарък) най - гризаното нещо след пръстите и цицата. Обаче ушите и при нас са проблем... дърпа ги нон стоп за всичко... глад/сън/възбуда.

# 402
Ние имаме този вариант на Софи:
https://www.sophiegiraffe.bg/nikneschi-zbki/sofi-zhirafcheto-gvk … yata-so-pure.html

Има голям успех. Има и едно силиконово листо от стара играчка на племенника. Много се харесва. Не успявам да я намеря играчката в на Nuk говореща гъсеница и на нея има закачени разни гризалки.

# 403
Благодаря, момичета, взимаме я Софка значи Joy

# 404
Аз купих този с две гризилки https://www.amazon.de/-/en/516510-0-Limited-Giraffe-Competition- … baa0-a8eddba1bf6a. Доста по-изгодно излиза, но аз ги поръчвам през GGBG и си ги взимам от тях, а те са ми близо.

Общи условия

Активация на акаунт