Родени през Март - тема 4

• 22 119
  • 752
  •   2
Отговори
# 405
Аз купих този с две гризилки https://www.amazon.de/-/en/516510-0-Limited-Giraffe-Competition- … baa0-a8eddba1bf6a. Доста по-изгодно излиза, но аз ги поръчвам през GGBG и си ги взимам от тях, а те са ми близо.

Ооо чудесна цена, ако са и няколко неща съвсем Wink Благодаря ти Моник

# 406
Поръчах Софи и аз, че пръстите ѝ на Вики ще се изкривят скоро ако продължава така да ги гняви.

# 407
И при мен Софка се харесва, превзети и скъпи са ми, ама каквото имам на тази марка е успешно. Ето това сладоледче на чико също го харесва. Имам жълтото, не го изтудявам, но е мъничко -успява хем да го хване, хем да го лапне.
https://kasida.bg/chicco-bebeshka-chesalka-za-izstudqvane-sladoled-81-5323.html

# 408
Ама каква реклама му направихте на това жирафче 😄 Бях се отказала да го купувам, но сега покрай вас се навих. Чудя се дали да не взема по-високия вариант 21см тъй като вече бебо е по-голям или все тая?

Зайо навън е с по-дебел къс ръкав или тънък дълъг ръкав и отгоре дебел суичър с цип и качулка засега. Може и боди потник най-отдолу.

# 409
Europa, и аз се бях отказала да го купувам, обаче има гризалки, които вкупум сигурно ще направят една Софка Grinning По-важното в сличая е, че нищо не помага и си смуче палеца, дори ако беше цялата ръка или юмрук щях да бъда някак по-спокойна, че не е целенасочено, но тук май вървим към навик и ....дано Софка се хареса, че лошо иначе.

П.П. Аз даже не знаех, че има варианти на Софка, по-висок и по-малък ли, кой препоръчвате?

# 410
Europa, и аз се бях отказала да го купувам, обаче има гризалки, които вкупум сигурно ще направят една Софка Grinning По-важното в сличая е, че нищо не помага и си смуче палеца, дори ако беше цялата ръка или юмрук щях да бъда някак по-спокойна, че не е целенасочено, но тук май вървим към навик и ....дано Софка се хареса, че лошо иначе.

П.П. Аз даже не знаех, че има варианти на Софка, по-висок и по-малък ли, кой препоръчвате?

Големия, 21 см.

# 411
Ох, и аз ако можех да върна половината плюшени играчки, които му подариха, ще стигнат за две Софки 😄. Не знам вече колко плюшени мечоци имаме, и на него взеха да му втръсват все такива.
Ние от вчера имаме драскащо зъбче, което не знам защо не мога да видя, но определено много го дразни. Тъкмо пооправихме нощното кърмене и тази нощ пак начесто - явно се успокоява така.
Така че май ще поръчам една Софка колкото и да не ми се даваха 50лв за една гумена играчка.

# 412
Плюшени играчки и на нас много ни подаряваха с баткото. Той никога не си е играл с тях, нито като малък, нито като по-голям. Дано поне сестра му да ги оползотвори. Това е единственото запазено нещо от него, всички други играчки ги е разпилял или счупил. А и легото оцеля поради невъзможност да бъде счупено Joy

# 413
Как почиствате музикалните плюшени с музикален модул? (От сорта на умното куче)

# 414
Директно в пералнята (в торбичка за пране) и която оцелее 😄 Или в кофата и ръчно изпирам. Но дават фира така, на едната звука намаля, друга изобщо спря да пее…

# 415
Мммм да,аз също като Europa ги пуснах в пералнята и са вече само плюшени 😁😀😊 че и всичките ги набутах. Отделно и една друга похабих в стерилизатора 🙈🙊 тя станала мека и се разтегли като дъвка и след това така си остана деформирана...ужас
Ето такава беше:

# 416
Моя син май е единствения , който не харесва Софи. Гризе всичко, ръцете си,  нашите ръце, чесалки, рингове....но не и Софи Wink

# 417
Фри според мен си е до дете, явно не е неговата гризалка. Кари ръга по 2 крака с юмрула в устата ... Joy направо нз от къде има толкова място в тази малка уста.

# 418
Тази Софка за мен е прекалено прехвалена и лансирана играчка. Има стотици гумени играчки. И шарени, и различни големини, и различни животни. На каката бяха подарили, защото и тя така се казва. Не бих казала, че я е дъвкала повече от останалите, даже обратното. Аз лично тези пари бих вложила в друго. Мое мнение не го налагам. Тези играчки с течност, която може да се охлажда облекчаваха найгмного каката. Беше се научила сама да си я вади от фризера.
Плюшените играчки с музика с разтвор спирт и вода сложени в пръскалка и после забърсвам с кърпа.

# 419
Има и препарати тип спрей за почистване на играчки, не е необходимо отмиване, на Frosch и на Friendly съм срещала досега. Върти ми се, че май и Nuk имаха, но не помня.

Общи условия

Активация на акаунт